NATTI NATTI :)

image226

Hmm, jag kunde kanske möjligtvis inte behövt dissa dom som frågade om jag ville komma med ut ikväll, men jag tycker faktiskt en kväll väl spenderat framför skärmen med Omar & Cesar är mkt mer betydelsefullt för mig än att gå ut och 1) dansa eller 2) supa skallen av mig.

Och imorgon ska jag & söt-Moa göra nån slags shopping :D åtminstone jag är i desperat behov av SKOR .. stövlar, vinterskor & sneakers .. Snyftsnyft, massa dyrt =/ Alexandra skrattade asmkt idag när hon såg hur jävla uttrampade mina skor är. Alltså .. har man inte perfekta fötter, utan kråkfötter som mig :D då ska man fan ta hand om dem, och inte gå i sneakers hur länge som helst .. dom behöver stöd .. men gud så tråkigt det låter ! :D hittar jag inga andra, så har han fotsnubbenm faktiskt sagt att jag får köpa Adidas All-Star skorna :) och det är ju ändå rätt najs .. bara att hur najs är det att köpa nya vita sneakers i december ?! Ja, för det är faktiskt december nu :D 24 dagar till julen .. Och antal köpta julklappar ? - NOLL .. Antal tankar på julklappar ? - MINUS HUNDRA ! Så jaa, jag tror minsann det är jag som är tjejen som kommer på 3 dagar innan vi åker till Finland att shit, jag måste ju faktiskt köpa julklappar ! :D lalallaa, tjejen med koll jao ;) aja nu ska jag iaf gå och sova .. Puss & Kram

LINDA GOES ÄNNU MÖRKARE

image225

Hmm, jag är rädd att jag absolut skulle gå och förstöra mitt hår också.
Färgen är skitfin, jag älskar den. Men fan vad jag inte passar i det :D borde kanske satsa på det på sommarn istället, när man inte är blekvit .. utan typ mer .. som på denhär bilden ..
Men men, förr eller senare börjar jag väl gilla färgen :D jag menar .. jag kan ju inte gå runt och tycka att jag är ful hur länge som helst ? :D men de senaste 2½ dagarna så har jag mått fett dåligt varje gång jag sett mig i spegeln :D tyvärr .. haha .. men när jag ser på denhär bilden, som jag tog i camen för ngn timme sen .. så passar jag. Tro mig - inte lika fint i verkligheten :p

I DONT WANT TO RUN AWAY, I WANT TO STAY FOREVER



image224Var du tvungen ? Klart jag tänker på dig, när du frågar mig vem jag tänker på när jag hör denhär låten.
Men hursomhelst, så gillar jag iaf låten ^^


JAG HAR HITTAT BÄSTASTE ROOM-MATEN :) ..

image222
.. och han flyttar hit den 5 januari. Jag hoppas verkligen vi kommer överens (; vi kommer iaf jävligt bra överens med varandra på msn .. Killen är 23 och kommer från Frankrike ;P så nu ska jag och mina kompisar lära hon om prata svenska ;) så .. jag hoppas vi får ett roligt halvår tillsammans ;P enda jag hör är höhö tänk om du blir kär i honom .. men det hoppas jag då fan inte att jag ska ställa till med :D så ja, dethär är killen som "bara behöver se mig när jag är i duschen och i köket om han inte vill se mig mer" Hmm, jo ;D jag tänkte först på hur det lät EFTER att jag hade skickat mejlet till honom :D:D men men, jag är iaf glad över att jag äntligen hittade ngn som jag verka rkunna trivas med, och inte nån 50årig snubbe (haha, även om Cesar inte är överlycklig över hela grejen)

I'M BACK IN THE GAME ! (;

image221 Hmm, jag har kanske inte varit världens hejjahejja på att skriva blogg på sistone, men jag tröttnade på att använda bloggen som en klagohörna, if you know what I mean. Mer klagomål åt folket, men faktiskt en gnutta mer glädje .. och det blev mer klagomål än glädje, så pass på hela blogg-grejen ;D Men nu .. har jag mer börjat koncentrera mig på det bra i livet, inte alla idioter i livet :) utan mer .. vara tacksam för det man har, det man inte har och det man kommer att få.

Men nu de senaste dagarna .. veckan .. så har jag börjat tänka om ! Hur jävla trött jag är på att vara denhär bittra fettot. Och då menar jag inte bara TRÖTT .. jag menar verkligen TRÖÖÖÖÖÖÖTT !! Supermegaübertrött på hela skiten .. Så nu ska jag försöka sluta tänka på att Omar verkligen har flyttat .. jag må vara deppig, speciellt eftersom det faktiskt känns lite som att han är den enda som verkligen bryr sig när han frågar hur jag mår, och som alltid svarar på mina sms, direkt .. oavsett om han är på krogen med tjejer eller kollar film. Alltid, direkt. Och mina bittra tankar över pung-pisse (haha, mogen jag är) ska jag inte ens prata om. Men varför ska jag gå runt och vara ledsen ?! Jag menar, P-I (pung-pisse) är inte ens värd att vara bitter på (tro inte att jag tänker på honom på ett sätt som att jag vill ha honom tillbaks, aldrig) och Omar .. okej, puss på dig. Jag gillar dig asmkt. Du är lätt den roligaste människan jag nånsin känt, du och jag får penna till ngt hysteriskt roligt. Du är underbar. Vi hade det underbart, most of the time. Jag saknar dig, du saknar mig. Men jag har kommit på vilken person i mitt liv som är den verkliga glädjen. Cesar Lazarte. Jag har aldrig sagt såhär om en kille eller kompis. Men han är min själsfrände. Spelar ingen roll om vi inte gillar varandra mer än kompisar, hur mkt vi än kommer bråka .. jag har aldrig känt en person som förstår mig så bra, som funkar och verkligen tänker exakt likadant. Och precis samma humor. Det känns så jävla najs men ändå skrämmande. Tänk att det är mindre än en månad tills han kommer hit. Snälla snälla Gud .. jag vet att jag brukar be om skitsaker, som typ "snälla, ge mig dendär perfekta kroppen, mindre näsa, större ögon, bättre hy, just dendär saken, en ny tv, längre hår" men jag bryr mig inte ens om det längre. Får Cesar sitt stipendium, då kan jag fan ha mitt hår som vägrar växa, jag kan ha min dåliga hy .. Jag tror ingen fattar hur mkt detdär stipendiet betyder för mig. Fan mer än för honom. Kompis eller mer. Så länge han är närmare mig. Haha, sen kan väl allt slå slint och vi typ inte gillar varandra som kompisar ens .. men fan, då får jag väl leva med det ! ..

Så .. nu vet ni det .. orsaken varför jag är back to normal and in the game again :) för .. för några veckor sedan, då hade vi typ ingen kontakt på en vecka .. för mig kändes det som fyra månader .. och jag blev så himla pluttig. För då hatade jag verkligen allt och alla. Ville inte ens prata med min mamma, ingen levande varelse på hela jorden. Och tänkte jag på honom så blev jag bara ännu argare. Men .. kanske mitt raseriutbrott var bra .. Fast han blev ledsen. Det var nödvändigt för min glädje. För nu .. det spelar ingen roll hur arg jag är på ngn .. jag behöver bara tänka på honom, och jag blir helt lugn i hela kroppen .. och bara ler .. Jag tror alla människor behöver en sån person. Som man kan tänka på när det blir jobbigt, och som alltid gör en glad :)

MEDELTIDEN UPP I MIN RÖV, GHAAA

Måste plugga, måste plugga, måste plugga.
Men när det ju är så in i nordens tråkigt att läsa om Medeltiden.
Egentligen är det faktiskt rätt intressant .. men .. näe. Pass på historia jao.

HAHA UPERCUTS FTW ;)

Hade boxning på Idrott B idag. Haha hur jävla roligt kan upercats bli ? ;D Jag & Carro är ju kanske inte så bra boxningspar, vi garvar ju bara .. Men .. har ni nånsin tänkt på hur roliga folk ser ut när de slår många uppercats i raken ? :D nu äre kanske inte så många som sett det, men tänk er att det ser typ ut som ett riktigt dåligt gammalt tvspel, typ mario eller nån :D som springer sådär högt upp med armarna .. Baaahh, det går inte att förklara sho :D ställ er i spegeln, och slå många upercuts efter varann ;D det ser hysteriskt ut .. Eller så äre bara när Carro gör det ? :D äähh, det är mkt roligare i verkligenheten iaf ! ^^

Btw så nej, jag boxades inte med Danne idag. Räckte med att jag såg honom uppe i ringen med NIklas, och jag fick fan huvudvärk av att bara se på ;S boxning är askul .. Men pussy som man är, så slår jag hellre skiten ur en boxningssäck, hur arg jag än är, än att slå en riktig människa. Uuuff, känn smärtan baby när man får feta jävla slag så hela huvudet och dreglet bara flyger ;D Jag sa att jag kanske ska köra med honom igen sista gången, men jag vet fan inte ;D hur töntig jag än låter, så ser jag fan inte det hysteriskt roliga i att slå en annan och att sj bli slagen med nån fet jävlaboxningshandske ? =/

SÖNDAGSTANKAR SHO

image220Jag och Cesar är iaf kompisar igen. Thanks God. ibland borde jag kanske lära mig när jag ska vara tyst för jag har lågt blodsocker, och när man INTE ska säga sanningen :) alltså abow vad taskig jag känner mig faktiskt ;S om ngn skulle säga så som jag sa till dig, jag skulle ju .. typ bli helt förstörd =/
Men det känns iaf najs att inte va sur på honom längre. För innan klarade jag mig med allt. För jag hade alltid honom att tänka på. Då blev jag alltid glad. Men när jäveln började putta bort mig ur hans liv senaste veckan. Det är därför allt gått rakt ner åt helvete. För jag hade ingen lycka att tänka på. För jag blir glad varje gång jag tänker på honom. Så nu har jag tagit första steget upp ur denhär skiten, nästa steg är väl bara att inte tänka på O så himla mkt. Ingen blir ju lycklig av det ändå, bara jag som blir pluttig av saknad ..

R ringde mig igår, och fast jag hade bultande huvudvärk & mådde illa som en gris så gick jag med på att jobba imorse. Men det gick väl bra :) najs att ha ngt att sysselsätta sig iaf. Gjorde hysteriskt massa extra grejer, bakade scones till frukost och kladdkaka till lunch bara för att inte ha tid att tänka. Så jävla najs. Dehär dagarna skulle jag kunna jobba måndag-söndag fan. Då är man sysselsatt - känner att man gör nytta - och får betalt ^^ Har historiaprov om medletiden på onsdag. och jag måste på ngt sätt få mitt VG, men har ändå inte bröjat plugga ;S smartpoäng till mig sho.

En ryss kom och kollade på lägenheten. Skojar ni med mig ? Man kan ju inte dra alla över ett strå, men jag tycker dom är så himla tråkiga och ointressanta. Och ja, jag fick ju det bekräftat. men utan att ens fråga oss bestämmer han vilken tid vi ska skriva kontraktet ? :D dude what ? Jag har då inte så mkt att säga till om. Men ja, Linda ska tydligen bo med en ryss f.r.o.m 13 januari.
Ni som känner mig fattar det komiska i denhär situationen ;P

YOU ARE NOT ALONE .. LALLLLAALLLAA ..



Så kan det gå .. när Linda står i en å
Näe, sorligt nog älskar jag denhär låten - men att det är M.Jackson som sjunger den ? Jag är verkligen fett anti honom :D haha synd att videon är psycho - det är låten jag gillar.

:) FÖR MIN MAMMA ÄR SÖT

Hon kommer efter mig & Moa till Danderyds Sjkh kl 3 på natten, när hon sj ska upp halv 6 .. Jag tror faktiskt hon var så desperat att se mig ha roligt så hon gick med att komma efter mig, för annars skulle jag nog inte åkt igår :D nu är hon på väg till Kista, bara för att jag är för bakis för att orka pallra min feta röv för att lämna in min tröja, för sista dagen går ut idag. Dessutom ska hon köpa glass till miiig ^^ fet glass .. med chokladbitar eller kakbitar :) yummyummy.

DÄCKNING PÅ MATBORDET - MOGET FAN ..

Blev nog inga "trash" kläder på Emils fest igår ;P men jag hade ju kul ändå ;) och jag är fan stolt .. denhär gången så vare faan inte jag som gjorde bort mig nånstans ! ;D var väl kul igår, men ikväll minns jag exakt varför jag är en jag-dricker-inte-alkohol-människa. Fuck this baksmälleshit ! :D

A det är väl okej att må såhär, för jag hade tänkt prata med dig. Det var fan du som bad mig vafan ;S och nu ? Nehepp .. sorry, men du gjorde just saken tio gånger värre. Säger du redan igår att du skulle prata med mig, efterosm jag inte kunde prata imorgon, då faan i mig ska du väl prata med mig idag också !! Men nehepp .. skit i det då ? ;S
Hmm, jag måste verkligen ringa dendär tankedoktorn igen och börja träna ..
Sådär btw så får jag fan börja muntra upp mig nu. Jag tycker ändå jag är rätt glad i skolan ? Obviously not .. Två sötnosar kom och frågade mig och var typ oroliga om hur jag mådde, för jag varit så nere på sistone .. Det är på g, det är på g :) bra kompis som Alexandra är "va ? jag har då inte märkt nåt sånt?" :P baahh jag skulle kunna bomba ner ett jetplan utan att du skulle märka det, älskling ;)

SPANSKA SVÄNGEN ÄR NU LINDASVÄNGEN ;P

Hade issta teorilektionen ikväll. Lite sorgligt faktiskt - min lärare är gryyymm ! :D han är så jävla underbar, han får en att vilja gå dit 2,5 timmar och se fram emot det :) men nu har jag alla mina klörlektioner med honom kvar så ^^ haha så pratade vi om spanska svängen eller nåt.

"Hmm .. aallltså .. förlåt om jag kommer med dryg fråga nu .. men .. omdu är på en landsväg, och så har du 100 bilar bakom dig - du kan ju fan inte mena allvar att du tror att jag tänker svänga höger när jag redan är längst fram - för att sedan måsta vänta på alla 100 bilar att åka förbi ? ;S never gonna happen !! hell no att jag svänger av - jag fortsätter rakt fram och svänger vänster ändå - om det är lång bilkö" *hela klassen asg*
"Hmm, interesting ..Haha, jag har aldrig tänkt på det :D .. men det är ju sant .. äähh sväng vänster snabbt så länge det inte är nån polisbil då :P *tystnad* detdär var fan intressant .. jag ska börja kalla spanska svängen till Lindasvängen f.r.o.m nu"

inte alla som får ha en egen sväng ;)

EY, JA Ä INT BITTER LÄNGRE ! :)

Underbara, älskade (host) B called me again i måndags. Han hade ringt mig i fredags också men då hade jag inte svarat. Efter att vi pratat helt normalt i 1½ timme så kom jag fan fram till att han är så himla passerad för mig ! :) jag är inte arg på honom längre. Ingenting. Han är en vanlig arab från förorten som pratar med komiskt mkt harkel-ljud ;D (lika rolig sen första gånger vi träffades att mooobbba hoonom för hans harkel-arab-ljud ;P ..) Nothing less, nothing more ! :) Fattar ni hur jävla najs det är ?! Att äntligen sluta vara bitter på honom ?! :D bitter för vad egentligen ? att han är en svag människa som har absolut noll förståelse för hur andra människor känner ? :P hursomhelst kanske jag ringer fanskapet igen nångång, för att kolla om han lever ;P
Lite komiskt är det ju att fjanten har tagit ordningsvakt-kurs ;D höhö tänk om han skulle få jobb som ordningsvakt, sen skulle jag se honom .. jag skulle ju garva ihjäl mig ;P tyvärr skulle jag sno batong-grejen och springa också .. och hoppas på att han inte har nån vakt-polare med sig som inte inser det komiska utan slår skiten ur mig istället :D

VADDÅ INTE VILL SE ERA NAKNA KROPPAR ?! BITE ME !!

Tror det var PunktSe som hade frågat folk om ska kvinnor få gå med bar överkropp i badhus ?
- Okej, jag erkänner .. tjejers övrekropp är väl kanske mer .. hur ska man säga ? Brösten ses som en sexsymbol. Och därför blir väl de flesta upprörda över frågan. Men det är väl som det är med allt annat : det har varit så i hela mitt liv .. Men jaha ? Sådär personligt tycker jag killens överkropp är det absolut mest jävla upphetsande på en kille, både magen & bröstet .. så vadå ? Jag gillar killars överkroppar - de täcker inte det i badhus : JAG KLAGAR INTE !! :D Jag tror inte killar skulle klaga om snygga tjejer skulle gå runt med bar överkropp heller.
MEN .. sen är det nån 22årig kille  från GÖTEBORG som .. jag minns inte precis hur han uttreyckte sig .. ngt med att "gamla kvinnprs kroppar är väl kanske itne en syn man vill se .." Neehhheee !! Ändå tvingas vi tjejer bada i samma pool som gamla gubbar, med tajta äckelsimbyxor, 90-fucking-D-kupa och hårig hängmage : ÄR DET EN SYN VI VILL SE ?! Nej, precis ! Jag ser hellre en gammal kvinnas kropp än en gammal gubbes kropp, så då tycker jag killarna ska få njuta av samma syn då !!

Tyvärr tror jag att dethär samhället är alltför fast i detdär med att tjejer ska ha täckte bröst, men inte killar, så jag tror tyvärr inte det lär hända nånting. Men jag tycker iaf att de som vill gå med bara bröst ska väl få ?!  Så de 2 kvinnorna som hade blivit tillsagda när de hade bar överkropp, jag tycker fan det är stark jobbat ändå ! ..

VISSA DAGAR BORDE RADERAS

Dumdagen började med ett jävla sms, som jag kanske annars skulle blivit jätteglad över .. men jag har tröttnat på detdär nu. Vet du vad ? Du kan sitta där. Du skulle lika gärna kunna dö - du skulle ju ändå inte låta mig märka skillnaden ändå, eller hur ?!! Men jo, du har ju dina problem .. Vet du vad problemet är ?! Det är att du skjuter bort mig, inte att du skulle tråka ut mig om du skulle säga hur det egentligen är. Du tråkar aldrig ut mig. Men nu har jag fan tröttnat. Pass på dig just nu fan .. Vill du ha det såhär, så ska du slippa ha mig i ditt liv ett tag .. sen ser vi hur snabbt det tar för dig att inse vad som hänt, eftersom jag ju trots allt ändå är en sån himla viktig del av ditt liv ! JAG MÄRKER DÅ FAN INTE DET IAF !!!

image219Jag kan inte koncentrera mig på ngt annat. Jag saknar ju sönder mig =/ mamma tjatar om tankedoktorn igen. Jag håller med. Men jag vill inte gå dit. Jag kan inte prata om dig utan att börja gråta. Kan inte tänka. Ingenting. Jag vill inte ha dig som ett fint minne. Jag vill ha dig som en fin närhet. Fuck ditt jävla fint minne ! Jag klarar inte av dethär längre faktiskt :( jag tänker på dig hela tiden. Jag har gråtklump i min mage hela jävla tiden. Vilken småsak som helst kan utlösa den. Tårar hjälper ingenting, eller ? Innerst inne upprepar jag för mig sj att det var meningen att du skulle flytta. Det har bara gått 1½ vecka men fan, 1 dag utan dig din åsna känns som en evighet. Även när du bodde här, och jag var dum i huvudet och skulle drömma mig bort från allting och sket i dig. Enda jag tänker på är när jag fick träffa dig sista gången. Min klump i magen var borta. klumpen som jag hade haft ända sedanj ag slkutade umgås med dig. Och den var helt borta. Bara du & jag. Och vår åsne-humor. Sthlm är så jävla tråkigt utan dig. Inte samma sak längre. Vi kom för nära för att det bara ska gå smidigt. Fan fan fan, jag borde ju inte ens känna såhär ! :(
Vi har iaf kommit överens om att jag ska komma och hälsa på på ngt lov :) sport eller påsklovet. Men jag skulle få göra vad som helst för att bara höra din röst, känna din lukt och få krama dig redan nu :*( fuck this shit, nu går jag och tröstäter pepparkakor innan jag åker på teorin, sista lektionen nu faktiskt

ME AS BRUNETTE

image218

Aiit, snälla glöm posen ;D jag tog den snabbt innan spanskan bara .. ville bara sätta upp en bild på mig i brunt hår :) jag kanske ser bättre ut i blont, men jag känner mig jäävligt mkt bättre och starkare i brunt så .. det lär väl ta en tid innan jag blir blondin igen :) observera att denhär färgen ska hrm, vara mörkblond ;P hursomhelst så kan jag inte se det mörkblonda men jag är iaf pissnöjd faktiskt ^^

HEH, OOPS I DID IT AGAIN ? ..

Haha faan då, denhär dagen började ju så hiimla bra ;D sen spöar Danne skiten ur mig i ringen och sen hittar jag inte mitt SL-kort. Nu, just denhär veckan. Jag ska åka fram och tillbaks som ett jävla tok  idag - imorgon - onsdag - torsdag - fredag & lördag. Och så tappar jag mitt kort :D smart fan ! Eller jag har inte direkt tappat det .. antingen äre snott eller så tog nån av tjejerna det i misstag .. host ;) haha men nej fan .. jag ska tatuera in mitt sl-kort i handen fan !!! :P aja .. hursomhelst måste jag åka till teorin nu :)

OJ HUR FAN GICK DETHÄR TILL ? :D

Eeh C lyckades faktiskt nästan övertyga mig om att jag ska hga blont hår .. så jag köpte mörkblond hårfärg idag.:D ooch .. ääähh vafan nu har jag mörkt hår :D hursomhelst så betyder det att jag faktiskt kan färga mitt hår chokladbrunt med lite röda nyanser utan att riksera få knas färgresultat av mitt blonda hår, cuz the bloonde haaiir iish gooone ;D och jag har ärligt inte varit såhär nöjd med mitt hår på aslänge !! :) den bruna färgen blev ap-mesig och jag ska nog färga det chokladbruna snart men allt är fan bättre än det blonda  ! :)

HAR VÄL HAFT BÄTTRE DAGAR =/

Fucking bajs allting.
Jag är trött, jag blir ju aldrig mätt, jag måste kissa hela tiden, jag fryser helt förfärligt, min mage plutar, jag har huvudvärk, ont i halsen, mår illa, har ont i ögonen och i hjärtat, saknar O galet mkt. Jag tror ingen i min närhet förstår hur mkt jag faktiskt saknar honom. Jag trodde jag skulle dö av saknad igår kväll. Fortfarande. Och jag pallar inte göra nånting. Är för trött. Plus att det är svinkallt ute. Jobbet var pisstråkigt. Och jag har 200 teorisidor att läsa tills imorgon. Och mina hormoner surrar runt i 230 inom mig. Jag vill bara försvinna. Gråta. Gråta tills det inte kommer mer tårar. Tills hela jag torkar ut. Jag är så jävla dum i huvudet. Jag borde ha lärt mig. Jag har bett om det så många gånger, därför jag inte lärde mig. Fastän jag sj lovade att jag skulle lära mig bara det jag bad om skulle bli sanning. Sen sista gången. Sista jävla gången. Snälla snälla Gud - gör inte såhär mot mig ! .. Jag behöver hjälp .. Vet inte om jag ens vill veta sanningen. Fuck this shit !! =/

Jag orkar inte se ngn i ögonen. Ingen människa alls. Inga kompisar. Så nu vet ni varför jag inte svarar i telefon. Jag orkar inte. Jag vill faktiskt bara sitta här i min feta jävla ensamhet. Även om jag får ett bra svar nästa vecka så orkar jag inte. Jag är helt mittitu i mitt hjärta. Så fuck this shit !!
Jag vill bara ha Cesar här brevid mig. NU.

MIN CHECK-LISTA TILL NÄSTA VECKA

- FÄRGA HÅRET LJUS GULDMAHOGNYBRUN
- BÖRJA TRÄNA TVÅ GÅNER I VECKAN (då skiter jag i huruvida en viss människa gillar att jag går upp i vikt, för jag går upp på fel ställen, och jag har alltid varit pinne, då kan inte jag stå här med förfallen jävla kropp .. börjar må fett dåligt .. hittills har jag väl haft inställningen "jahaa jag börjar få fet röv .. äähh, han gillar det mer" .. "Min mage börjar puta lite .. äähh he likes it" .. "Mina kärlekshandtag börjar ju bli lagomt mysiga, precis så som jag alltid lovat mig sj att dom aldrig ska bli .. Äähh, bara mer att älska" Men fuck me nu ska jag börja träna !! :P största orsaken är väl kanske att min läkare sagt att jag måste börja träna, för att skjuta upp min diabetes .. och då är jag ju bara dum i huvudet som inte tränar ? .. Aiit, men nu ska jag sluta babbla om sånt som inte intresserar ngn ;P jag ska gå och sova nu, ska jobba imorgon :) nattinatti

BAJS-TANKAR

Great, nu började jag må illa också .. Precis det jag inte ville. Spyr jag skjuter jag mig sj =/
Jag har alltid varit så jävla bra på att ställa till det för mig, snälla hjälp mig bara denhär gången.

VILKEN UNDERBAR JÄVLA UNGE JAG ÄR IBLAND ! ^^

Höhö, jag slocknar så fort jag kommer hem, mamma visste inte att jag var hemma eftersom hela rummet är mörkt. Så när jag vaknade, gick jag upp, traskade runt som en zombie, och mamma missade mig med tre sekunder. Sen när jag inser att hon faktiskt inte såg mig eftersom hon gick till mitt rum för att kolla om jag var hemma .. Så sitter jag och trycker bakom badrumsdörren och väntar på att hon ska komma :D haha, så när hon ska öppna dörren flyger jag fram och vrålar som en galning :D hahahaha, shiiit vaaaad hooon flöööög !! :P haha jävla tur att jag inte hoppade fram 5 cm till - för hon smällde fast dörren fett hårt :D haha jag skulle ju blivit knockad om jag fått den dörren i huvet ;P höhö snorksnork, är inte mina skämt lite för roliga ibland ? ;) (skulle nån göra sådär till mig skulle jag dö på fläcken, sedan återuppstå för att slå ner jäveln som har sån dålig humor :D ..)

LINDA GOES BRUNETTE ?

Hmm .. det är så hiimla svååårt =/
Jag vet inte vad jag tycker. Alla killar tycker jag ska va blond :D och alla tjejer att jag ska va brunett, a förutom Alexandra ;) men det är bara för att hon inte vill va ensam blondin ;D 

Men min utväxt .. jag sväär det skiftar till grönt :D haha .. Vissa dagar är den fin färg .. Andra dagar .. som idag :D så är min utväxt råtta goes green + olika blonda nyanser ;P idag är mitt hår dessutom fucking pissgult .. Hmm, kanske jag bara sett mig sj i fel ljus .. skolans toalett .. där ser man fan alltid sugigt ful ut :D 

Haha nej men .. jag skulle vilja ha chokladmörkbrunt .. Faktiskt .. men jag vet inte .. jag har varit brunett 2 år av mitt liv, och tja .. blondin 16 år .. så varför fan ska jag gå tillbaks till brunett då ?! :D haha visst, andra kanske är som .. men vafaaaan bara färga håret, sen kan du ju färga tillbaks det .. Visst visst, men jag är tjejen som totalvägrar att ens föna mitt hår - för att det .. heh, schliter för mkt ;D och att färga håret blont igen från brunt sliter som satan .. Jag kunde ju ta typ mörkchokladbrun .. och om jag absolut måste, så lämna lite blont ? ;P men neeej, jag vill inte ;P Haha snacka om ångest ;D men jag måste färga håret NU NU NU .. har inte färgat det på flera månader .. alternativt blonderar jag bara min utväxt ockå så blir allt bra igen ;P men jaa .. när jag ser folk med mörkchokladbrunt hår, så sitter jag alltid och är som men åå vad jag också vill ha :)  

Ser ni nnu vilka stora jävla problem jag har ?! :D  

SHIIIT PSYYYCHOO :D

Ingen kan väl ha missat psychofinnen som sköt 8 pers i sin skola, och sen sig själv. Ärligt .. vad är grejen ? =/ Hur kan en människa bli så jävla sönderknullad i huvudet .. att man kommer till skolan och börjar skjuta folk ? ;S Vill man dö, så be om hjälp ! Förstår inte hur man kan döda sig sj, men om man nu absolut måse det .. så gör det då .. men döda inte oss som vill leva !! =/ 

Söt som Cesar är då .. så säger jag att jag kanske inte går runt med en pistol, men jag har alltid kniv med mig. Tror ni inte dummingen tror på det ?! :D jag trodde ju han drev lite först .. men allt slutade med att han faktiskt trodde på det. Haha, så står jag där då "det är farligt att bo här .. klart jag måste ha kniv på mig ;) .." Haha, sen när jag fattade att han faktiskt trodde på det .. så lade jag till "plus tänk på alla isbjörnar som går här på gatorna .. man måste ju ha kniv ifall de attackerar you know" .. Höhö snorksnork ;P men vafan, hur kan man tro att JAG går runt med en kniv varje dag ?! :D det är ju inte ens lagligt vafan ?? .. ;P

HMM I BRIST PÅ ANNAT

In case ngn undrar varöfr jag skippat bloggen nu några dagar så är det för att jag haha, kanske börjat inse att jag inte riktigt är inne i mitt bloggande längre .. Inge flyt längre .. Och då är det nog bättre att skita i att blogga än att fylla bloggen med ännu mer deprimerande skit :) men nu har bravoliciousa jag stigit upp, kommit till skolan 9 fastän jag lider av fucking akut sömnbrist (dethär mörkret dödar mig jao) och sen så har vi ingen lärare ! :D vi är bara 3 stycken här .. och jag har inga uppgifter att göra heller .. eftersom Grafisk kommunikation B slutar imorgon .. Oj va glad man blir ^^ kunde kanske åka hem, men då måste jag ändå komma hit till 11:15 så jaa ;P nejnejnej faaan, jag kom just på att Sophia inte är här .. och hon är enda som har spanska, resten slutar = lunch ensam ? =/ man känner sig ju mobbad förfaaan när man sitter där på restaurangen ensam ! :( 

Ingen vill ha mig, ingen tycker om mig, för att jag äter mask ..

SE MEN INTE RÖRA :)


STILL HANGIN IN THERE ;)

Trodde verkligen att jag hade tappat all min finska =/ tänkte nästan ha minnesstund för mina borttappade finskakunskaper eftersom det verkade vara totalt omöjligt för mig att prata med min kompis pojkvän, men jag kom väl fram till att jag helt enkelt inte hade ngt att prata om med honom .. För igår hade jag då verkligen inga problem ;P yeah baby, yeah .. jag kan fortfarande finska ^^ haha inte för att jag vet vad jag har för nytta med det, men jag kan iaf prata med Kenan & Homein så :P

mm, såhär på tal om absolut fan INGENTING ? =/

LINDAS KLAGOSTUND ;)

Uueeff, när man går och lägger sig 5 på natten så vill man faktiskt inte bli upphämtad kl halv 11 av sina föräldrar ;S och fastän jag ätit som en gris hela gårdagen + big mac och delade en milkshake med Homein så vaknade jag ändå halv 9 och kunde verkligen inte somna om. Ghaa hur hungrig kan man bli på 5 timmar - när man sover ? ;S tydligen jättehungrig ;P sen för att göra dagen ännu bättre så tvignas jag sitta i baksätet ända till Åbo - bara för att min syrra skulle med !! :P annars brukar framsätet vara mitt, för jag mår apa om jag inte får sitta framme .. Ännu roligare när man sitter hos farmor, som jag vanligtvis älskar, som tycker att jag .. hm, hur var det hon uttryckte sig ? :D "oj oj du börjar nog bli fetare .. du tror du blir smalare, men du blir fetare" & "vad många finnar du har fått, har du ätit choklad sen sist du var här?" Snark pust stööööön :D:D:D då blir man ju bara men vafaaan leave me aloooone !! ;P och nu sitter man på en gungande bååt ^^ hahahah äre inte jag som är sunshine idag ?! :D ska jag tillägga att jag ser ut som en zombie efter min sömnbrist .. och att .. hela jag är typ svag, och jag är hungrig, ochj ag har ätit för mkt socker idag så hela jag är knaaas :D
oj puss, när jag älskar att skriva klagoinlägg i min blogg ;)


AUTCH SKOJAR INTE ATT JAG ÄR HELT BORTA =/

Yesterday was .. så otroligt rolig !! :D
Åkte till Fontana med Josefin, men hennes kompis verkade då inte ett dugg intressant om ngn frågar om min åsikt, plus att jag inte pallar med en tjej som står och glor på mig konstant, så pass på henne .. Tur nog så sprang Homein in i mig när jag försökte övertyga min syrra om att inte dricka mer ikväll, så hon kunde ge mig & Josefin skjuts ;P det är då fan vad svårt det ska vara att komma hem i Vasa ! Omöjligt, bussarna slutar gå halv 11 på kvällen !!! Men enda hon kunde erbjuda mig var sovplats hos en tjej inne i stan så det var ju kankse inte ett dugg intressant. Kenan var väl också där. Dyngfull, så hans sällskap gav jag nu då inte så mkt för .. Men jag & Homein hade ju iaf jätteroligt :) Och han har fått mig att inse vilken jävla idiot jag har varit .. för .. ja, jag har var taskig ;S ibland inser man verkligen vilka jävla blåsta stunder man haft i sitt 18 åriga liv .. and this is one of them .. och om H verkligen kommer göra som han sa att han ska, så är det lite synd .. för jag kommer alltid bry mig om honom och jag kommer alltid se honom som min kompis .. Resten är upp till honom om han vill umgås med mig eller inte .. Ghaa, shit vad killen psychade mig ? ;S han kan väl inte bara sluta umgås med mig ? ..
Uuuuhuuuhuuuuuh baaaaby pleeeeeeaaaaseee doooont gooooo ;)

FINNEMUSIK KAN FAKTISKT VA BRA :)


WOOP WOOP : SNÖÖÖ ^^

image216
WEEHEE vaknade imorse och såg att det var helt viiitt ^^ woop woop .. sen liten rutten detalj att allt kommer smälta bort inom några timmar är ju dock lite depressing shit men vafan, det är ju SNÖÖÖÖÖÖ :D

RSS 2.0