HALLELUJA TILL VÄRLDEN ;)

För vissa kan faktiskt skina upp en hel röv-kväll :)

- Mummy, bara för att hon är världens bästa [v]
- Cesar, för att han är den enda som alltid verkar inse hur jag verkligen mår utan att jag ens behöver säga ngt. Och som alltid gör mig glad, no matter what. Och för att du bara är där ! :)
- Jeff, för han är faktiskt en gryymmt schön rumskompis som slavat till mig under helgen och när han äntligen kommer hem, låser jag dörren spelar sad music och ringer till mamma och bölar istället för att fråga hur han haft det och tackat för att han köpte sakerna till mig i Finland. Inser sedan att det är taskigt så jag skrev faktiskt till honom på msn istället ! (; förstående liten filur detdär .. han erbjöd sig laga mat också men jag ska inte ha ngt .. Dumt, jag är svinhungrig :D

Ska ringa sjukhuset imorgon. För diabetes & min sköldkörtel. Skulle va skönt att hitta vad som är fel på mig ! :) Då kanske resten av mig också blir bra. För tydligen blir man deprimerad om man har fel på sköldkörteln. Naajs det vore att bara få medicin just like that so fixar både kroppen och jag upp mig ! ^^ Fast det är ju inte sagt att de hittar ngt fel på mig heller, läkare gör aldrig det. Men men men, nu måste jag faktiskt låsa upp dörren och möta en människa (Jeff) varken jag vill eller inte :D för jag hungrar ihjäl ;S och så måste jag byta lakan .. För ngn har snuskat ner mina lakan och inte bytt dom på en tid .. (Jag kan inte sova i mer än 1 veckas lakan :P ..) Så nu är det massa massa synd om mig :D ujujuj ;)

LITE UPPDATERING ;)

Haha insåg faktiskt just att jag varit extremt dålig på att uppdatera min blogg :P Kom hem från mamma idag .. Haft Jaana, Börje, Torbjörn, Simon & Robert på besök hela helgen ! :) Haha lite livligare än vad mitt gamla hjärta är van med ;P Huset var också lite fullare än vad det brukar va .. Jag & Torbjörn i gästrummet, hans föräldrar i mitt rum, och Simon & Robert där nere :P Behöver jag påpeka att jag inte fick sova på mornarna denhär helgen ? ;) Lycka på lördagsmorgon när jag pratar med Cesar till halv 4 på morgonen och de kommer och river ner huset (lät så iaf) kl 8 på morgonen :D Haha, som bevis på min trötthet "Fan vad du har blivit blond då .." - Va ? (Dagen efter kom jag på att han alltid haft blont hår :D pling vad vaken man var då) Hmm, jag tror fan btw det är ngn som VÄXT UPP ?! :P woah, men detdär sa jag inte faktiskt .. För jag har varit deras barnvakt och hållt i skitungen när han var baby, även om jag sj var en liten skitunge då också :P Så söt-tankar går feting bort ;)

Lekte kurragömma igår. Sjuukt rooliiigt ! :D Var så himla länge sen jag sist gjorde det :P Haha, fast lite fånig känner man sig när man ligger där ihopkurad under en gran i skogen och kikar fram för att kolla var den som räknar är :P Men mitt hjärta är nog för gammalt för såna leker också, för när man kan rädda varandra så gör det hela leken blodallvarlig :D speciellt om man sj är den som räknar, blir ju lite ledsen om alla blir räddade när man hittat alla UTOM EN jävel som lyckas sparka bort bollen så man måste börja leta på nytt ! .. ;P

Hade körlektion idag. Och damn, vad grymm jag var ! :P Dessutom har jag äntligen fått mamma att gå med på att dendär handledarutbildningen sparar oss grymt mkt pengar ! :P Och tur som jag har så fick jag de två sista platserna till kursen på söndag, så när jag kommer hem i april så får jag köra hemma också :) och hetsa mamma lite ;)

Känner verkligen hur jag inte har ngn koll :D jag åker om exakt 2 veckor, snart 13 dagar .. Vaccinerna är iaf NÄSTAN fixade. Tog gula febern & Hepatit A+B i fredags. Och jag mådde bokstavligen BAJS. Vilket var lite synd, hade tänkt gå ut men jag åkte hem till mamma istället. Måste ta en till spruta av detdär helvetstwinrix på lördag innan jag åker. Hoppas verkligen jag inte mår lika illa då som jag gjhord ei fredags. Packningen är .. INTE på G :P måste boka läkartid till höjdsjukepillerna, glömde sätta mitt koleravaccin i kylen :P vilket sög .. rätt hårt .. eftersom det kostade 420 spänn .. Men som tur var ringde vi ngt ställe och de sa att det gick bra upp till 2 veckor ! :) Och jag ska ju ta en dos idag, och en nästa måndag .. Så då blir det 2 veckor minus 3 dagar, så där hade jag tur :P Su nu är det sportlov hela veckan. Jag ska faktiskt gå till körskolan och göra alla 8 dataövningar. 2 varje dag. Vore kanske ett plus om jag skulle läsa igenom teoriboken också, men det gör jag på flyget till New York. Lär ju inte få ngt gjort de sju timmarna det tar att flyga från New York vidare till Lima ! :P Bestämde mig för att simma varje dag denhär veckan också. Min insida behöver motion. Men jag är för lat. Plus att jag frysit hela dagen, så jag vet ju att det inte är ngn vits med att åka och simma då för jag lär ju frysa ännu mer i vattnet. Faktiskt helt okej ursäkt. Enligt mig själv :P Tydligen släpper inte mamma iväg mig förräns jag åkt till läkaren och kollat mitt blodsocker, för tusonde gången .. Så jag måste kika in dit också innan jag åker. Åtminstone har jag inte klänning-problem längre :P eftersom jag faktiskt har min klänning nu :) Ska vara lite social denhär veckan också. Jag har nästan dåligt samvete över hur dåålig jag äär på att träffa folk .. Jag har bara inte känt för det. Så denhär veckan är det [stiga upp] - [simma] - [dataövningar] - [kompisar] - [Cesar] - [Sova] ;P Känner jag mig sj så lär ju inte det hända :D men jag får faktiskt skärpa mig lite ! :P Det är svårt att orka när man är hungrig hela tiden. Och maten känns som hundbajs i halsen. Varje tugga en pina. Jag förstår mig verkligen inte på min kropp på sistone =/ Det är svårt att fixa allt till vanligt eftersom jag inte vet vad det är med mig. Det kanske blir bättre efter att jag kommit hem från Peru ! :) Eller så blir allt ännu värre då .. We´ll see .. Men då vet jag iaf vad det är som är orsaken. Börjat ta malariatabletter nu också. Najsigt att veta att biverkningarna av de pillerna är deprission & extrema mardrömmar. Men men men, det låter ju inte så vidare najs =/ Ska gå och planera vad jag ska ha med på resan nu för att få ngt annat att tänka på ! :)

MAKE-OVER PÅ MIN KLÄNNING ! :)

image246 image245
HIttade en sådär helt ärligt ruskigt ful klänning på MQ för 100 spänn, nersatt från 3oo:- Helt plötsligt från ingenstans för okreativa jag en pangidé om hur man kan göra om klänningen, och sådär helt ärligt är jag bajsnöjd över resutlatet faktiskt ! :) HIttade en fin brosch som passade perfekt till klänningen för 79 spänn och ngt slags flätat band för 24kr/m ! :) Haha, tror inte ngn trodde jag skulle fixa det .. men nu jävlar WOILA .. jag är nöjd faktiskt ! :)

EL BESO DEL FINAL - ÄLSKVÄRD ! :)


HELT VANLIG ONSDAGSKVÄLL ? :P

Haha god damn it, när jag är så jävla grymm på att hitta på intressanta rubriker ? :D not. Idag har jag faktiskt haft en enormt bra dag :P och jag har kommit på hur jag ska börja äta mer. Om jag håller käften, inte slösar tid på att prata utan bara äter istället så äter jag automatiskt mer, och risken att tappa matlusten blir mindre (Hmm, jaa .. förutom att Alexandra då sitter och pratar om killen från hennes förra klass, som satte sina snorkråkor på en penna och sprättade iväg dom kanske tog bort min matlust lite). Sen ska jag fetta på med GRÖN mjölk också :D haha stor jävla skillnad mellan 0,5% och 1,5% men här ska det lagras fett ! :P till skillnad från Cesar som helt plötsligt börjat träna sjukt mkt, haha men han äter ändå det han tränar iväg fem minuter senare så det spelar nog ingen större roll ;)

En rätt najs grej är att alla grafiska skolor har sista inlämningsdag i maj, förutom en, så jag behöver inte stressa med ngt som inträdesprov den sista veckan i skolan innan jag åker ! :) Mindre najs är ju att jag börjat inse att jag faktiskt bara går i skola 6 dagar till, och att jag på den tiden har planerat att fixa ihop hela barnboken, när jag inte ens ritat klart alla figurer än :P lyckat lyckat lyckat ! .. Så nu ska jag börja stanna i skolan 1-2 timmar varje dag .. Sugigt, men vad fan .. det är mitt slutprojekt. Jag kan inte komma in med det försent, slarvigt eller ogjort. På ett eller annat sätt så kommer jag nog lyckas ändå ! :) tro det eller ej, men det gör jag alltid :P

Jag & Alexandra satte och pratade rätt mkt om en filur idag. Vet ni .. det är synd om honom ;S Att han ska va så himla konstig menar jag. Han gör så underliga saker hela tiden. Som i Berlin t.ex. Vad var grejen med att stå och glo på oss när vi sov på natten ? /; det är ju läskigt ! :D haha tur att det inte var jag som vaknade i alla fall. Han gör lite roliga saker han dendär filuren. Men det är ändå synd om honom. Jag tror ärligt han är SOCIALT efterbliven bara för att ingen vill vara hans kompis, Att det är därför han gör alla konstiga saker. Men varje gång man försöker vara snäll mot honom och prata med honom så skrämmer han ju bort en med att säga eller göra ngt riktigt psykat. Och det är svårt att inte skratta åt honom ibland .. men man borde faktiskt inte !

Idag fanns faktiskt jättekul dag :P Arbetsmiljörovet gick väl okej.. Jag skrev en massa.. Men jag har ju ingen aning om det jag skrev var rätt :D Kan ju hända att det jag skrev bara var massa rappakalja också ! ;P Även om min relgionhemläxa sög jävligt så var jag ändå en av de 8 i klassen som gjort det, så då spelar det ingen roll om den är usel :P plus i kanten för mitt religionsbetyg iaf ! ^^ Sen fick Fredrik & PH för sig att de skulle ta ner mig från andra våningen. Behöver jag säga att det skullea gjort massa massa ont om de hade tappat mig i trappan ? :P Tyvärr var det ingen som ville köpa ett stycka Linda så de slängde mig i soffan istället :P Sen tyckte de det skulle va jättekul att snurra runt mig också. Massa massa snurr :P Och jag har faktiskt gjort rätt mkt till min barnbok efter skolan ! :) Och fastän vädret sög jävligt när jag gick hem från skolan kl 5 .. Och var dimmigt som i en psychoskräckfilm och jag var tvungen att sitta och vänta på tåget så var allt bara solsken och rosa fjärilar för Cesar kommer snart ! ;P Och det är bara 19 dagar tills jag åker dit ;S Holy fucking shit ! :P Det är väldigt massa snart. Tydligen gillade inte rektorn att jag skulle vara borta så länge, men jag bad honom se på hur mkt de andra i min klass skolkar och hur jag är på varje timme och att han inte ska säga ngt :P tydligen var jag värst av alla ändå, eftersom jag skolar 12 dagar i rad ;) Jag tror jag överlever sorgen :) Hmm, men nu ska jag göra spanskaläxan och äta ! :)

Haha, aa och man får ju inte glömma Bank Panks 22-års dag ! ;) Akta alla gråa hår ;)

SÖT SKOLA MAN HAR ÄNDÅ ;)

Hade temadag idag. Jag hade glömt bort att jag skrivit att jag ville laga tårta, så jag blev supertacksam över att få laga tårta ;) Jag & Carro planerade schnyggaschte Sonic-tårtan :) den blev fin faktiskt. Och god. Haha synd bara att vi inte visste att hela gruppen hade 100 spänn tillsammans så vi gick och köpte godis för 45 spänn, till våran tårta :P haha synd för de resterande 11 st då om de ville ha ngt dyrt till sin egen tårta ;) nej men de hade förstånd nog att inte köpa ngt speciellt, så det va chill ändå ! :) Så när vi slutade fanns det 24 st tårtor som var aall ours ! :D Haha, jag Carro & Alexandra rusade ju till vår tårta för att få bit av den ;) Tycker ändå det är jävligt najs att skolan låter oss göra sånt biland ! :) + att det fanns massa brädspel i marsipan och choklad. Men vem vill käka chokladschackgubbar och marsipanruta som är lika stor som min handflata ? ;S nou thänks .. Men tårtorna va iaf najs ! :)

Hahaha, jag känner verkligen hur min blogg suger just nu ! ;D men jag håller ändå igång den, lite :P så den inte förfaller .. tills jag börjar gilla det igen ;P

SKA JAG GÖRA MOA GLAD NU OCH SKRIVA ? ;)

Jag tror fan jag ska köra klagoinlägg, eftersom jag inte är på humör att skriva ngt bra ändå.

Jag har inte skrivit, för allt är bara överfullt i min hjärna ändå. Men jag vill inte klaga, för vem är jag att klaga ? Jag är i liv .. De jag älskar är i liv .. Jag har mat och skit .. Men ändå är det inte bra nog för mig ? Förbannade jävla kropp. Har ni tänkt på hur mkt saker det är som måste fungera för oss människor så att vi ska må bra ? .. Jag måste ha misslyckats stort. Jävla vinter. Den sunkar ner hela min kropp. Jag kan inte ens jogga 10m. Flåsar som att jag sprungit 1km. Jag har faktiskt ingen matlust. Så sluta tjata att mina nyckelben och revbenen syns där framme ? För jag kan inte smälla i mig mer mat ändå. Jag har helt enkelt inte samma matlust som jag hade förut. Jag har inte lust med ngt längre. Allt känns bara meningslöst utan Cesar ändå .. Jag tycker de flesta faktiskt suger. Dryga allihopa. Bara några få som jag faktiskt orkar prata med längre. Jag kanske pratar om Cesar för mycket. Sant. Jag borde ändra mig. Men jag bryr mig inte. I min hjärna suger Stockholm atm, och han är allt. Och därför åker jag ! Samtidigt som allt jag får höra är hur jag kommer dö. Amen great, verkligen. Jag kommer dö. Är det vad min släkt kommer säga på min begravning ? VAD VAR DET JAG SA ?! Allas jävla tjafs om döden är inte kul. Jag är bajsrädd för döden. De är min familj, och de är oroliga. Men jag vill sluppa höra det varje dag. Pappa gör saker och ting inte bättre heller. Och t.o.m min morfar tyckte jag var dum i huvudet. Min morfar har aldrig varit emot mig. Han är som mamma. Det är han och jag ! :) men nej, nu är jag blåögd och kommer dö. Puss kommer minnas det bästa av er när jag dör isf. Inte. Jag är bara sur och irriterad, utan att veta varför. Och min kropp kommer bli mer fuckad p.g.a alla vacciner jag måste ta. Imorgon. Eller nångång. När jag behagar åka till vaccinställe. Mamma har iaf ändrat sin uppfattning om Cesar när hon såg att han kom direkt efter att jag och pappa hade bråkat. Jag borde ju vara lyckligare. Eller hur ? Men det enda jag ser är hur jag isolerar mig från allihopa .. och min kropp som verkligen INTE mår bra pga vintern och diabetesen, som ingen verkar kunna bestämma sig om den existerar eller inte. Jag vet inte.

Men som sagt .. Vem är jag att klaga ? =/ folk dör och svälter faktiskt .. Att jag har ställt till det för mig själv rejält .. Det är inte bra att vara så känslomässigt besatt av en människa så långt bort. För det är vad jag är. Besatt. Riktigt jävla besatt. 10 mars bara kom nu så jag kan sluta känna såhär, så blir allting bra.

DIRTY DANCIN 2 :)



Det är lääätt denbästa film som gjorts ihela världshistorien. Sån jävla känsla genom hela filmen. Jag äälskar den. Man känner kärleken, passionen .. Och töntig som jag är blir jag supernervös när de ska tävla :D + att jag dessutom gråter som en ko i slutet när hon måste lämna Cuba.

Det får mig bara att tänka på hur jävla ledsen jag kommer vara om den 2 april. Som förövrigt är Billys födelsedag, sådär by the way .. Kommer jag hem levande, så har jag iaf min egen lilla dirty dancing film i minnet hela livet ! :)


RYCK UPP ER FÖR FAN :D DET ÄR JU VÅR...

.. fast jävligt kallt ! :D och så är det ju alla hjärtans dag. En sugig dag som jag faktiskt aldrig sett vitsen med ? :P Jag menar..visst bra med en speciell dag för kärleken.. men jag tycker man kan visa kärleken alla andra dagar förutom just idag, och det har jag tyckt sedan jag var 10.. Och den 8årig vana kan inte ändras sådär ! :P Jag ska bara hem till mamma .. Äta :D och sova ! .. Och jo, prata med dendär dvärgen :) (L) vi ska boka biljetter till flyg, tåg och buss idag :) pirrpirrpirr, men ändå kul. Jag bara känner hur alla pengar försvinner från mitt konto :D Men det är väl bara att arbeta ihop pengarna igen då ;P jag har faktiskt inte rört en enda krona av vad jag nånsin tjänat ihop så nu börjar det bli tid på. Dessutom är jag extra glad, för jag har räknat ut att fastän jag är borta en månad.. Så kommer jag ändå få studiestöd ! ^^ för det är så utspritt, så halva resan är på en period, och halva på andra perioden. Då är det ju bara att flytta röven till skolan varje dag fram till resan och efter resan ! :) För jag ska fan ha mina tusen spänn :P hur ska jag annars klara mig ? :P Och när jag börjar tänka på att jag är borta 26 dagar .. Och att jag faktiskt bara missar 11 dagar i skolan :D jag menar, hur grymm planering har jag inte gjort ?! :D ja, jag är stolt ;) Måste ta itu med all vaccin också .. innan det är för sent :D känner jag mig själv, vilket jag gör, så kommer jag skjuta upp skiten totalt tills det är för sent .. Men då är det väl bara att se till att fixa det innan det är för sent ? :)

Jag vet att de flesta tycker att denhär resan är sinnesjuk. Hur fan jag bara kan åka ? .. Det ingen riktig förstår är att jag faktiskt inte har något val. Jag är trött på hela allting, alla kompisar, allting. Jag tycker dom är dryga. Fast det kanske är jag som är dryg ? Utan att märka det .. För jag har bara koncentration på en enda person. Jag har tappat min matlust så jag går ner i vikt, för det tar på en att vara kär i en som man inte kan vara med. Och samtidigt höra hur synd det är om alla som inte får träffa sin pojkvän på en vecka ? Mm jag inser verkligen hur synd det är om er. Not. Vissa människor kanske inte inser att det faktiskt är kärlek. Sen kanske jag dör på själva resan ? Who knows.. Jag kanske blir kidnappat, såld, dödad, åker fast för kokain .. Men det är en risk man får ta. Jag kan inte sitta i Sverige längre. Är man rädd för att då så glömmer man bort att leva. Det var därför jag bokade biljetten. För jag blev arg på mig själv .. På min rädsla att dö .. Som höll på att förhindra mig att leva. Varför skulle jag dö? Jag kan lika gärna bli kidnappad när jag går runt själv i Spanien. Det spelar ingen roll fast mamma är 2km från mig. Blir jag indragen i en bil och de vill våldta / döda / kidnappa / sälja mig, så finns det inget mamma kan göra. Det spelar ingen roll om jag så är i Sibirien, Sverige eller Spanien. Folk kidnappas i Sverige också. Så varför skulle jag inte resa ? Tänk er själva att verkligen vara kär i en person, älska honom. Mer än alla kompisar. Det är bara min mamma som jag älskar mer. Min värld är beroende av honom. Han får fram sidor som jag inte ens visste att jag hade. Samtidigt som jag inte vet om det är något att vara beroende av. Ingen människa kan må bra av det. Så jag ser ingen annan utväg än att åka dit. Nu. Innan O kommer tillbaka hem. Allt handlar om magkänsla. Kanske hjärtat. Lite hjärnan. Skulle det kännas fel skulle jag ju aldrig ens åka. Magen ropar ÅK .. Han är hela mitt hjärta. Och min hjärna säger åk, men var försiktig. Så åk men var försiktig it is ! :) och nu är det bara 25 dagar kvar. 

Hmm, ja .. det var det. Eftersom de flesta är lite kritiska mot att jag ska åka. Att jag skulle tycka om honom. Jag trodde inte heller att man kunde bli kär bara sådär. Man måste vara där för att förstå. Uppleva det själv. Annars kommer man aldrig fatta. Så jag förväntar mig inte att ngn annan än han och jag ska fatta ändå. Skiter det sig .. Så vet jag ju. Då kan jag bara åka hem, sluta leva i en dröm, kunna koncentrera mig på annat, leva i nuet och inte bara dagdrömma. Slutet gott, allting gott :P ja, förutom om jag dör ;)

Jag tycker mamma borde komma nu. Faktiskt. Ska sova hos henne inatt. Först ska vi till tandläkaren ;P hon har extremmegatandläkarskräck, så det lär väl ta en tid för henne att vara där inne :P Mommo och moffa kommer också hit ikväll :) ska va här över helgen. Fast jag jobbar ju.. Så jag hinner inte träffa moffa så mycket. Men ikväll och söndag är väl iaf bättre än ingenting ! :) Menmen, ska gå ner till sofforna och plugga på historiaprov nu. Bra planering att spara allt till sista dagen ? :P näe .. Speciellt eftersom jag ska hinna med både mamma, pappa, mommo och moffa, och prata med Cesar .. Men men men, jag hann inte.. Spelade biljard i måndags, i tisdags träffades jag & Bengin och fikade lite, och kollade på National Treasue 2 på bio (Höhö, berättade att han hade tagit betalt av mamma, och att hon hade tyckt han var jättesöt, lite generad blev han nog ;) ..) och igår ..  Vad fan är min ursäkt för igår ? :D joo .. jag skickade konstant sms med Cesar .. Sen så .. aa, jag var tvungen att tvätta mina lakan, tvätt från Berlin och all tvätt INNAN Berlin :P och .. eftersom vi har haft mediaperiod nu mellan, vilket suger riktigt jävla rejält .. Så jag förstod inte riktigt vad jag läste om... Och så kunde jag faktiskt inte ta bort mina tankar från Cesar.. Jag försökte verkligen koncentrera mig på det jag läste :P men efter att ha läst samma sida två timmar, så sket jag i .. och lagade mat istället :P Sen när jag kom på idén att hey, jag kan ju iaf läsa om hitler som jag iaf är intresserad av och förstår ngt av ... Höhö nä, för då kom jag på att jag var alltför alltför trött för att plugga :D så jag gick och la mig 8 .. :P Fast kvällen gick ändå åt att kolla på Grey´s anatomy och sedan tänka och sakna Cesar .. Haha fyfan vilken jävla patetisk livsform jag har blivit ! :D Men det är ju det jag säger. Jag kommer snart hamna in på psyksjukhus om jag inte får åka diiit ! .. *frustation gånger tusen* Hmm men jo så var det ju dethär med soffan och historia ... :P 

THANKS GOD, IM HOME ! ^^

Pheeww, okej .. Jag kunde ju försöka vara lite .. possitiv till resan ? Men det har då fan varit maken hur mkt folk orkar gnälla ?! Gratis flygbiljett, hotell, frukost & lunch .. Och man ens pallar gnälla ? .. Aiiit .. Som jag sa till Danne, det är bara att sätta musik i öronen och ignorera. För det blir faktiskt FÖR MYCKET till slut. Haha sen när mamma kom efter mig, och jag bara fick spy ut allting blev allt mkt mkt värre och jag ville faktiskt bara slå in en viss persons tryne faktiskt. Några trynen. Men speciellt en. Men som tur är så var ju iaf killarna normala :) speciellt Johan, Alex & Milad. Utan dom tre skulle jag fan nog .. Ghaa .. Ja, jag är iad glad att dom var najs under resan iaf ! .. ",

Men förutom att man bara hört onödiga kommentarer, GNÄLL och allmänt dryga saker varje dag, så var faktiskt resan rätt najs ! :) men de detaljerna kanske jag skriver om senare, för tillfället är jag inte så himla överkåt på att berätta ! :P a var på världspremiär på GARDENS OF THE NIGHT igår. Sjuuukt bra film, hysteriskt FIN bio och allt var bara najs faktiskt, röda mattan och skit :) Haha bara att jag, Sophia & Terese först "gnällde" över att vi trodde vi skulle sitta längst ner och att vi då var tvungna att se upp på filmen hela tiden. Haha, det slutade väl med att vi bara fick "en trappa upp, en trappa upp, en trappa upp" till svarv id varje våning, tills vi .. ööh, var högst upp !! :D haha så nej, vi såg inte upp på filmen, vi såg NER på filmen :D Som sagt, bion var 5 våningar hög = vi satt högre upp än själva duken. Haha mm, den som gapar efter mkt .. ;) Men den filmen var verkligen grymm .. Alla borde se den faktiskt. Dum som jag var tog jag inte med kameran igår kväll/natt så där missade jag ju några riktigt sjukt fina bilder .. Men jag har iaf det i huvudet ! :) Haha en sak var då fan säkert - huvudrollen var då fan riktigt jävla röda mattan-kåt :D verkligen vägrade gå bort därifrån ! ;P aja .. men jag ska gå och mysa lite med mamma nu .. Sen blir det väl att åka hem igen .. Till min underbara säääng .. God damn it, jag ska SOVA ! :)

BERLIN NÄSTA ..

Börjar få lite ångest över att inte ha packat än ;S jag brukar alltid packa dagar innan jag åker, för att få med allt :D heh jo, okej .. Äsch, det kan väl inte va så svårt att få med allt fast man hetspackar ? :P borde fan ha gjort ngt innan :P men jag .. ja :P hur som helst, ska jag nog börja snart ^^

Känner inte riktigt som att jag har ngn lust att ens berätta om helgen, men det är nog första gången hela familjen varit under samma tak .. utan att bråka ! :) Så imorgon åker vi till Berlin. Det är faktiskt bara killarna som är taggade .. Enda jag hör från alla tjejer är massa gnäll. Jag tycker ingenting ;P Varför gnälla om skolan betalar resa till Tyskland ? Alla tjejer ska sova i ett och samma rum, och ? Ingen bits. Bara för att man är i samma rum behöver man inte prata med varann. Ingen av oss besmittar luften heller. Jag kunde väl också gå runt och vara irriterad på alla, men vad tjänar jag på det ? Ingenting faktiskt. Så länge alla håller käften när jag ska sova är det najs ;) Men nä .. nu börjar jag få ännu mer stress .. :P fan Milad .. nu slutar vi prata, jag måste gå och seize the night ! :D

Återkommer på .. söndag ! (;

PURE HAPPINESS <3

image243image244
I hope some things will last forever !

HAHA FUCKED UP GÅRDAG ! :D

Mamma kom ju som sagt över natten på torsdagen för att skjutsa mig till Sollentuna olagligt tidigt. Fem i tio undrar hon om jag alltid sitter uppe på nätterna och skriver sms med cesar ? - Hmm nej, för klockan är bara tio ännu :P Tydligen kom hon då på att det kanske var DÄRFÖR hon inte kunde sova, för det var för tidigt. Så då började jag jaga hennes fötter, berätta om mina & Omars psycho minnen i min säng (haha detdär kan misstolkas) och andra knasiga, men otroligt roliga, grejer ;P Jag är iaf jävligt glad att ha en sån underbar mamma .. [v]

Haha tur som vi har, så är det såklart mulet när vi kommer till Romme, och efter halva tiden blir det snöstorm. Aldrig slagit fel. Tredje gången på tre år ! :) Romme måste verkligen gilla min skola. Haha jag & Sara var då satan i alla fall på G ! :D jag fattar inte hur dålig humor vi hade haha men för stunden (och nu) var det iaf sjukt roligt ;P speciellt saker som att jag inte ville sitta bredvid Sandra för hon luktade som en känguru :D:D hur länge garvade vi inte åt det ? :P Haha och om ni, precis som Sara och Cesar, undrar hur en känguru luktar så är svaret enkelt : LUKTA PÅ SANDRA ! ;D Haha hur kul kan man ha i en svinkall blåsig snöig sittlift på en skala från noll till hundra ? Hahaha jaadu, jävligt roligt iaf ?! :D Haha som på lunchen .. Vi pratade om missfall, och jag undrade hur det hände (det var ingen av oss som hade fått det) Sara bara : dom hade sex .. - nähä det menar du fan inte ? :P hur hände det då ? - jo man tar ett finger, och sätter in det och sen .. ut och in (ring med fingrarna - här är det fan mognad och humor på hög nivå) och så jävla diskreta som vi är håller vi båda två på med det :D och sen "Sara jag blev fan just gravid ! :D ..:" Haha, synd att vi inte märkte tjejgänget (typ 15års-skitar) som typ gapar av förvåning och asgarvar åt oss :D Det är ju bra att vi kunde lysa upp ngn´s dag ;D

Söt som mamma är kommer hon från Kungsängen, till Sollentuna (väntar en halv timme för vi är försenade) skjutsar hem mig .. och åker hem igen. Lite lite onödigt, men mkt mkt sött ! :) för jag skulle fan inte varit så glad åt att måsta ta tåget hem och gå från stationen med en snowboard, skor och väska med kläder ..

Daniela & Thomas kom hit imorse såå .. Det blir väl familjehelg i helgen då ;P Haha inte för att det är mysigt nånstans, allltid jag eller Ela som börjar skrika med pappa ändå .. Men men, ändå .. Vi kan ju försöka .. Bara för sakens skull. Eftersom ingen av oss bor med varandra längre. Så nu måste jag packa ihop lite grejer till Tyskland och sen åka till Kungsängen och sova över :) Om pappa börjar  hacka på mig (SOM ALLTID) så är det väl bara att be Cesar komma online eller nåt då :)

RSS 2.0