SÅ..NU SKA JAG FÖRSÖKA IGEN DÅ :P

Har ju, som kanske alla har märkt, varit extremt dålig på att skriva på sistone..Kanske för att jag haft så sjuukt många tankar som flytit runt i huvudet på sistone..Och då blir det kortslutning i hjärnan så jag kan inte skriva :P för det blir för svårt...Hmm..ja :D

På senaste tiden har jag väl...dragit iväg sådär halvt spontant till Peru till Cesar, som jag älskar mest av allt i hela världen (förutom mami), kom trots allt hem i liv - inte rånad - inte bortrövad - inte våldtagen, så suck on that motherfuckers ! :P (skulle ju dock varit rent ut sagt för jävligt om ngt av de sakerna skulle hänt eftersom det nog var vad ALLA trodde skulle hända..) Känns inte så relevant att berätta vad som hände i Peru, förutom att vi var i huvudstaden, regsnkogen & Cusco (ställe i Anderna där alla historiska grejer är, Incaindianerna & machu picchu och sånt..) När jag äntligen kom hem fick jag väl istället sitta i skolan till klockan 6 varenda jävla dag, för att hinna göra klart med mitt slutprojekt, som btw nog har jävlats med varenda liten detalj :D men NU, idag, blev den ÄNTLIGEN klar ! JAAAAA ^^ även om den skulle in i fredags men ja..Så jag har väl inte haft så roligt liv sen jag kom hem då..Blev inlagd på sjukhus över en natt..Har verkligen bestämt mig för att förbjuda Cesar ta mer tabletter i hela sitt liv eftersom den nästan kostade honom livet i helgen. Och den hemska smärtan vill jag aldrig uppleva igen. Att inte veta om den du älskar kommer vakna upp, eller kanske mer NÄR..Men som tur är var han bara i koma i lite över ett dygn..thanks God for that...Annars skulle jag nog varit insatt på psyksjukhus nu. Nu känner jag bara en extrem jävla irritation över ett jävla ostron. Som tyvärr tar nästan all ledig tid av mina tankar. När jag är ensam. Och det är inte lite vad den tjejen irriterar mig. Ostronjävel att gå runt i regnskogen och leka maffia ;S och hon ska fan i mig inte ge sig på MIG när MIN pojkvän ligger i koma. Hon var väl också förstörd, men det ger väl fan ingen anledning att börja hoppa på mig. Meen..Detdär är väl bara slöseri med tid..förhoppningsvis pratar Cesar med henne...Sen är det väl bara att tänka att hans mamma snart flyttar tillbaks till Lima..Och vi flyttar till Bolivia (ska väl boka biljett dit snart..i augusti-september)..Såå..Jag behöver nog inte åka till regnskogen så himla ofta. Det är ju synd. Najs ställe. Men en viss jävla fismört där förstör hela luften. Faktiskt. Jag har inte så mkt emot andra människor, gillar jag dom inte så gillar jag dom inte men jag går inte runt och irriterar mig på dom. Men dendär människan går fan inte att inte vara irriterad på. Önskar det kunde finnas en sax som gjorde att man kunde klippa sönder deras släktband så de inte var släkt. (förlåt). Sådärförövrigt går jag väl bara runt och gliiider..gör mest ingenting..men ändå så mycket ? :P Schteker i solen :) Tror fan jag blivit mer brun nu än jag blev under mina 23 dagar i Peru. Är ju lite smått deprimerande att skolan snart e slut =/ Tråkigt...Plus att då åker Jeff hem. Det är synd. Vi har ju kommit varandra så nära..

Ikväll kommer jag spendera kvällen i Täby. Känner mig som fetaste backstabbing bitchen eftersom jag redan hade tänkt att INTE åka dit..Så jag hade bestämt med Josefin att jag skulle komma med henne och hennes kompis till en karaokebar..Och sen antingen åka till Blå eller gå ut med Jeff och Simon. Men så ringer Alex, som helt plötsligt redan är där fast han iinte skulle ååka diit, så ja..Så får jag åka hem med deras taxi också..Så jag kunde inte motstå :P Jag & Josefin går ut i helgen istället :) jag hoppas verkligen inte hon blev sur, felåt /; Till på köpet upptäckte jag nyss att jag TAPPAT BORT BILLYS STUDENTSKIVEBILJETT =/ men jävla piss..skit..bajs..kopung..palmblad..ghaa..100 spänn borta ;S mutter mutter morr...Och jag ska vara med honom imorgon...Gotta find it ! :D men det blir imorgon...han e antagligen för bakis för att vakna tidigt ändå så förhoppningsvis har jag ju tid :P menmen...ska som sagt va bli lite bättre på att skriva varje dag nu :) bara kort..tror det är det..har en tendens att skriva fetaste romaninläggen varje gång..så jag har inte tagit mig tid på sistone :P Ha en bra valborgsmässoafton ! :)

I MISS YOU SOULMATE :(

image247
Jag skulle göra vad som helst för att få vara vid din sida igen. Du är den mest fantastiska människa jag nånsin känt. Ingen som har sånt bra hjärta som dig. Jag önskar jag och andra kunde vara mer som dig. Jag är så lycklig som får vara din. Att få höra alla ord. Du betyder allt för mig. Jag kommer alltid vara här för dig. Du är min bästa vän och själsfrände. Det är så underbart att vara med dig. Vi förstår vad vi tänker bara genom att se på varandra. Vi säger orden innan den andra hinner säga det. Vi stjäl varandras skämt innan den andra hunnit öppna munnen. Det är inte bara en slump längre. Dehär 3 veckorna fick mig att inse att det visst finns något som heter själsfrände, något som heter kärlek. Du är ett levande bevis på det. Aldrig har ngn sett på mig på det sätt du ser på mig. Dina ögon och ditt leende säger allt. Jag behöver inget annat. Jag klarar inte av att vänta tills jag studerat klart. Jag vill vara med dig nu. Efter gymnasiet. Att alltid få vara där för dig. Somna i din famn. Känna hur hela världen försvinner när du håller min hand. Få se på dig hur mycket och när jag vill. Bara få röra dig. Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv som när jag var tvungen att lämna dig. Jag kommer aldrig glömma dehär dagarna. De kommer alltid finnas i mitt hjärta. Ända tills vi  får vara tillsammans igen och skapa nya minnen. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. 

RSS 2.0