HAHAHA JÄVLA BIMBOS !!! ;D

Höhhö, har suttit och garvat åt två extremt blåsta brudar på playahead ! :D
Barbieee & JUICYBLONDIE har likadanna bilder i sina fotoalbum, och tävlar typ om vem det är på deras bilder ! ;) höhhö, det är jag ! - nej, det är jag. - ta bort ta bort, det är jaaaaag !!! EEEEH ? :D HAHAHAHAHAHAHAHA !! :P sen kommer nåra smarta människor och kommenterar att TJEJEN PÅ BILDEN HETER STACY COLE OCH BOR I USA ! :D vi kollade in henne på google, tydligen var hon pissed off på tjejer som baxar hennes bilder :) hahaha, jävla blondinfanskap, ni är lite underhållande och söta ibland !! ;);)

HÖHÖ, LILLSKIT !

Kom på att jag inte berättat om vad som hände i helgen ;P
Jag känner fetaste greppet om min röv. Så skulle jag vända mig för att kolla vem fan det var, samtidigt som min arm råkade typ slängas bakåt ! :D haha faktiskt, det var inte meningen ! Så när jag kollade bak fanns ju fan ingen där, kollade ner .. nån liten trettonårig bajsunge som inte ens räcktes upp till mina bröst hade fått min hand mellan hans ben, och tydligen .. så hade jag slagit lite hårt :D för han böjde sig typ ner, och kollade upp på mig och kved nånting om att jag var taskig .. Sucks to be you - inte jag som började hela grejen ! .. Och att han verkligen tyckte att det var jag som hade gjort ngt fel ?! :D herregud, har inte hans mamma lärt honom att inte gå och ta på andra tjejers rövar, som dessutom är fan 5 år äldre, så är det väl inte mitt fel ? .. tror dock det lär ta åtminstone 3 helger innan han går och klämmer på nån annans tjejs röv efter detdär ;);)

DIE PSYCHOS, DIE !

image129
Helt ärligt, vad fan är det för fel på alla människor ? Kan inte alla bara typ .. plcoka blommor, springa på ängar, skratta och leva lyckliga i alla sina dagar ? ;D
Vem är så himla sönderknullad där uppe att man kidnappar en fyraåring ?! .. Och vad är grejen med att hugga ägaren i huvudet med en kniv FÖR ATT DE INTE PALLADE BETALA FÖR DERAS PIZZA ?! What the fuck ?!! Vem fan är så jävla brutal att man gör nåt sånt, för 2 pizzors skull ? ;S gud, mannen kunde ju ha dött. Tydligen så klarar han sig utan några vidare skador, men ändå ?? .. Och 18åringen som högg taxichauffören i armen och bröstet, för att hon inte orkade betala för taxin ? "jag trodde det var ngn som fördöljde mig. Jag tänkte inte på att det var taxichauffören" .. eeeh, jahhaaa ?! Ookej, detdär fick fan priset för SÄMSTA BORTFÖRKLARINGEN 2007 !

Scheeeze, vad är det med alla ?! Jag vill inte bli dödad för att nån emo bestämmer sig för att de inte orkar leva längre, för deras liiv äär ju bara sååå joooobbiiiigt, men vad är det för roligt med att dö själv ? Nej, låt oss gå till ett fucking köpcentrum och skjuta sönder allihopa ? - Och sen som final, mig sj ?! yay, vad roligt. Okej, iofs har ingen gjort det i Sthlm hittills (eller så har ngn, jag har bara missat lr glömt bort det.) .. New rule : alla sköter sig sj, slutar gnälla och hacka ner på andra, slutar skjuta och knivhugga varandra, vill ni dö - gå till en psykolog ! .. Det är som jag säger .. världen skulle va så perfekt om alla bara kunde vara som mig :P haha nej, men seriöst .. alla psychon kan ju bara döööööööööööööööö !!!!

MAT MAT MAT MAT ! ..

Kom just hem. Har tagit bilder på fotbollsträning nu. Råsunda IS blev offret. Synd att det var Akmals gamla lag ! ;) (skulle fortfarande vara, om han inte blivit uppskickad till no-where i Norrland.) kände mig som ett freak att jag nu står och tar bilder på dem. Ett + är ju att den uubersöta killen var där idag också ;) fotboll är alltid dubbelt roligare med snygga killar ! :D jag klagar inte direkt. Hoppas verkligen jag fick 2 bra bilder, för det är vad jag behöver, sen är mitt slutprojekt slut ! :) iofs är mitt slutarbete det sämsta arbete jag gjort under kursen men ;) hoppas det inte räknas för mkt. Har ett s.k prov i foto imorgon också. Borde plugga. Ska försöka få VG, så har jag iaf chans att få VG i kursen :)

Träffade Messut också. På väg till Stureplan, utanför hans jobb. Schliiten som fan, tydligen hade han jobbat för mkt. No shit ? Nice att veta var restaurangen ligger, så jag vet vart jag ska gå när jag är hungrig ;) haha, han har faktiskt lovat att jag ska få gratis så länge han är där när jag kommer ;P Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från Kista, med min Ristorante Mozarella Pizza <3 .. hungrig som ett svin ! .. :P

TRÅKAR MED GODIS (uppätet long time ago)

image127
Sitter ensam kvar i datasalen, tråkigheten är på G. Alla andra är ute och fotar, och Sophia drog juust, så jag ska väl okså dra snart. Känns bara meningslöst eftersom jag ska träffa Alexandra i stan runt 4 ändå ? :P så jag hinner bara komma hem, så ska jag gå till tåget igen. Thanks God så lyckades iaf några bilder igår ! :) ska och fota nåns fotbollsträning i Solna ikväll också, så jag får klart mitt projekt :P
Wee, nu kom Johan hit, lite deprimerande att sitta ensam, lyssna på musik och äta werthers original med chokladfyllning (nåt nytt påfund, faktiskt rätt gott.)

AMNESTY

image126
Kalla mig tönt, vad fan ni vill. Men jag ska bli medlem i Amnesty. Tjejen idag behövde bara berätta om kvinnan som hade blivit dömd till stening till döds, för att hon hade blivit gravid utanför äktenskapet. Så Amnesty hade typ spammat dem med mejl, sms och grejer -> kvinnan fick en rättegång -> hon frikändes ! ;D kostar bara 20 spänn i månaden. Ärligt, det är INGENTING ! Om det vore NI som behövde hjälp så skulle ni minsann uppskatta folk som betalar 20 spänn i månaden. Bara att skippa en glass, godispåse eller kanelbulle ? .. Tänkte bli medlem där men jag var inte 18, så jag måste gå via deras hemsida och bli medlem, postgiro lr nåt sånt skit som gjorde att jag inte fick bli medlem ? .. 

Dessutom har jag nu verkligen LOVAT att jag ska skaffa fadderbarn när jag fyller 18, om jag har jobb vill säga. Vilket jag helt säkert kommer ha :P (haha vem skulle INTE vilja anställa mig ? ;);) ..) välgörenhet ftw !

VÄRDELÖSA KAMERAJÄVEL ! :D

image128Var och gjorde min ööh, hälsokontroll idag ? :P intyg för att jag ska få jobba. Haha, ringde idag och bokade tid, jag bara joo, det skulle vara bra om jag kunde få så snabb tid som möjligt, föör .. jag ska börja på månda ;) så tydligen fick dom ändra om en massa grejer, plus att jag sen fick sitta och vänta i 20 minuter men ! :D haha, hon skulle ta nåt prov på min piercing. Så kommer hon in med väärsta paketet, jag bara EEEH SÄG INTE ATT DETDÄR ÄR SPRUTOR ?! uppenbarligenså var det bara rejält långa tops ;) haha.

Gick runt i stan en stund och väntade på att Alex skulle komma från skolan, skulle köpa en väska till sin kamera. Sen åt vi lunch (eller kan man äta lunch kl 5? ..) med Linda, och hennes kompis Antonia, tror jag hon hette ! :) Nice nice, sen fick Alex va min modell - igen ! ;D fast han skulle spela fotboll denhär gången. Vi fick välja vårt eget tema. Mitt fotbollstema är ju dömt för att misslyckas ! :D men jag ska nu iaf sätta in bilderna imorgon och kolla om det ens blev ngt, annars väljer jag nytt tema och fixar det under helgen istället ! :) blir tokig på jkameran, när den aldrig lyssnar på mig !! :D haha nej, det är under inga omständigheter JAG som möjligtvis råkar vara dålig. Aldrig ! :P

Synd att jag missar bussen med 5 trappsteg. Han kunde ha stannat ! Resten av bussen såg mig. Men inte den enda personen som borde ha sett mig. Varför var det ingen trevlig individ i bussen som ropade : STOOOOP, LIINDA SKA PÅÅ !!! .. Så jag fick väl bara vänta på nästa buss en halv timme senare ;) fan också, varför skulle jag kolla om jag hade balans nog att gå på räcket ?! :D

KVA SÄIR ET, GRÖBB ?!

Hahahahaha, min farmor är fan sööötaste !! :D:D:D <3 höhhö, hon hade varit hos läkaren igår, så skulle jag fråga henne hur det gick. Så hon förstår typ inte vad jag säger längre, när jag inte pratar med dialekt. Och eftersom hon har bott 91 i samma by, så pratar hon rätt grov dialekt ;) (typ som skånska & norrländska tillsammans) hahaha :

- Hur gick det hos läkaren ?
- Va ?
- lääkaareen
- Va ?
- Läkarn ?
- Kva säir et ? :D (haha, då förstod jag att shit, hon fattar ju inte vad det betyder.)
- Öööh, hur gick det hos ... (umm, beredde min tunga på att rulla så mkt så möjligt, så jag skulle få till hennes dialekt (och pappas, och halva min släkts dialekt, haha)) liekarin ?! :D
- Jaa, liekarin !! :D ... haha faan vad vi skrattade ! ;D

Haha, observera att detdär inte är finska nånstans, eftersom jag tvivlar på att hon (och nån annan i den byn, där jag tyvärr föddes och bott halva mitt liv) ens kan hälsa på finska ;D haha, mamma fick iaf jävligt roligt när jag berättade om det ;D haha .. farmor söt ;)

JABA-JABA-DOOOO ! ;D

image124
Alalalalalalong, för Linda fick jobbet ! ;) haha, ska på skolning på måndag, så då blir det väl bara att svansa efter Alex's mamma ;) haha. Oh no, plz dont kill me ;);) äääntligen slipper man höra pappas tjat om allt jävla jobb. Fast tydligen så är det inte bra nog att bara ha det jobbet heller, tydligen måste jag gå till mitt gamla jobb, sluta vara så jävla lat och tro att pengar växer på träd, ta hand om mig sj, och fixa jobb där igen ?! Jag fattar inte - när jag satan jobbade där, jaha .. då skrek han varenda dag att jag skulle byta jobb, och nu när jag satan fixat ett annat jobb - nehe, då är jag lat för att jag inte jobbar där också ?! Fan, jag som var så glad att få jobbet ;D och så tog jag upp dendär jävla skitgubben, snacka om fun-sucker ! /;
Hur som helst, så behöver jag inte mitt gamla slynjobb ändå ! ;P Vill de ha sina fula, otrevliga och snorkliga servitriser där istället för perfekta, underbara mig ;);) så får dom väl ha det då. Min vinst, de som förlorar, sucks to be them ! :D haha, nej men helt ärligt .. jag skiter i om det är ny chef där, och att han aldrig sett mig jobba, jag tänker fan inte provarbeta gratis ÄNNU mer. Utnyttjarfanskap ! ;P screw them !

MILLION STYLEZ <3

image123Finns det ngn bättre än honom ? ;D MISS FATTY har vart min favoritlåt nr 1 a looong tiime :D:D och även om jag hör på den flera gnger per dag, så är den lika bra som första gången jag hörde den för 1½ år sen ;) men nuuu, har jag höört bästa remixen ever made ;D

http://profile.myspace.com/index.cfm?
fuseaction=user.viewprofile&friendid
=111765146

och sen ska ni lyssna på Miss Fatty Crunky Remix. Går inte att hitta bättre musik än det ;);)

MORSDAG :)

Taskig mamma är, hon ville inte fixa omelett åt mig när jag kom hem halv 4 inatt ;D hon bara ville du nåt ? .. - tjaa, det skulle va rätt gulligt om du gjorde en omelett åt mig ;);) - GONATT ! :D haha, nästan så jag erkänner - im too old för dedär fjortisfesterna ! ;D hahaha, the wave igår var en fuucking katastrooof !! :D sääämsta dj:n, uppkäftiga snorvalpar med aallt för mkt smink (varför? Det rinner ju bara bort när man svettas ändå) och killar som inte kan dansa över huvudtaget, är stel som en pinne & som kladdar på en för de verkar tro att man då glömmer bort att de inte kan dansa ;P weell, funkar ju på mig .. för jag blir lika jävla irriterad varje gång :D + att alla blir ju bara yngre och yngre ;) såå neej, detdär var nog min tredje, och SISTA !! :D men sista timmen var iaf jäävligt roligt ! ;D jag träffar alltid den fulaste men bästa killen i slutet :D:D asroligt, plus att han itne bara stod och juckade mot ens ben hela tiden, vi verkligen DANSADE ! ;D haha, tydligen blir man glad av att se mig dansa ;P jag vet inte om jag ska ta det som en bra eller dålig sak ?! :D haha och jo, jag klarade mina krav :

INGA SVIMNINGAR (förra året svimmade jag 7 ggr) - check
INTE TRÄFFA PAIN IN THE ASS KILLE SOM JAG MÅSTE STÅ UT MED ett ÅR (yep, det var här vi träffades)
- check

men men, nu ska jag gå ut ;D värsta nice väder ! ^^ sueack, ska tydligen ut och äta med mamma ikväll. Jag HATAR att äta ute med dom, de ska bara till äckliga restauranger, och jag vill helst till Kista's Foodcourt, då är jag nöjd ;D dessutom går det inte att prata när pappa är med, så jag brukar aldrig följa med och äta med dom, men .. det är ju ändå morsdag, så jag kaan vääl följa meed dåå ;);)

SHAKE THAT ASS FOR ME

Hade värsta chill med Desperate Housewives avsnitt ;) så skickar Josefin om jag kunde träffas, blev fan klar på rekordtid :D:D haha, många nya rekord sattes idag ;D asroligt att träffa henne igen ;) haha, det var ju en tid sen :D:D gick ut och gick i hela Helenelund, Silverdal och ställen ? ;D ingen aning, aldrig varit där förut :D haha, det är fan skrämmande hur lik hon är Sara i min klass. Samma kläder, röst, ansikte, hår, kropp - t.o.m samma mobil ! ;S dude, what the fuck ! :D haha. Gick hem till henne och spelade Super-Mario, Supernintendo ftw ! ;D haha. jag ägde henne ! :D stackarn spelade om samma 3 banor typ en timme :D:D

Kände att jag inte riktigt ville ha min urringade gröna halternecktopp med mina svarta shorts, som jag hade planerat att sätta på mig ikväll. Enkelt, du tar din killtröja - så tar jag min ? ;P så jag bestämde mig för min killsurfartröja istället, lär ju svettas ihjäl med den - men nu har jag iaf mer beachsurfar-look, än slut-look ;D haha. Visste ni att jag förr i tiden kunde ha köpt 1/3 fru med de snäckorna jag har på mitt armband ? ;);) och eftersom det finns 2 av de snäckorna, så kan jag köpa en 2/3 fru ;D haha, sådär på tal om ingenting ? ;D men nu ska jag äta, sörpla i mig blaskekaffe så jag orkar hålla igång ikväll :D

SPECIELLA LILLA FAVORITSAK

Min speciella lilla favoritsak skrev till mig på msn idag. Vi hade fan roligt. Gha, jag erkänner .. jag kanske har saknat honom lite, liite ! ;) superdupertöntiga som vi är, så planerar vi t.o.m när jag ska komma in på msn nästa gång, så vi kan skriva då ;P snacka om att dra upp old memories, som inte borde bli uppdragna ! :D men men, thats ööööld stuff =) haha nu när det blir sommar igen, så börjar jag tänka på alla som jag har glömt bort under vintern, som jag kanske borde ringa .. och kolla om de ens lever ;D skulle ju va för jävligt om hälften har dött ;);) t.o.m min mamma börjar undra om vissa personer "vad har hänt med ***** ?" - ingen aning, vi slutade umgås ? - "men ring honom då, han var ju så söööt och guullig, och alltiing !" - men om jag inte vill, han var ju bara dryg på slutet ändå ? .. - men det är ju för att han [.........] ring honom ?! ;D .." Maybe I will, men då är det bara mammas förtjänst att jag ringer ;) så nu vet ni; om jag ringer, så är det mamma som vart i farten och sagt att jag ska ringa ! .. ;P knasig hon är, det är ju dom jag sluitat umgås med över vintern som jag är ute med längst, och ändå är hon tokorolig när jag är ute i den stora hemska staden Stockholm ;);) och ändå, så tycker hon att jag ska ringa dom ? :D aajjaaa ;);)

KLICK KLICK

image121
Fick den perfekta uppgiften idag, speciellt eftersom jag skulle hem till Alex efter skolan ;) kontnärlig & en informativ bild, av samma sak. Lätt att jag tog av hans dj-utrustning ! :D as-nice. Söt som han är, ställde han upp som modell för min andra uppgift med porträtt i naturligt ljus också ! :)

Synd att jag sagt till Eva att jag inte kunde komma och snacka jobb idag, eftersom det är sista spanskalektionen innan provet - så har vi inte ens spanska, för läraren är sjuk :D lite snopet, men bara mer tid att leka med Alex ! ;P Läste att det typ skulle bli rekordvarmt i sommar. Jävligt najs OM det nu skulle stämma ;) men jag vet inte, man kan ju alltid hoppas ??! ^^ haha eller nej, för om jag ska jobba i sommar kommer det kännas tungt som fan att måsta jobba ? :P

Måste säga att jag inte alls diggar Jocke så himla mkt, när han sätter upp lappar som allas kontons filer kommer raderas, så om du vill ha ngt sparat ska du bränna över på en skiva! Fuuuck, så jävla jobbigt ! :D visserligen skickar jag de flesta bilderna på hotmail, så har jag ändå en hel del bilder som jag måste spara /; extra jobb, som att inte fotokursen var jobbig nog ! :D ooojj, vilket jobbigt liiv jag har ;););)

HEY SEXY LADIES .. I LIKE YOUR FLOWS ..

image114 image118
image115 image120 image116   
Screw fejktuttar och brudar med anknäbbar till läppar.

1) Adriana Lima
2) Angelina Jolie
3) Eva Longoria
4) Jessica Alba
5) Elisha Cuthbert

I BLAME IT ON THE SUNSHINE ;)

Åkte till Edsbacka och fotade naturbilder. Thank God, så har inte kameran jävlats med mig igår och idag ! :) Reportaget om en arbetsplats blev också asbra ! Åkte till Build-a-bear i Kista igår och bad den supersööta anställda fixa en nalle, så jag kunde fota ! :D han är verkligen översöt ! :D:D så jävla knäpp ! ^^ Kontrasterna var jag ju kung på ! :D gick och frågade 3 mörkhyade som satt och fikade i Kista, om Alexandra fick sitta bland dem :D:D trodde inte läraren skulle gilla det, men hon blev typ överförtjust ;);) du kan fan ge dig på att det var KONTRASTER ! ;D

image113Åkte till söder, tantolunden, myste och solade lite ! ^^ haha synd att jag på nåt jävla vis lyckades få fågelskit på min hand när jag bara satte ner handen i vattnet för att skvätta tillbaks på Alexandra ! :D:D känt mig lite mobbad av henne idag, först yogurt på benet (som jag lät vara kvar, för jag visste att nån av oss skulle bli hungrig, dumt att kasta bort mat man kan äta ;D haha.) sen fick jag trippa efter mina skor, så ingen hund skulle springa iväg med dom, i mina strumpor, och fastän jag bara tänkte på en enda sak STIG INTE I VATTNET SOM HON HÄLLT UR MIN FLASKA ! så likförbannat så lyckas jag stiga i den jävla pölen ändå !! :D:D haha sådär förövrigt så har vi bara kvackat & nöffat ;) MOAHAHAHA; ingen annan än vi två som fattar detdär ;) dock lite taskigt, men vi är ju lika taskiga mot varandra så it doesn't matter :D

Haha, och lucky Thomas ! Mina föräldrar och min syrra ska upp till Närpes den 2 juni, för att fira farmors födelsedag, så Thomas kommer hit den helgen ;P och sitter barnvakt ;);) hahha nej, inte direkt vah ;D tyckte det var lite nice eftersom han då kan låna mammas bil och komma efter mig till Solna på lördagsnatten .. meeeen, jag tror tyvärr inte han är hemma kl 2 =/ såå jaa :D haha, han får väl dra tidigare "sorry, men jag måste hämta Linda" haha, önsketänkande Linda, önsketänkande ! ;D

GOODBYE CRUEL WORLD ;)

Enes kom just på att vi tänker fan precis likadant samtidigt, och jag HAATAR det ! :D haahaa, sucks to be you :D:D jag bara mm, hur känns det att tänka likadant som en blond snart 18 årig tjej ? ;);) - TJA, EN HIMLA BRA ORSAK ATT TA SJÄLVMORD ;P Haha, vad .. vi är väl rätt så lika ? ;) Turk, 20 och blond (hoost, han har SVART, men han påstår att han har blont - och tror verkligen på det också) och jag är finne, 17 (snart 18) och blond ;);) (men jag är rätt säker på att jag med all säkerhet kan räknas som blond ;P ..)

WEE ^^

image111
Snackade med moffa igår för första gången sen dendär vidirga satkärringen kallade mig för hora. (för att jag hade sovit över hos en killkompis!) Guud vad jag saaknat honom ! <3 :) min morfar is the best ! .. tydligen skvallrade mamma att jag saknar honom och bad honom ringa mig, när inte sattanten var hemma ! :):) (ja, hon är min mormor ! men så länge hon är bitch ochär som hon är, så ser jag absolut ingen anledning till att jag ska vara trevlig mot henne ! ..) <3<3<3<3<3<3

IM SIINGIING IIN THE RAAIIN ^^

image112
Lucky me, så försov sig Matte idag = jag behövde inte vänta på att han skulle sluta skolan ! :) gick till Kista, för jag skulle gå och prata med min chef (lärde mig faktiskt hans namn idag, weehoo?) .. skulle säga att jag måste få arbeta nu, eller så söker jag annat jobb. Well, tydligen så var det han hade sagt sant - de öppnade glassbaren först idag, OCH .. det är en NY chef för glassbaren :D assöt ! ;);) mkt trevligare än min andra boss. Fast nu måste jag iofs komm aoch PROVJOBBA (så han ser hur jag jobbar, för han har ju aldrig sett mig jobba där.) men det går nog säkert bra ? :) jag kan ju hela glassbaren, och kunderna loves me .. så :P Hoppas han också gillar mig ! ;);) asnice, då slipper jag jobba där inne och stressa sönder mig med maten och brickorna och skit ! :):)
Haha, träffade en dränkt hundvalp (alexandra) när vi skulle gå tillbaks till Häggvik ;) nu har hon också fixat sitt jobb :) samma dag och skit ;P aa, joo .. dessutom så ringde Alex's jobb till mig imorse :) jag ska dit ochprata med henne på torsdag, fan vad nice ! ;D ska kanske jobba istället för Alex i sommar (; och man kan ju inte gnälla på den killens lön direkt ! :D *hoppas som fan att jag får båda jobben* ^^ bara att jag inte vet hur jag ska hinna jobba denhär sommaren, meeeen :):) det ordnar väl sig :D det värsta som kan hända är ju att jag får sparken ;D

Josefin skickade mess idag (; fett länge sen man sett henne. Så vi ska försöka träffas nu nångång inom närmsta tiden ;) aaajjaa, trots det ruttna vädret, så har dagen & kvällen vart helt PERFEKT ! :)
Tydligen kunde vi inte åka till farmor nästa helg, så då blir det väl att stanna hemma för min del /; känner mig astaskig, men som mamma sa; hon kan faktiskt fylla år nästa år, och nästa, och nästa, och nästa .. och nästa ! .. Så länge jag får ngt att skvallra om från Utsparken, så är min farmor nöjd ;);) haha då tycker hon mig lätt att jag ska åka dit istället för att komma till Närpes ;) <3

BESLUTSÅÅNGEST ;S

image109
Fan också. Farmor fyller 91 den 1 juni, och jag sa igår att jag kunde följa med den helgen. Men då påminde Alexandra mig om att det är utsparken den 2 juni, och jag vill gå på den. Liksom förra året missade jag skolavslutningen och allting - för att hon fyllde. Och vad gjorde jag där ? Ingenting. Det är ju bara fullt med gammalt folk, och jag hinner ändå inte prata ngt med farmor. Så varför ska jag dit - när jag har mkt roligare här ? :S det kan vara hennes sista födelsedag. Jaha, men .. jag tror ärligt inte att hon bryr sig så mkt om det längre, och jag gör absolut ingen nytta där heller, tja .. förutom att jag andas samma luft då, men thats it ! .. och jag vill inte missa festen, men gud .. den människa jag älskar mest i hela världen fyller 91 ? ;S är jag självisk eller SJÄLVISK ? .. besluutångeest !! /; sen dessutom när jag inte vet om jag ens kommer träffa henne i sommar, isf bara nåndag. Trodde mamma skulle förstå, och säga Såklart gumman, du behöver inte komma med till FInland. Men tydligen inte, hon blev typ sur .. GHAA ! Jag kan lätt missa XL-party nästa helg. Kan vi inte åka dit då, och fira hennes födelsedag i förskott ? ;S The Wave är ändå ingen höjdare, jag vill bara dit för att dansa :) Eller jo, det är väl roligt .. speciellt om man hittar nån som är rolig och bra att dansa med, och som inte bara kladdar ! .. Meeen, the wave-festerna brukar inte ha så många av de killarna .. ;););)

Skulle egentligen vara med Matte idag, men han var rätt sliten efter inatt och eftersom jag ska till Messut ikväll så blir det rätt kört med tiden så vi ska leka imorgon istället. Nice nice .. .. :) har ingen aning vad jag ska göra, ska plugga spanska nu sen kollar jag vad jag hittar på :)

EY MISS FATTY FATTY ! ^^

image107
ey miss fatty fatty, yu a murdah . Milli lovin di way yu twist and a turn up

Haha, nyttighetsfaktorn var på G imorse, Satte på väckning 09;30 ! - För att gå till gymmet ! Tänkte egentligen åka och simma, men jag pallade inte åka ända till Sumpan direkt på morgonen (oj så länge, tar 25 minuter ..) så jag gick ner till gymmet istället. Haha, tro inte för mkt nu ; 25 MINUTER ;D varav mer än 5 minuter var vila ;) jag typ cyklade 15 minuter, sen skulle jag väl göra några ruttna försök att träna mina armmuskler, jag bara Linda vem fan försöker du bevisa ngt för ? Kom inte på vem jag skulle bevisa ngt för, så jag gick därifrån :D haha, så jag gick hem och duschade. Åkte till Billy direkt efter ! :) fettoboll att försöka få honom att göra ngt ! .. :D tydligen orkade han inte göra nånting som har med basket, fotboll eller badminton att göra ;P spelade Need for Speed. Höhhö, de timmarna jag satt hos Homein och spelade det spelet, visade sig vara nyttiga ;) typ enda spelet jag fasktiskt kan säga att jag KAN spela ;P

Ruttna Alex hade spelning ikväll, så han kunde inte komma till Kungsan ikväll heller. Så jag släpade med Billy :D synd att hela Comviq-nätet var överbelastat, så Alexandra inte fick tag på mig ! :D dont ask me hur fan hon kunde hitta oss i Kungsan, det var ju knappast blygt med folk där ! .. ;P och jaa, de spelade MISS FATTY ! :D weeeeh ! ^^ Million Stylez var ju det enda som ens fick mig att övertalas att komma med till detdär påhittet. The Voice kan jag åka på, men NRJ och typ RIX FM ger jag ärligt inte så mkt för ! ;P Alexandra bara; ofta de kommer spela den, den är asgammal ! .. Klart de spelade den, det är ju den låten som sett till att människor ens vet att Million Stylez existerar ! :) Jag och Alexandra stannade för att dansa där, meen .. det var ingen höjdarmusik direkt :D bara trance-skräp ;P inget fel på musiken (host) bara det att jag inte direkt gillar att dansa till den ? :)

Superdiskreta Alexandra såg Mr Muntergök första gången ! ;P jag gjorde ju allt för att undvika honom. Hon tyckte tydligen att jag var feg, att jag borde gå och snacka med honom, så vi skulle bli kompisar igen, och att hon vet att jag vill bli kompis med honom igen, att allt bara var ett töntigt bråk ! :D eeh, nej ? ;);) slutade väl att hon stod och skrek mitt namn i t-centralen, och jag gick ut .. medans hon står där LIIINDAAA SUUND !!!! ... Åå vad underbart det vore att bara få smälla till den tjejen ibland ! <3 :D

SMARTHEAD ;)

image104Hmm, jag skickar sms till Alexandra 3 på natten, och smartisen ringer mig kl 9 ! .. ofta att jag skulle svara ! :D funderar skarpt på att gå och äta frukost nu, ska äta middag med babe sen lite senare, när hon kommit hem från gnägg-huset. Det känns verkligen inte som att vi bara varit ledig 1 dag ! :D nu har jag ledigt 4 dagar till ^^ woop woop ;P men nu ska jag laga mat, sen måste jag väl börja göra mig iordning för att träffa babe <3 :)
 

FUCKING SEGA NATTBUSSAR SOM GÅR 50 !

image97Lekt lite med Warnis. Haha, kollade på Bert :D fan den killen är lite söt ;);) hmm, skulle ta bussen hem, så gick vi till busshållplatsen. Väntade .. så kommer 697 Centralen på andra sidan vägen .. smarta jag precis när den åker iväg eeehh, var inte detdär MIN buss ? ;S vi stod på fel sida av vägen, och väntade på fel buss ! ;S ghaa :D och bussen som gick mot Danderyds Sjukhus (på den hållplats vi stod på) kunde jag inte heller ta, för då skulle jag måsta ta buss därifrån till Odenplan, och sen tillbaks till Järva Krog, och nej ! .. skulle komma hem ungefär samma tid som att vänta på nästa buss, som gick om en timme .. som sedan visade sig gå extreeemt seeg genom hela jävla Sollentuna och alla småvägar och fanskap ;P hade lust att gå fram och be honom ta fingrarna ur röven och trycka på gasen lite ! .. Nå, Messut var ju iaf vaken så jag pratade med honom :) Fick en enorm fil med alla bilder fråån Emils fest av Philip, som jag just nu laddar ner .. och svar nej, det går inte så snabbt ;) så jag går och sover istället medans det laddar ner, natti natti :)

EN MÄNNISKA KAN JU INTE BARA FÖRSVINNA SÅDÄR?

Dumma Vuli! :D fattar du inte att jag verkligen måste få tag på dig nu?
Han flyttade till Japan för 1½ år sedan - och skulle komma tillbaks i februari. Tydligen inte, eftersom han inte bor kvar i Hallonbergen längre ? .. Och han har bara mitt gamla nummer, så han kan inte ringa mig heller. Och smarta jag, har skrivit ner fel nummer från min förra mobil ! - Jag skrev ner Tottes nummer istället ! :D Haha, så skulle jag ringa Vuli idag för att kolla var han fanns; så svarar Totte. Supersmarta jag känner ju inte igen hans röst, så jag trodde det var ngn som hade hans mobil ;P jag bara ye ye ge mobilen till Vuli nu ! - Vem är Molly ? :D haha, tillsist så var jag som okej, han heter Totte, och han driver sådär mkt . Bor du i Spånga ? ;) - JEPP ;P Oj, då kunde jag kanske medge att det var fel nummer ;)
Jagbehöver ju inte få tag i honom, men nu har Jose' ringt ÄNNU en gång, och bad mig få tag i Vuli ! Hur fan ska jag få tag i honom ? Han har typ försvunnit spårlöst från jordens yta ?! ;S och idag lät det verkligen jätteviktigt. Lät det iofs för 2 månader sedan också. Fattar bara inte vad killen gör i USA helt plötsligt ? /; han skulle ju börja studera ? Och bo i Vulis lägenhet, tills han flyttade tillbaks.  frågade Alex om han eller hans pappa har Vulis nummer eller mejl, men tydligen inte. Så nu skickade jag mejl till Christian (som också verkat försvinna helt, både på morgonarna och på msn.) .. så nu är det väl bara att hoppas på att Christian antingen kan få tag på honom, eller kan fråga Vulis ungar .. ^^ *hoppas*

FILMNÖRDAR NR 1

Lekt filmnörd med Alex hela kvällen ;P kollade Hannibal Raising, Van Wilder 1 och 2 .. haha, men båda två var jukt trötta ;P och orkade inte lyfta på våra rövar så då blev det bara att lämna där ;);)

Wee, har faktiskt lyckats åstadkomma några bilder idag. Fixat dom på papper alltså. (jag kallar det att framkalla, men tydligen är det att framkalla när man häller på vätskan och grejen, när man fixar själva bilderna heter det kopiera eller ngt annat, ologiskt är det iaf ;P ..) tro det eller ej, men jag lyckades faktiskt med mina bilder jag tog i måndags ! :D weehoo ^^ så nu är Linda lite glad (; förutom att jag skannat in alla mina bilder jag tog, skickade dem till min mejl .. och nu är det ngt knasigt format, som inget program kan öppna :D såå jag måste vänta tills tisdag tills jag får bilderna ;P fick iaf 2 :)

image89image90

ZZZZzzz .. !

Okej, jag förstår ju att treorna vill visa sina slutproduktioner, men när man MÅSTE ? .. jag har verkligen inte tid att kolla på deras grejer. Jag har en massa bilder att framkalla ! ;S upplyste läraren om det .. men tydligen tyckte hon att jag nog skulle hinna ändå, om jag jobbar paralellt. Hmm, nej ?!

Är helt jävla slut. Åkte och simmade efter skolan, och sedan skulle jag hitta till Alex från simhallen. Hahha, whaat ? :D jag har aldrig gått den vägen ? Frågade efter vägen; gå förbi kyrkogården .. Umm, neej - jag hittade nog inte ;) slutad emed att jag satt och frös på en bänk brevid en ny grav med blomkransar på mitt på kyrkogården och väntade på att Alex skulle hitta mig :D haha. Vi lekte lite med Armin också, som just flyttat hem från USA igen ..
Haha, han uppskattade inte min dröm där jag sköt honom inatt ;P tydligen är det inte possitivt att skjuta ihjäl sin kompis .. inte ens i drömmar ;P

BUHU, MIN PLÅNGBOK ! =/

image88MIna pengar måste ha druckit Redbull, för helt plötsligt är allt borta ;P fan ! .. ;) aajjaa, jag fick iaf finaste adidas-tröjan (svart med guldtryck), nya mörkblåa ucla-mjukisbyxor (har iofs de gråa också, men jag älskar verkligen de byxorna ;P och de mörkblåa är asfina.), en brun typ surf-tröja från killavdelningen på JC & en jacka :) (sista storleken .. fanns bara 40, och tydligen var det så i hela Sthlm, fanns bara rosa kvar ;P men jag vill tyvärr inte ha en rosa jacka, men sen hittade Alexandra en 38. Och det är ändå rätt okej att ha 38 i jacka, då kan man ha saker under :) .. synd att det inte fanns kvar min mörkmarinblåa jacka, utan en militärgrön ;S men det är ju bättre än inget alls, och jag ville verkligen ha den modellen så :) ..) mamma att allt blev 1550 spänn, och att jag nu får leva på vatten och bröd tills jag får studiebidraget ;P

Wee, vädret klarnade ju tydligen upp till eftermiddagen/kvällen :) och det var helt underbart väder. Lyckades få ngt riktigt fina bilder också. Eller jag hoppas det iaf. Motiven och vinklarna blev fina, men jag vet ju inte hur bilderna blev, eftersom vi fortfarande jobbar med vanliga kameror, så vi framkallar bilderna själva. Hoppas, hoppas, hoppas att dom blev bra ! ^^ haha, annars är det nog
Linda + fotokursen = IG ! :D
Föresten kom jag på att både bilden och rubriken är totalt fel, eftersom jag inte ägt en plångbok sen jag gick på lågstadiet och fortfarande kunde hålla reda (någorlunda) på saker och ting. Nu har jag bara mitt bankkort i fickan, och så är det bra med det ;)

ÅÅ VAD NICE ATT FÅ SOOVA ^^

image87Slocknade direkt och vaknade halv 1 (; jag ska aldrig överge min underbara säng, haha ;);) pluttigt väder gör ju att man bara vill gå och lägga sig igen ;P men jag ska träffa Alexandra nu, och så måste jag ta bilderna. Hmm, fina bilder det kommer bli när det är sånthär väder ? :P - nej ! .. Men jag är ju knappast Linda den allsmäktige, så jag kan inte göra så mkt åt det heller, så det är väl bara att åka dit och försöka ta så fina bilder som möjligt :)

IM SO DOING IT NEXT YEAR AGAIN ;P

Var : Åkersberga
Deltagare ;D : Linda, Alex, Fredrik, Milad, David, Danne, Thomas & en kille från musikklassen ..


Hahha, började väl klåpa redan från början. Skulle ju egentligen paddla med Alex, men Fredrik ville tydligen jättegärna (host) paddla med honom, så jag paxade Danne istället ;D (men att jag skulle paddla med honom efter lunchen) okej, jag och Danne gick ju asbra ihop. Sen efter lunchen, då ville jag sitta där bak, eftersom jag suttit där framme med Danne. Danne bara Linda, det är typ ingen bra ide .. den starkaste ska sitta där bake, inge illa menat. Mansgris, som att jag inte kan sitta där bak :D WATCH ME, ALEX PUTTA UT BÅTEN OCH SÄTT DIG DÄR FRAMME ! ;P uumm, njee .. okej, Danne hade rätt ;) jag kunde faktiskt inte sitta där bak ;) eftersom Alex's tag var dubbelt starkare, så svängde ju kanoten dit han paddlade ;) allt slutade med att vi fick paddla sick-sack, eftersom vi var tvungna att paddla på samma sida ;);) haha, undrade ifall han inte önskade att han skulle stannat med Fredrik ;P - Nej, man jag önskar att jag hade satt mig bake ! ;P aajjaa, lite flummelull och skratt har ju aldrig skadat ngn ;)

Haha, så kommer orienteringen då. Seriösa vi (jag, Alex, Fredrik) var ibörjan då :P sparkade boll och grejer. Men vi gick ju faktiskt varken vilse eller fel ! ^^ så det är ju nice .. Lite mys att grilla köttet vid elden sen på kvällen :) asfint ställe vi var på. INGA MYROR FANNS DET HELLER ! :D haha, nej .. ärligt så har jag skitit i min myrskräck denhär helgen, skulle va lite svårt att oritentera i skogen som kryllar av myror om man ska få svettningar och börja frysa vid varje myrjävel man ser. så det är jag ärligt lite stolt över ^^

image92 image93

Lyllo mig så hade Fredrik, Alex och Danne snarkorkester på natten. Först började Alex, då flyttade jag mig närmare Fredrik. Då började Fredrik, så flyttade jag mig närmare Alex, som tystnade .. äähh sen måsta jag gå och kissa, trots att jag typ totalvägrade först ;P värsta var ju nog att vakna mitt på natten, måsta kissa, och sen krypa ner i sovsäcken och återfå värmen. OCH att försöka somna med alla snarkningar ;P borde satt mig med Milad, David och de 2 killarna från musikklassen som satte vid elden hela natten. Haha, mysigt morgonhumör jag har då ;) vaknar såhära kl 5, kunde inte somna om, för David och Milad pratade värsta mkt. Så vaknade Danne, och undrade om jag sovit gott. Jag lackar värsta ur : NEEJ, FÖR DEDÄR BABBELKAJJORNA KAN JU INTE HÅLLA KÄFTEN, SÅ JAG KAN INTE SOMNA OM ! .... Danne smart nog att hålla käften, le och gå bort ;) haha, tydligen trodde han att jag skulle vakna upp med samma taskiga humör igen också ;P men jag gjorde itne det .. Killarna fick lite roligt åt min morgonfrisyr ;) ;P inte för att jag är nån som står och glor på mig sj i spegeln hela tiden, men jag har nog aldrig varit utan en spegel i ett dygn förut ? :P Sen kom ju den efterlängtade orienteringen från Stora Harsjön till Åkersberga. Är egentligen inget långt, men när vägen går : UUUPP FÖR "BERGET", NEEEER FÖR "BERGET", AAKTA VATTNET, OJDÅ .. DET VAR VISST INTE VATTEN, DET VAR TYDLIGEN ETT KÄRR - ALLA HOPPAR HÖGER ? ;P synd att det är jag som just nu håller i kompassen så jag måste offra mina fötter för att kolla var kärret är och var man istället kan gå. Men men, helt ärligt tycker jag att Danne kunde ha plågat oss lite mer ;) = jag kommer lätt med nästa höst, när jag egentligen ska göra min övernattning. Nice att ha det överstökat bara, ifall det är regnigt eller kallt nästa höst när jag egentligen ska göra övernattningen, så kan jag ju skippa det då :)
image94image95

Trots att jag sa en massa att nej nej, jag ska minsann inte sova när jag kommer hem ! Hrm, okej .. jag kommer hem, går i min uppskattade dusch (you have no idea hur jävla varmt och svettigt det var att orientera i skogen i lördags. Jag som dessutom inte hade med t-skirt, iofs fick jag låna Alex peel my banana ;) utan den hade jag inte existerat längre, vore bara en vattenpöl) well, slängde i mig mat, satte på James Bond - Casino Royal, slocknar efter 5 minuter. Hade lovat Matte att jag skulle ringa honom runt 11-12, men .. jag somnade ju, så ringer han och väcker mig runt halv3 ;P så då var det bara att slänga i sig kaffekopp och le ;) haha, men vi hade ju roligt iaf .. gjort en massa jävla planer till sommaren nu ;);) vi är fan bra om vi ens gör hälften ;P neeej, dethär är saker som man verkligen kan göra, som inte är så himla jobbiga att planera och så ;P Åkte till Haninge, och kollade på hans mammas nya villa. FUSK FUSK FUSK ! Huset var helt underbar, speciellt deras badrum ;) Plus att hans mammas pojkvän har en helt uunderbar huund ! ^^ goosigoos ;P
ååå, vad niiice att få soova i min sääng ^^ min underbara dux-säng .. slår ju lätt granris och sovsäck (nästa år lär jag ju uppfinna en NÄSVÄRMARE till övernattningen.)

FÖR VI SKA UT OCH CAMPA ;)

Hade skrivit värsta deprimerande inlägget. Allt var verkligen bara piss, skit och ingenting ! men jag hade glömt att spara det. Och nu är det borta ;) well, tur .. för nu är jag så jävla glad igen ! :D
Jag & ALex pratade redan om idag att jag skulle ringa Danne och fråga om jag fick komma med på Campingen imorgon.. Egentligen är det bara för de som missade campingen förra hösten. Och jag har IdrottB först nästa år. (alla andra hade valt det i 2an) men jag var så jävla nere och allting, så jag orkade inte ringa honom ändå. Så ringer Alex och frågar om jag har ringt och frågat :) så jag gick med på att ringa honom, och Danne bara SÅKLART DU FÅR :D jag trodde stenhårt han skulle säga nej, eftersom jag inte ens har kursen i 2an :)

image108

Så nu ska vi ut och campa imorgon ^^ paddling 6 timmar, och sen orientering 3 timmar (tja, om man då inte gör som Alexandra Juan och Jessika och går vilse i skogen, så det tar flera timmar.) ^^ och sen övernattning (bland alla myror, kom jag på nu ? ..) ..
Superpossitiva morsan då. Hur ska du orka paddla i 6 timmar ? - Jag paddlar med Alex, han kan som kompensera min styrka ;) Vad ska du ha för skor ? Vadfan, jag tar mina gymnastikskor, som är visserligen lite för små, men jag bangar fan inte nu :D och inte har jag sovsäck, ryggsäck eller underlag heller. Men Alex fixar sovsäck :) och grannen fixar ryggsäck ;P underlag .. well, jag dör ju inte utan det :D fan vad nice, nu är jag asglad. Ska bli så jävla skönt att bara komma bort från allt, och hrm, njuta av den underbara naturen ? ;P så nu ska jag fixa kött till kvällen, frukost, lunch och allt annat ^^ weehoo ..

ANSWER THE QUESTIONS, BITCH !


Namnmissförstånd? - Hahha, JA ! Jag heter inte baboo på riktigt, era freaks !? :P Hur kan man ens tro att en människa heter det ? ;S

Är du snygg? - Har väl mina bra, och dåliga, dagar ;P

Hur tar du bort oönskad hårväxt? - Med rakhyvel

Har du några danska släktingar? - Nej, tror och hoppas inte det :D

Ditt mest överanvända ord?
- fan, ofta, eller inte


Olyckligt kär ? - Nej, så skulle jag väl inte uttrycka situationen ? :D


Dina första tankar när du vaknar? - Är det ens skoldag idag ? ;S (har en tendens att springa upp på helgerna och tro att det är skoldag och att jag försovit rejält ;) ..)

Är du bra på? - Att irritera människor och vara allmänt knasig (alla egenskaper är bra egenskaper)

Är du sexig? - Som sagt; har mina bra och dåliga dagar ;)

Antal timmar sömn inatt? - 7½ timme

Vem vet mest om dig? - Hmm .. förutom mamma då, så tror jag nog Alexandra och Soffi känner mig allra mest ?

Vem vet du mest om? - Soffi

Vad vill du ha just nu? - En maskin som kan klura ut varför jag känner den irritation jag har inom mig just nu

Vem hatar du mest i hela världen? - hatar gör jag väl inte. det är mer avsky, för att hata ngn måste man verkligen älskat den personen ...

Höger eller vänsterhänt? - Högerhänt

Ditt mål i livet? - Bli lycklig (vad än det nu innebär)

Sängdags? - Jag behöver min skönhetssömn, så 11-halv12

Känner du en snygg kille/tjej? - Hell yeah ;)

Har du körkort? - Nej, men jag lär ju fixa när jag fyllt 18

Vilka cigg gillar du mest? - Röda Marlboro (men jag feströker bara)


Pratar? - Svenska; typ svennesvenska, och vasadialekt, och typ lite närpesdialekt (den är fan svår ! :D ..) finska , engelska .. och kanske pyttelite spanska ;) (bara läst steg1) skulle vilja lära mig arabiska :D men neeh, kanske sen när jag lärt mig spanska ! :P

 

Brukar du svara på kontaktannonser? - Haha, nej ;P

Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? - Jag gillar mitt namn, Jag är sådär .. Lindalainen ;P

Mjölk i kaffet? - Ja

Svär du?
- Jo, men jag försöker sluta

Sjunger du?
- Haha jag ÄLSKAR att sjunga :D fast det låter ju kankse inte så bra, inte enligt Alex iaf /; ;P

Duschar du dagligen? - Jag duschar sönder mig

Vem tröstade dig senast när du grät? - kan faktiskt inte minnas när jag grät sist .. men jag är inte nån som står och lipar öppet, så jag tror det säkert var mamma ?

Har du varit kär någon gång förut? - Joou, men inte på riktigt. Bara en enda som verkligen lyckats få mig att göra saker jag aldrig trodde jag skulle göra.

Den starkaste du vet? - Min mamma <3 och farmor

Vill du gå högskola? - Om jag inte får jobb inom media direkt, så ja ..

Vill du gifta dig?
- Onödigt, ge mig en förlovningsring så är jag nöjd resten av mitt liv ;P

Tycker du att du är attraktiv? - Well, girls with asses like mine - do not talk to boys with faces like yours ;) though shit, baby ! :P

Är du en hälsogeek? - Var inte det .. men nu får jag huvudvärk att socker, så ja .. jag proppar ju inte i mig fullt med socker och sånt längre. Men det är ju knappast som att jag är rädd för fet mat och sånt

Vad önskar du dig?
- only my heart, alexandra and my mum knows .. <3 ;);)

Kommer du överrens med dina föräldrar? - Med mamma ja .. pappa är ju en annan historia

Vad vill du arbeta med när du blir stor? - grafisk designer (art director)

Din hårfärg och frisyr? - Hiiiimla många blonda toner.. Har ingen frisyr, tror jag ? ;P typ uppklippt så det inte bara hänger, och så försöker jag få min pannlugg att växa ut nu tills sommaren

För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?
- Du, ingen aning .. minst 500 spänn, tror jag iaf .. mer om jag köper kofta / jeans / skor / jacka ..

Har du glasögon? - Haha, är värsta blindstyret :D så JA .. men jag använder linser, om jag orkar pilla i dom (går oftast runt och inte ser ngt)

Vem sov du hos senast? - Kenan .. men det var inte sant; kom på nu att jag faktiskt sov natten efter hos Soffi <3 :)

Druckit alkohol den senaste månaden? - Kan ju inte påstå jag var nykter på Emils fest direkt .. men sådär för övrigt så har jag faktiskt mkt roligare UTAN alkohol, så jag dricker Ramlösa istället ;D

Blivit slagen den senaste månaden? - Killarna misshandlar ju fan mig varenda dag ! :P

Hur mår du idag? - Halvt lättretlig för att jag har lågt blodsocker och mens .. orkar inte göra ngt, bara ligga hemma och sova .. + att jag är jävligt irriterad på ngt, utan att veta vad det är jag är irriterad på ? :D men men, trots det.. så kan jag faktiskt inte klaga på ngt ? ;P


PLZ, PUT ME IN JAIL ?

image85

Sådär för övrigt så förtjänar jag faktiskt fängelse, för myrplågeri ? ;P
Mitt antquarium gick ju inte så bra som jag hade hoppats på. Lyckades dock övertala mamma om att jag fortfarande klarar av att ta hand om en hund, det är bara myrorna (och ja, fiskarna) som är lite för krävande ;D Haha, nej sådär helt seriöst. Umm, 4 av myrorna dog ju i nne antquariet, och 6 lever. "du måste ju ta ut de döda myrorna" .. jaha, ser jag ut som ngn som frivilligt öppnar detdär locket igen eller ? De kommer ju hoppa ut och käka upp mitt öga, lr nåt sånt ;P men .. dom börjar bli lite förvirrade där inne .. och har bitit av bena, och strött ut dem över hela grejen ;D och nu våldtar dom de döda, eller nåt ? ingen aning vad dom gör, men varje gång jag kollar .. så ligger alla levande på de döda ? ;S mamma föreslog att jag kanske borde slänga ut ALLA myror från balkongen, och fånga nya. Jaha, och riskera att en enorm vindpust kommer just då, så alla myror flyger i ansiktet på mig eller ? :D hahhaha NOOO WAAAY !!! ;P myrjävlarna stannar precis där de är, om dom inte, mot förmodan, ringer efter en privatjet .. då KANSKE de får åka därifrån ?! :D kanske inte jag är rätt person att ha dethär ? :D

HAHA, VAR DET VÄRT DET ELLER ?! - NEEEEJ ;)

image83














Jättesmarta jag är förbannad. Och får akut behov att träna skiten ur mig. Tänkte åka och simma, men pallar inte åka buss till Sumpan, och dessutom är simhallen fullt med långsamma kärringar ändå runt 6tiden på vardagarna ! (kan inte dom åka och simma på dagarna, när normala är upptagna - så man kan simma lite snabbare när man är där ?! ..) Så jag gick till gymmet. Cyklade bokstavligen skiten ur mig. För snabbt, för tungt och för länge ! ;P var helt slut efter 5 minuter, men då tänkte jag bara på detdär samma vanliga kräket (som borde varit ett avslutat kapitel för mig för flera månader sedan ! ..)

Körde på alltför snabbt, tungt och för länge på ALLT .. men träning är faktiskt effektivt sätt att få ut sin ilska på ;) skönt att slippa ha en massa människor som glor på en också för att man kör på som en galning ! Well, allt slutade väl med att jag körde för hård träning för ryggen - och nu är min högra sida uppsvälld ! :D:D hahaha. Antar att jag får skylla mig sj ? ;) En sak är ju bra iaf. Nu är träningen avklarad för 3 månader framåt ! :) kanske kan börja fundera att kliva in i gymmet igen i juli-augusti ;P
Tydligen körde jag inte tillräckligt, eftersom mamma föreslog att jag skulle gå ner och boxa ½ timme till (och helst ½ timme varenda dag, bara jag inte ringer och säger det jag vill säga, tydligen ville hon inte hitta mig styckad i en väska ;P haha, hon är lite söt ibland .. hon tror verkligen den människan är i stånd att göra alla fucked up saker till mig, som händer i Sthlm)

NU ÄR RESAN BOKAD ! ^^

image81
Nu har vi bokat flygresan till mig och Alexandra 6 - 14 juli till Spanien, baby ! :) niice .. ! Iofs kommer vi tjafsa en massa om vad vi ska göra, är som natt och dag. Hon vill ju kolla på historiegrejer och sånt ;D vilket jag inte skulle göra fastän jag fick betalt. Men hon har faktiskt gått med på att det blir en sola-bada-dansa-semester (; hela costa-blanca-kusten right outside my house ! :D yeah baby, yeah ! ;)

AND IT´S GOING .. DOOOOWN .. ! /;

Haft feting stress på allting igår och idag ! Jävla fotografisk bild A !
- Läraren tyckte jag skulle ta klar min och Alexandras rulle i stan, och sen skulle jag byta rulle när den var klar. Tyckte inte det var vidare smart ide´. Men ja, tog extra filmrulle och åkte till stan. Tog bilder. Och så skulle jag byta rulle ! Smarta jag (och ALexandra, som inte heller kan byta filmrulle) tog upp luckan utan att dra in filmen först ! Blev lite öfrvånad över att filmen syndes, men kom sedan på att jag säkert måste ha missat ngt man måste göra, smällde fast luckan och ringde Alex ;D nå han berättade ju hur man skulle byta, meennee .. några bilder (eller alla) blev ju nog förstörda av att öppnas i dagsljus ;P okej, världen går inte under. Nu har jag iaf lärt mig hur man byter en filmrulle ! ^^
MEN, sen när vi kom tillbaks till skolan, så ställde jag mina 2 filmrullar på ljusbordet ute i klassen, och gick in och var i framkallningsummet hela eftermiddagen. Jaha, så när skolan slutade ; tror du mina rullar var kvar där ? Nej, för jag hade ju inte tänkt på att skriva mitt namn på dom ! Jag hittade dock EN enda filmrulle som var kvar på bordet. Ingen aning om det var min eller inte, men jag skulle fixa negativen till den ändå. Jag lärde mig iaf att alltid skriva namn på mina filmrullar i framtiden ?
Heh, så idag när jag skulle fixa negativen av filmrullen då. Så när jag sköljde med vatten, och skulle hälla ut det - så lossnar lockfanskapet -> min filmrulle dimper ner i diskhon ! Heh ? Fortsatte ändå framkallningsprocessen till negativet, och jag trodde väl att jag ändå skulle se LITE ? Efter att ha fixat det i 30 minuter, och jag skulle hänga upp den och torka ! - ALLT ÄR FUCKING KOLSVART ! Okej, jag har lärt mig att .. alltid kolla så allt sitter fast PERFEKT på burken innan jag häller ut nånting igen !? Negativa tankar bort, se det possitiva ? Ye ye, tills jag kom på .. att totalt har jag bara framkallat 5 bilder på hela kursen ?! Mina och Alexandras bilder vi tog i tisdags är borta, mina bilder jag tog hela onsdagen är borta. Enda vi har är bilderna vi tog i fredags - inte ens dom lyckades ! ;D tydligen har det kommit ngt knas ljus på dom, så vi kunde bara använda 5 bilder ! (snyft, jag som kommit på så bra ideer att ta bilder på. Jag frågade fan t.o.m om jag fick komma in bakom kassan i kebabstället, och låtsas skära i kebaben - OCH SÅ ÄR DET NGT FEL PÅ BILDEN ! Jag fixade så Alexandra kunde sitta vid Bingolotto-ståndet; Bilden är såklart förstörd !
image80

Kanske bara att erkänna, dethär med foto är nog inte min grej ;) haha. Det är ju inget fel med mina foton, bara själva preocessen som misslyckas lite ? ;P Lena (läraren) tyckte att det är klart nånting händer, det händer alltid ngt, och det har hänt ovanligt lite i vår grupp. Well, jag antar att jag är den som höjer statistiken då ? ;P Ähh, jag tar bara en kamera över helgen, tar nya bilder, så är allt bra :) bara att jag inte förstår hur fan jag ska hinna FRAMKALLA bilderna ? ;S tog 3 timmar för mig att framkalla 4 bilder. Iofs var det första gången jag framkallade då, men det är faktiskt svårt ! Hoppas det går bättre när vi får börja med digitalkamerorna ^^

GET YOUR FREAK ON

Haha, roligast vi hade idag ! ;D skulle fixa ut filmen till en större, och typ .. sätta in den i en burk, så vi kunde börja framkalla bilderna vi tog förra veckan ;P I ETT KOLSVART RUM ! :D okej, utmaning nr 1 - att hitta det lilla rummet vi skulle göra det i, där det verkligen var kolsvart, heh, såg ju inte ens ngt i framkallningsrummet ? :D stackars Alexandra, blir lämnad helt ensam dit inne när jag skulle gå och fråga läraren en sak ;) haha, fan om jag bara kunde ha lämnat upp dörren på glänt, så jag kunde ha smygit in och smekt henne på armen, hon skulle dött av skrcäk ! :D tror hela processen skulle gått lite snabbare om vi inte skulle stått där och gapföabbat halva tiden ;P (det är faktiskt inte så jävla lätt som det låter, assvårt att pricka rätt så att filmen fastnar i rullen)

image79
Wee, fick 6 avsnitt till av Desperate Housewives idag ! :) haha, gick och fångade lite mer myror, synd att vi fångade 11. - 3 ÖVERLEVDE ! :D vi satte lite saft i burken, så de inte skulle klättra upp - heh, dom dog, typ ? ;) gick faktiskt mkt snabbare idag. Mest för att jag inte kunde vara så taskig mot Alex när han hjälpte mig så att jag vägrade hålla i burken (som jag gjorde till mamma) .. så jag höll snällt och vänligt i burkhelvetet ;) men gud vad nära jag var att dö på kuppen ! :D hahha helt ärligt ! mina never klarar inte sådär mkt myror ! Slutade med att jag sprang hela vägen ut ur skogen ;) och jo, min vad "gick upp" igen ;P hahha lite synd :D haha sen såklart när vi skulle hälla i myrorna (i en tratt) i antquariet, så mamma typ höll i tratten, alex burken och jag fick äran att hölla för locket. Shouldnt have done that ;) En myra kom typ förnära, så jag släppte locket .. och tja, ut gick myrorna :D och jag står och skriker .. mamma sitter och halvskriker :P och Alex .. vetefan ;) tyckte säkert vi var hysteriska kärringfanskap :D fan vad synd att Alex lurade mig när vi gick in i skogen. Nära döden fucking upplevelse ! Borde ege3ntligen inte gått på det, men jag är så jävla rädd för myror, så jag sket i att tänka på om det var sant eller inte. Men han tyckte att det var en myra på min rygg - nej ?! - jo ! - nej ! - jo ! jag bara ställer mig och skriker hysteriskt rakt ut allt vad jag orkar och typ hoppar, så att inte fler myror ska komma upp på mig :D haha, fett fånig jag är ibland ;) jag lovar, im not like that .. bara när det gäller myror ;)

HAHHA MYRFÅNGERI ! ^^

image77
Nu har jag äntligen tagit tag i mitt antquarium som jag fick i höstas ! ;D haha, nej - jag stod inte för myrfångningen ! :P mamma hjälpte mig. Stor hjälp jag var då. Jag hade fullt upp med att andas normalt och inte bli uppäten av myrorna :D:D Först hade vi sex fångna, sen rymde alla, allt slutade med att vi gick hem med 3 stycken ! :D haha, Alex får hjälpa mig imorgon ;) hoppas han är bättre myrfångare ^^
Fan, vad coolt det är att kolla på domdär fulingarna med förstoringsglas :D första gången jag kollat på en myra utan att springa iväg (fobi för myror) .. och dendär lilla bollen de har .. wow vad cool den är egentligen :D haha, här är ju en som lär studera myror varje dag nu ;);) förut förstod jag inte hur min syrra ens kunde komma på tanken att köpa ett myrakvarium åt mig, men . jag erkänner, den är rätt häftig .. trots allt ;)

LASERGAME :)

image76



Körde lasergame med Billy och Alexandra, i 3 timmar (för 100 spänn; ingenting ju) ! :D huh, jobbigt ! :P efter första pausen, kom helt plötsligt 2 andra killar in - som förföljde mig runt hela jävla rummet ! :D dom sköt, väntade 3 sekunder, sköt igen = jag kunde aldrig använda min pistol för den funkar inte efter 6 sekunder ! :P så när jag pratade med han ena killen utanför sedan, och undrade ifall han kört mkt .. han bara jag har tränat till sm ! Jahaa :D så jag kör första gången, och blir förföljd av en kille som tränat till sm, och en annan som jobbar där, och gör antagligen inge annat än kör lasergame varje dag :P lite taskigt ;) kan ju helt ärligt säga att jag bokstavligen sög på lasergame ! ;D meen jaa ;) var grymt skönt (kändes som värsta träningspasset. Ja, jag är anti träning, men jag kan ju inte förneka att det känns härligt EFTER att man tränat ? ;) ..) var aningen jobbigt i slutet bara ;);)
men nu kommer Sami hit så .. jaa :)

JAG ÄL .. ÄL .. ÄLSKAR HONOM

image75

Efter att jag hade somnat 1 timme i badkaret, äntligen gjort mig klart, hällt i mig en kaffekopp och tagit en ipren, kravlade jag mig till stan. Haha, folk trodde säkert jag var psycho när jag var på väg ner till tunnelbanan i Solna. Höll på och somnade, och bara gungade fram och tillbaks, så jag slog mig sj i ansiktet gång på gång, så jag skulle vakna till :P tyvärr utan vidare framgång ... Har faktiskt lyckats hälla i mig 1L blåbärssoppa i stan också, hela magen kändes som en virvelvind, som att allt ville upp, mys ? ;)

Hämtade mitt armband till Skarpnäck. Nu har jag faktiskt inget annat val. Faller jag dit igen, så är jag skyldig Alexandra 100 spänn ! :P och jag har inte hundra spänn att slänga till henne. Men t.o.m jag vet ju att jag måste ignorera och göra slut på dethär. Det har hållt på för länge, och det stämmer som Sami säger; bara jag kan få slut på all skit ! Haha, helt ärligt fattar jaginte vad det jag faller dit för. Han har ingenting, VI har ingenting. Gud, han kunde lika gärna försvinna från jordens yta, jag skulle då inte sörja så vidare mkt. Såklart träffar jag min absoluta favoritperson bara för att jag är för en gångs skull är där. Om jag skulle spytt, skulle det fan varit hans fel, inte för att jag är bakis ! Människan äcklar mig rejält ! Hans jävla ögon .. dom är bara så .. vet inte, men han har iaf inte fina, glittrande bruna ögon ! Kan ingen typ spöa ner honom, så man slipper se honom ? hej jag är en patetisk livsform som håller fast min kusins flickvän i min bil och vägrar låta henne gå !

Haha, Alexandra har hållt på och mobbat mig för vad jag sa i tunnelbanan i Skarpnäck när vi höll på och pratade om stolthet (låång stoory) .. men det är ju bara för att jag äl .. äl .. för att jag älskar honom ! Hon har aldrig hört mig säga det förut. Snäll hon är som sedan garvade hon som fan åt mig också ;) hon bara erkänn att det tog emot att säga detdär högt !! ;P taskmajja ! :D (nej, jag sa inte jag älskar honom om Bassem.)

VODKANS HÄMND ? ;P

image74Hahha, överlyckliga jag att jag inte var bakis idag när jag vaknade. Men nu är det nog bara plz, put a bullet in my head ?
Emils fest igår, var ju bara så jävla lyckad ;) Haha, jag hade iaf aasroligt ! :D Fick fnatt och tyckte det var hysteriskt roligt att spotta vatten på folk :P allt slutade väl med att Milad var asblöt, och tryckte upp allt vatten i min flaska över ansiktet :D och sen står Emil och skyller på miig för att det kanske kom några få droppar på golvet ?!! :( :D:D när jag sedan somnade i hans säng, och Alex ringde till mig och undrade var jag var, så klart som fan min vattenflaska föll i sängen :D såå, då hade jag ingen vattenflaska längre ;P lite synd att jag hällde yogurt på Jocke också, men han stod i vägen ? :) hahha, hursomhelst så var kvällen helt underbart rolig ^^ och Milad och Alex; ni var jättebra dj;s ;);)
aa, btw : GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, FREDRIK ! :)

Sen gick jag och David och sov hos Milad. Alex skulle också komma, men tydligen ändrade han sina planer. Stannade uppe och pratade till halv 7 ? David drar däremot hem kl 8, aspigg och har sovit som en kung .. okej :P kul att nån är pigg ? ;) Sen drog jag till Täby Centrum för att käka med mamma, medan Milad skulle göra sig klar för att träffa sin flickvän :)

image98 image99 image100 image101 image103

I MISS YOUR SMILE, I MISS EVERYTHING ABOUT YOU <3

Blivit utnämnd av Alexandra idag till riktig jävla sorglig lovestory ;P tack, tror jag ? (; Har verkligen fått nog av dendär pungråttan. Ibland önskar jag att jag vore en bitter, långsint person .. som aldrig kan förlåta ? Well, jag fick det iaf bevisat idag .. i had right all along ! .. människor som dig ändras visst aldrig. Haha, egentligen är det inget att bli sur över. Men med tanke på allt som hänt mellan oss, så var detdär det dummaste du kunde ha gjort. Speciellt eftersom jag sa det till dig just innan vi slutade prata med varandra ! - Neej, vad tror du ! .. Jaha ? Är det bara jag, eller hade jag inte rätt då ?! pungråtta ..

Ätit apelsinglass med babe idag i Kista ;) haha, wee .. ^^ Älskar Sandy´s <3 bara för att de har apelsingräddglass. Jobbet hålle rockså på att byta glass, om jag hade jobbat de senaste 2 månaderna, så skulle jag föreslagit apelsinglass ;P hmm, gick och pratade med chefen idag ..
- Heej .. sa inte **** att du skulle ringa mig ?
- Varför ska jag ringa dig för ?
- Eeh, för att säga om jag ska jobba i helgen.
- Hörde du inte alls vad jag sa till dig senast vi pratade ?
Jag bara okej, har jag missat att jag fått sparken ? :D tydligen var det bara att han hade sagt att han skulle ringa mig när jag skulle börja jobba igen, när glassbaren är helt klart. - Ja, men för 2 veckor sa du att det skulle bli senast om 10 dagar ! .. Nu är det tydligen .. högst 2 veckor ;) frågade om jag ens hade ett jobb där längre, för det verkar inte så ! Men då sa han att jag fast kunde jobba där 7 dagar om veckan, att jag bara kan lämna in schema :) så det är ju niice ^^ tydligen ska jag bara jobba där ute, haha .. han kanske tröttnade på att se mig pusta med alla jävla brickor där inne ? ;);) (vaad, jag är väl ingen bodybuildare som orkar puscha en brickvagn hur fort som helst ? ..) Så jag väntar med att söka nytt jobb nu, och ser hur det blir där när dom gjort klart glassbaren (;

SKA SUSSILERA NU :) NATTI NATTI

hahha, wee .. underbara Sthlm ;) asnice när allt är vår igen :D hahha, åtminstone är det GRÖNT ! :P i Vasa fanns det typ inget osm var grönt.
heh, fick 18 meddelanden när jag satte i mitt svenska kort denhär morgonen ? ;S ngn som missat att jag skull evara bort över helgen ? ;P

Lite synd att jag fick stiga upp kl 6 imorse för att stiga av båten, och sedan ska vi börja först 10:45 ! :D hade nån sorts friluftsdag, så vi bowlade i Sollentuna ! :) hahha, min bowling med Milad, Emil och David gick nu sådär .. halvt ;P tjaa .. ;);) ingen vidare framgång va ? :P men sen när jag fick egen bana med Alex, Alexandra och Philip gick det mkt bättre ! :) jag och Alex låg helt lika. Sen började det om på nytt (men vi hade ju fortfarande våra gamla poäng) nå .. båda 2 fick strike, sen gången efter fick Alex ner 7 käglor på första, och inga på andra. Och jag fick inte ner ngn alls på första, men 9 på andra ! Jaha, gissa vem som fick 5 poäng mer fastän jag fick ner mer käglor ?! ALEX ! :D fräckt ! :P hahha, allt slutade med att Alex vann med 13 poäng ändå .. ;) Åkte till Kista och åt nachos Spanjoren med Alex, Alexandra och Philip :) efter det lekte jag bara med Alex hela dagen :) kollade Hot Fuzz, som en viss fröken Hedberg inte ville kolla på bio "uusch vad tråkig den låter" ;P wee, min vad börjar ÄNTLIGEN bli bättre ! :D joggade 20m i helgen - utan att jag blev invalid ! ^^ trodde den var helt perfekt, men den började värka när vi bowlade .. kan inte vaden bli bättre nuu, så jag kan spela fotboll igen ? :)

Fixade några låtar till festen, som Alex nu ska bränna på skivan (; hahha, meningslöst :P alla bara klagar på min musik :D:D:D

Missy Elliott - Get your freak on
Missy Elliott - Lose control
Bubba Sparxxx - Ms New Booty
Busta Rhymes - I love my chick
Cheb Mami - Nos Couleurs
Fergie - Fergilicious
Lord Kossity - Hey sexy wow
Miss Fatty - Million Stylez        STILL HANGIN IN THERE ;) haha, envis favorit ! <3
Shaggy - Hey sexy lady
Wyclef Jean - Dance like this
Yves Larock .. - Lift your leg up
Raggaeton Pachanga vs Nea Kalu & Asu - Nebun dupa tine
Missy Elliot - Work It
Nelly Furtado, Timbaland, Justin - Give it to me

TACK THOMAS !! :D

Hihhii, fick en mobil av Thomas igår ! :) fan vad schyst, verkligen ;D fast jag ska nog ändå kanske köpa ny på hösten .. Själv blev jag överglad och tyckte den ändå är rätt bra mobil, medans han står där och tycker att det inte gör ngt om jag slänger den i vattnet när jag blir arg ? ;P Hur som helst så är denhär MKT bättre än min förra - man kunde ju inte ens skriva sms på den ängre ! :D knapparna var knas och hängde inte med när jag skrev, och så kom det in fel bokstäver + att alla orden i ordlistan försvann, så jag fick skriva om varenda ord varje gång ! ;S mutter mutter ! :D Så nu har jag suttit och raderat 100 sms, och 63 bilder på mobilen !! Nu finns bara alla hans nr kvar också :D lite mindre underhållande, men shit the same ;P mii gåt a njuuw fåunn ! :)

YOU MAKE ME WANNA LA-LA

Nästan lite ångest över att åka hem nu /; underbara dagar ^^
Hahha, wee .. drev lite om att jag ville hitta mineral vatten med min älskade APELSINsmak :) och nu när jag inte kan äta socker längre (även om jag inte har diabetes, så börjar jag må illa som fan ändå) så dregglar jag på allt som innehåller socker :D "om du ska ha läsk, måste du ta liight !! .." blä till den äckliga blaskelaskan ;P men vad hittar jag, om inte MINERALVATTEN MED APELSINSMAK ^^ *överlycklig* hahha, men tyvärr så smakade det nog inte så himla gott ;);) smakade typ ingenting ;P så jag fortsätter med mina RAMLÖSA - dom smakar iaf goott :)

LÖRDAG : Myste lite hos min älskliingsfarmor, och kom dessutom på den sötaste morsdagsgrejsmojs jag skall skicka till henne på morsdag :) hon kommer bli såå glaad ^^
Åkte till Soffi <3 När jag kommer in är det helt kaos med lådor och grejer, så aijjaa tydligen hade hon flyttat samma dag ;) hjälpte till lite med det .. Kan inte fatta att hon verkligen fick upp alla sina saker på 2 dagar ? ;S hon har iaf fått tag i en jättefin lägenhet ;) hahha wee, Kenan trodde t.o.m att jag hade fått hjälp med mina sms till honom :D tydligen var det för bra finska, för att komma från mig ;)

image72SÖNDAG : For till stan, meeen :D ingen va där. Bara jag, Soffi, och 2 alkisar :D hahha, som vi hade lite roligt med ;P det är det bästa med Vasa. I Sthlm skulle jag då aldrig frivilligt ens gå fram till en alkis :P SÖT HAN VAR ! :D hade på sig en PowerClub keps ;D (PowerClub = man blir utkastad därifrån om man typ röker, dricker lr mobbar ;) sånt fjantigt man var med i i lågstadiet) hahha, så sitter han där med vodkaflaska från Estland och röker på fullt ;P tog massa bilder med dom och grejer ;) dom var liite underhållande ;);) Sen skulle jag hem till Josefin. Och observera att HON skulle skjutsa MIG hem med cykel till henne :D hon bor såklart ute i Västervik = lite över 10 km från stan ;S snark, well .. tydligen slutade allt med att JAG skjutsade HENNE heela vägen, i regn. Som tur hann vi just komma in, innan det började SNÖA ! =/ aajja, lite träning kan väl aldrig skada :) bara om det blir för mkt ;) aslänge sen man träffat henne :) flummelummade en jävla massa, kunde ju inte gå ut heller :P så tillslut satt vi och spelade alfabet med hennes syrra :D men vi slutade när hon satt i 45 minuter men IQGRIS ? IQMAGDANS ? IQPIR ? Man var som NEJ DU KOMMER INT FÅ IN DITT IQ NÅGONSTANS, BARA OM DU SÄTTER DET SKILLT ! :P Dessutom stal hon alla mina ord ! :D jag hittade påvärldens bästa ord som gav massa poäng - och så sätter hon alltid till N, så det blir flertal !! :D suck ! aajjjaa, jag vann ändå ;) big surprise så förlorade Josefin stort ;) <3 men det brukar hon oftast också :D haha.
Ringde Kenan, som kom efter mig till Josefin :) haha taskig han är medan vi väntar på vår pizza :P (som vi fick extra snabbt eftersom vi kände hans om gjorde pizzorna, och det vara bara en massa fulla vasabondar som var där och vinglade runt med sina hemska cowboy-stövlar och jeansjacka (SNÄLLA, DET ÄR JU INTE FINT NÅNSTANS!) så dom märkte inget :P tydligen tyckte han att jag inte behövde en pizza. - Då dör jag ju. - Precis, och då är jag fri :P TÖNT ! ;P han ändrade sig när jag upplyste honom att han har inte tid med att sitta hemma och sörja mig + att han inte hinner komma på min begravning, så det är bäst för honom att jag är i liv = GE MIG EN PIZZA ! :D fick tillbaks när han senare förklarade varför han inte hade svarat på mitt mejl "helt ärligt så förstod jag inte ett enda ord av vad som stod där :D så nästa gång kan du ju skriva på ENGELSKA, för du kan ju inte finska ändå" :P hahha, det är ju han som inte kan !! :D hade helt underbart roligt ;P fast iofs, det har vi ju alltid (;

image78
Jag och Soffi som fryser röven av oss på torget ;) taget med nån "city-cam" lr nåt ;P

MÅNDAG : MIn väckarklocka ringer 7 (dum inställning) *somnar om* hans väckarklocka ringer kl 8 (hans fotbollsträning började 9) sovmyser 10 minuter *ring ring* ännu mer 10 minuter, haha. Helt plötsligt är kl 08:55 .. WROOM ! ;P men jag lämnade och sussilerade vidare ^^ tja, tills Soffi ringer och väcker mig kl 10 "NÄÄR KOOMMER DU HEEEM ?!" ;P så det var bara att dra sig dit då. Helt sjukt hur det kan vara så kallt i maj ? Gud, jag är gllad att jag hade med min vinterjacka (haha nej, det är inte osm värsta everest-jackan.) tänkte skicka sms till Alexandra, men otur för henne så hade jag bara hennes gamla nr på mitt finska kort, så det bleva inge mäddälandeh.
Hmm, whaat can I say ? Vasas befolkning med 3 ord : BONDAR - FJORTISAR - HEJ JAG KAN INTE HA ROLIGT OM JAG INTE SUPER SKALLEN AV MIG SÅ JAG DÄCKAR I TOALETTEN PÅ MCDONALDS. :) kallt som fan vare också ;P Hahha, Georg tog bild av mig och Soffi på torget från citycamen :):) hon ska skicka den till mig sen senare ;P Sthlm borde också ha en sån .. fast vem vill ens ha en bild av sig sj som en liten prick på plattan ? ;S ;);) preeciiis ! :P Men sen kom Kenan, Homein, Albrim, Flamour och Berat och saved my night :) eehm, jo .. Homein och hans små fyllemissöden ;P visserligen räddade Albrim mig verkligen där och kom på bästa förklaringen "att jag ville det skulle vara en överaskning" ;) men tydligen tyckte han att det var en jäävligt dålig överaskning ? :D Hahha, jag tycker synd om min finska räkning. För jag är van med att prata i telefon dygnet runt ? ;P jag pratar i telefon när jag går till tåget, till affären, till tvättstugan, till bussen - överallt ! och att det ändå intek kostar nånting (thanks god for comviq kompis) heh, att jag sedan ringer och pratar i åratal när jag måste betala per minut är ju .. mindre smart :D vilket Kenan påminde mig om, för typ tusonde gången ;) men äsch, det är lugnt .. jag är ju nästan aldrig där ändå, så det blir inte så mkt räkning :) mysigt att gå hem 2 på natten, när det är -2 ? ;S NEEEEJ :P

image73
Haha, weell .. här är då hela STAN - Vasa torg ! ;D ser faktiskt rätt stort ut där, om jag ska vara ärlig. Är mkt mindre i själva verket ;);)

IDAG ; joou, 1a maj .. och det snöar ;) hoppas fan inte det är samma skrotväder hemma ! :D Soffi började jobbet 10, så jag blev helt övergiven ;S ;P hahha oj fan med killar, ni tänker ju aldrig med nånting ?! :D "kom hem till mig imorgon när du vaknar, ring inte för jag vill sova så länge som möjligt, ring bara på dörren så öppnar jag sen" .. jaahhaa :D Linda trippar iväg till andra sidan stan, visserligen bara 25 minuter ;P men ändå ! Så öppnar hans mamma "han sover hos sin syrra .. bladiblaa" :D irriterade jag går dit och muttrar en massa jävla ramsor om hjärndöda idioter :D där öppnar han jättesömnig med kalsonger och kläcker ur sig fan vad tidig du är ?? - TIDIG ? KLOCKAN ÄR 10:20 .. JAG SKULLE KOMMA 10, OCH JAG VAR HEMMA HOS DIG DÅ OCKSÅ ! :D - huh ? Tyckte att han kunde ju klämt ur sig att han va hos sin syrra. Tydligen borde JAG ha fattat det, eftersom det är ju där vi varit senaste halvåret ! .. aijjjaa, jo - damn, my bad ? .. TÖNT ! :P aajjja, jag överlever väl ;P tillpåköpet får han mig att tro att han har typ 2 hjärtan ? :D eller som ett riktigt, och ett som hjälper det riktiga brevid .. han var ju fullt seriös :D och jag trodde inte först, sen när jag lyssnade så lät det ju faktiskt som att det var 2 st ! :D sen typ 30 minuter senare när jag sa att jag typ inte vågar ligga på hans bröst längre, för att jag tror att nåt av hans hjärtan typ ska stanna :D så börjar han typ gapskratta och bara "jooou, jag drev nu bara ;) .." Mamma skrattade också åt mig "meeeh Linda, man kan ju inte spela fotboll flera dagar i veckan om man har sån peacemaker-grej" .. jaha, tänk om jag inte tänkte på det då ?! :D tydligen var det rätt åt mig, eftersom jag alltid lurar i helsjuka grejer i andra, och att jag äntligen fick tillbaks :P (tack men jag tror killarna lurar mig på dumma saker mest hela tiden ? :P ..) Haha, jag har bestämt mig att jag ska börja plugga finska - IGEN ! :D men jag har inte böckerna sparade från 3an =/ det är ju de böckerna jag behöver nu ;) lågstadiets grammatik. jag pratade litet felar när mig pratar finska ;) = alla jävla temaformer blir fel och alla ord :D står jag där och flummar och säger ymmärätkö - niinku - hmm - en mä vittu tiedä mitä se on suomeks ! i varenda mening (stort ordförråd) ;P = fattar du - typ - hmm - jag vet fan inte vad det är på finska. Uuh vilka finskakunskaper ;) sen när man har Kenan som knappt kan hålla sig för garv då när man ska prata :D men jag skulle inte orka. :P jag har redan börjat spanska iår .. och så länge folk fattar (HOOOOST, jag fick ngt i halsen) vad jag säger, så finns det ju inge behov av att lära sig bättre ? ;);) föräldrarfanskap som sen dessutom ska iväg 12;15 "Vi mååste hinna in till farmor igen och Ela." ! .. :D synd för dom att dom fick vänta 15 minuter ? .. nå han har ju rätt; vi träffas ju igen om 2 månader :) <3


RSS 2.0