KEN RING - ÄNTLIGEN HEMMA

Jag är verkligen katastrofal på rubriker, så jag döpte den till en asschön låt som jag lyssnar på just nu ! :) Antal dödstankar ? - NOLL ! .. Efter att ha pratat om dendär skiten med Cesar och mamma, så känns allt mkt bättre nu faktiskt ! :) såå, I DID IT ! ^^ kommer som sagt inte säga vad, eftersom jag vill att det ska va .. ööh, hemligt. Bara att typ alla verkar veta om det ändå, eftersom jag sa det till min lärare och pratade om det med Sara, och nu vet väl hela gruppen om det. Och det är då INTE jag som tar upp det hela tiden ! .. Haha mm, och Moa rååkade bara ropa ut det i spanskan också. Det kommer ta mkt mkt längre än jag hade planerat, 10 mars till 2 april ;S Mamma är stressad som satan. Men hey, dethär kan ju bli .. katastrof .. eller bästa jag gjort i hela mitt liv ! ;P Dessutom är det nu för sent att ångra sig, eftersom jag redan betalat och skit :)

Jag hoppas verkligen som satan det blir det bästa jag gjort i hela mitt liv. Tydligen ska O komma hem igen. För min skull. Bajs bajs bajs. Jag får så jävla dåligt samvete att såra människor. Men jag har egentligen inte gjort ngt fel. Det har jag verkligen inte. Det var han, ingen annan, som fick honom att komma hem igen. Vore underbart att bara få ligga och skratta med honom igen, som kompisar .. Men vi kom för nära varandra i somras för att kunna "bara vara kompisar". Det blir bara knas. Men detdär är i juni. Inte nu :) 

Har sådär btw kommit på att jag ju snart .. tar STUDENTEN ! ;S fucked up shit. Och jag har mitt slutarbete att göra också. Ska göra en barnbok av en berättelse jag skrev i femman. Tur att jag hade fetaste fantasin när jag var yngre, jag skulle aldrig palla hitta på en barnbok nu. Dessutom blir det nu som en barnbok skriven av ett barn, så det är rätt najs. Läraren gillar iaf storyn, och jag tror den kan bli jääävligt grymm :) bara att jag verkligen är urusel på att rita .. Men huvudpersonen är iaf halvt söt :P Jeff skulle hjälpa mig med att rita en gorilla, eftersom jag verkligen inte får till gorillajäveln utan att ta mall. Och det är ju inte riktigt meningen. Det ska ju vara MIN gorilla. Inte avritad gorilla av ngn som redan hittat på en gorilla. Och inte får den se verklig ut heller. Den ska vara lätt, stilren och skit .. Precis som resten av figurerna (jag är verkligen inte så skillad på att rita :P ..) Och jag har exakt 5 veckor på mig tills boken ska vara i min lärares hand. Plus att jag ju har mitt körkort att tänka på, jag skulle ju ha det i handen i maj hade vi bestämt. Höhö eeh nej, kommer iNTE hända .. Jag har ju inte ens börjat med teorin ;P 

Nästa måndag åker klassen till Berlin. Jag vet inte. Jag är inte för det, jag är inte emot det. Jag tycker det ska bli najs att se koncentrationslägret .. och filmfestivalen. Att sova i ett och samma rum är jag inte så sugen på, eftersom jag har HEMSKT morgonhumör .. Och om ngn jävel ens så mkt som fnittrar efter typ 11 lär jag ju flyga i bitar, kommer ngn hem från baren kl 2 och väcker upp mig flyger jag i bitar, om ngn stiger upp 1 timme för tidigt för att duscha och väcker mig flyger jag i bitar. Med andra ord. JAG KOMMER FLYGA I BITAR ! :D

Mennnee .. nu kommer mamma efter mig, hon ska komma över natten för att skjutsa mig till Sollentuna till kl 7 imorgon. Vi ska till Romme ! :) Najs att åka snowbooaard, ett år sen sist jue .. saknat det gryymt mkt (L)

BARA LITE SMÅ TANKAR ..

Jobbat hela helgen, så där hände inget speciellt roligt som känns värt att berätta om ;P var till mina föräldrars nya hus på lördagen .. Skitsnyggt, verkligen. Handlade lite saker till mitt rum på Ikea också, inte för att jag kommer vara där så ofta men ändå. Vi ska måla mitt rum rött på sommaren också :) eftersom mitt rum här hemma är helt ljust på väggarna, så vill jag ha mörkare där eftersom det ändå är så pass litet. "Då känns ju rummet ännu mindre Linda" Men man ser väl att rummet är litet ? :D Jag tycker ett litet rum ska vara mysigt, inte ljus färger .. Hahah, kollade på Jamie Kennedys show på Tv4 komedi. Jag garvade fan ihjäl mig :D Han lekte bilskolelärare, vilket jag såklart berättade till min underbara bilskolelärare idag ;P Haha, fan om  han skulle driva med mig på detdär sättet :D "galen exfru med slagträ, hämtar upp hans brorsa som är transvestit som sedan ser en snubbe som är skyldig honom "pengar" :P och sånt .." Stackarn att provköra och så driver ngn sådär med en :D

Aja, hade som sagt körlektion idag. Jag börjar undra .. Om jag kanske lsutade ha sådär roligt med honom .. Och ööh .. koncentrera mig på att lära istället så kanske det skulle gå mkt fortare ? Jag lär ju mig nu .. För ja har så jävla roligt, vi sitter och babblar och skrattar .. men jag kanske inte kommer ihåg så himla mycket EFTER lektionen ? :D Haha, jag har förövrigt bara 5 lektioner kvar och vi är på övning 4. Men det är för att han tjatar ut grunderna, vilket ju faktiskt kan vara rätt bra :) så man verkligen lär sig och kommer ihåg. Jag förstår verkligen hur mina föräldrar tänker när de vägrar inse att dethär med kursen skulle vara en dålig ide´. De skulle tjänat sjuukt mkt pengar på att gå kursen med mig, så jag kunde öva det jag lärt mig. Men nej .. nu måste vi gå igenom allt en gång till på nätsa körlektion. Sjukt mkt pengar de skulle spara om vi bara skulle gått kursjäveln. Aja, sånt är livet ;P

Dödstankarna finns fortfarande. Var en miljon säker på att jag skulle dö när kylskåpet började låta sjutk mkt imorse. Jag är ju sjuk. Borde kanske bli inlagt på psyksjukhus, eller så är det bara för att jag har mkt att tänka på och mkt som händer runt mig, som gör att jag blir psycho. Jag & Jeff satt och pratade rätt länge om hela saken också .. Han har rätt, jag kan göra det .. Så länge jag inte litar på ngn. Det blir ju bara värre och värre för varje dag. Jag hade "lovat" att göra det igår, men fick sedan till svar att inte göra det om det inte känns helt rätt att han inte skulle bli sur. Och halva jag vill, men andra halvan bara ropar typ "du kommer dö". Underbart om jag gör det, och får det bevisat att livet är så jävla underbart .. Och jag inte dör ! :) Men tänk om jag skulle .. ööh .. bara dö ? ;S Fyfan, så jävla tarvligt det skulle vara. Vad underbart det skulle vara om man kunde se i framtiden, eller läsa personers tankar.

FAN ATT BLI MANIPULERAD NU AV ALLA TIDER ;S

Jag har typ freakat ut på sista tiden. Typ tänkt asmkt på döden och så. Och så kollar jag på Final Destination 3 igår när jag var hos mamma och pappa. Min hjärna är helt fuckad. Jag brukar inte bry mig om filmer, haha förutom The Ring .. Den filmen slog verkligen slint på mig ;P det ha rden gjort sen den gick på bio tills nu. Och säkert lång tid framöver också. Men nu tror jag verkligen att jag ska dö. Typ vilken dag som helst. Jävla ångesttankar jag har i huvudet just nu. Och det sjuka är ju att hela jag vet att det inte är så. Även om det är så så är det inget jag kan rå över. Men min rädsla för att dö är sjukt stor .. så jag har haft sjuka tankar hela dagen. "Tänk om dendär faller ner i huvudet på mig .. Jag kanske hinner undan .. Kommer döden förfölja mig då ? .." Ööh, jag är ju sjuk. Hoppas fan i mig att dehär sjuka tankarna försvinner ur mitt huvud. Snabbt. För jag skulle ju göra "detdär" idag. Ikväll. Och jag hade sett fram emot det sjukt mkt, och verkligen varit säker på min sak. Att jag verkligen vill och måste göra dethär. Kanske inte känns så najs att göra det om man är övertygad att man ska dö. Så snälla sjuka paranoida jävla tankar, försvinn innan ni förstör dethär för mig nu.

WHAT A BEATIFUL DAY HAHA MM ..

Jag har faktiskt lärt mig att bara skratta åt det.
Typ asseg att stiga upp idag, eftersom jag varit ledig 4 dagar, och vi hade ingen spanska så segt segt segt att vakna :D hursomhelst så tog jag med lite tobleronecappucino (asgott) i en termosmugg och gick till tåget.

1) Jag skulle dricka, ngt fel så allt hamnar på handen, jackan och innanför jackärmen. Inte så mycket som en droppe kom i munnen. *väldigt många fula diverse svordomar*

2) Blöt hand + vinter = väldigt kallt, faktiskt.

3) Muggjäveln gled ur handen, och allt rann ut :D

4) Jag går vidare mot tåget .. Och upptäcker sedan att locket inte är kvar, så jag får vända och hämta det :P

5) När jag druckit upp det sista lilla som var kvar i muggen och har den i en påse, så stöter en gubbe till min påse när han kliver av tåget, och ja .. Muggen flyger ut. 

Great ! :P Hmm men jo. Im used to it, so jag tar det inte så hårt. Min lärares unge blev sjuk efter lunchen så jag får väl i princip gå närsomhelst, men jag & Wole ska gå på basketmatch och ses i Sollentuna halv 5, så jag orkar faktiskt inte åka hem eftersom jag redan är här .. Bara jag och tre andra kvar, som också snart ska gå :P kul liv sitta här ensam ! .. ;) aiiit men nu ska jag fortsätta fixa lite i flash. Bajs att läraren är borta just nu, jag ska styla lite och få bilden att växa fram, vilket faktiskt GICK efter 3dje försöket ! :) men nu kan jag ju iaf det ;) men när det ändå är ett litet fel som jag inte kan fixa så jag behöver läraren .. Sueck får väl fixa med ngt annat i två timmar :)

SUCKDE ATT ALLA RUNT EN SKA FUCKA UPP ALLT

Jag är verkligen tacksam att ha dig. Det finns ingen som nånsin förstått mig så bra som du. Du förstår allt. Hur jag känner, mår och tycker. Man behöver inte förklara. För du förstår ändå. Och när man är omgiven av massa kukar (kan misstolkas) så är det najs att ha dig. Jag vet jag borde lyssna på dig. Att inte låta ngn från utsidan såra mig. Men det är känsligt ämne. För jag bryr ju mig fortfarande om X. Åsnan idag bryr jag mig inte så mycket om. Vadå tycka att vi ska bli tillsammans för att det är okej för honom. Jaha, måste man inte vara två för att vara tillsammans ? Jag vill inte ha ngt "jag tycker väl om dig .." , "vi kan bli tillsammans om det är det du vill". Halva jag vill bara slå ner era töntar som vill bli tillsammans fast det bara är utsidan ni ser (och då kan ni faktiskt få ngt mkt finare) för ni känner inte min insida.

VAD HÄÄNDER MED DENHÄR VÄRLDEN ?! Här håller jag på och skriver tankar .. ööh, och så får jag sms .. Som ööh .. Nej, världen. Jag förstår inte ! ;S När ni alla håller på .. så tar jag er inte på allvar. Kan ni sluuta med alla sms ? .. Jag är kär i en person. En. Inte två. Eller fler. Vill ni vara med mig så är det bara KOMPIS som gäller. Och jag vill inte ha era sms heller. Jag börjar tro ni alla gaddat ihop er. Ni kan få en tjej som är bra mkt snyggare och har finare kropp. Mycket snällare och omtänksammare. Jag är .. kanske rolig ibland. Rapar som en gris. Är hungrig hela tiden. Oj vilken drömtjej då. Förstår ni ironin ? =/ Det kan ju hända att ngn av er är seriösa, men näe .. allt är bara ironiskt .. Men jag får sånt jävla dåligt samvete. Mutter mutter. Varför ska JAG få dåligt samvete ? =/ Jag menar .. jag har inte gjort ngt .. Jag håller mig till en kille .. Och kan inte rå åt vad ni andra tycker och känner för stunden. Så pass på er. Okej ? :) Take me as a friend, or just leave me. Gäller speciellt åsnan jag umgicks med idag ..

HAHA IDAG SKA JAG FAN I MIG SEIZE THE DAY ! :D

Hmm jo, vaknade halv 5 igår kväll så jag hann väl inte åstadkomma så mkt förutom att sitta med en kompis och glo på Caatwoman & pirates of the Caribbean 3, fast sådär helt ärligt så tänkte jag bara på en enda person under hela Pirates så lite onödigt att se på den när man bara är i sina egna tankar kanske ja :P Dessutom var det feting jävla storm ute också, så jag hade nog ingen lust att gå ut heller. Försökte få mamma att åka och köpa pommes frites till mig, men nehejj .. det var tydligen för långt ! ;S baaahh när jag har barn skulle jag minsann åka 25km dit, och sen samma väg tillbaks om hon ville ha pommes frites ! :P

Hmm, och jag har lite beslutsångest. Det är bra att leva för dagen, ta chanser. Men vissa chanser kan bli dyra. Men jag känner att jag MÅSTE göra dethär ! :) Och jag har ju pengar. Men jag måste tala med min kära mor. Egentligen har hon inte så mkt att säga till om eftersom jag är 18, men jag tycker det är den attityden man har om man inte kommer överens med sin mamma. Men om hon säger NEJ .. så jag vet inte .. Jag borde väl lyssna på henne, men ibland känner man bara att man MÅSTE göra ngt. Även om det är så många saker som kan gå fel. Eller nej. Det är bara EN sak som kan gå fel. Haha men redan den lilla detaljen är rätt .. farlig :D Men varför skulle jag inte göra det ? :) Det kan förändra hela mitt liv, och om det inte förändrar mitt liv så har ändå en annan dröm gått i uppfyllelse och jag kan aldrig i hela mit tliv få dethär erbjudandet såhär billigt, och jag ska fan i mig göra det nångång i livet .. Haha, vore ju lite synd om allt bara skiter sig :D och ja, haha jag brukar vara bra på att klara mig ändå meeen .. det blir lite svårt denhär gången isf :P Äsch, varför skriver jag ens ? Jag ska prata med min mamma .. och bestämma mig typ senast om två veckor, helst nästa vecka ! :)
Palla vara dryg och skriva i koder också .. Men dethär är en känslig sak .. Som jag måste få ur huvudet .. Men som ingen förutom jag, och en liten underbar person, vet om ! :) Och blir det inget, så är det ju oskrivet och ogjort. Jag kan väl kanske kanske avslöja det om två månader :) ungefär sådär en dag innan det händer, om det händer ! ;P

Hmm näepp, nu ska jag ta och seize:a dagen lite granna, åka och simma ! :) sen ska jag vara glamourdrottning och åka och shoppa .. mat med Jeff ;D äta bör man, annars dör man .. Hmm, jag måste verkligen fixa ett nytt jobb.

HMM ...

God natt !

HAHA SÅ KAN DET GÅ NÄR MAN STÅR I EN Å ! :)

Vaknade skitsent av att mamma ringde. Så hon kom hit och pratade några timmar :) sen kom Bank hit .. Umm, typ pratade om inget och allt mellan himmel och jord. Åkte sen vidare till Blå, men det var nog ingen höjdare. Första timmen var kul, och som tur var så kom Jeff runt 12 och sa att han skulle åka hem för han var trött.. Underbara älskade, jaa jaa jaa. Lycka att få åka hem och sova. Töntigt nog så stannade vi ändå uppe två timmar för att prata lite om livet. Eller mest jag, han stod och skrattade åt mitt liv och tyckte att det var rätt .. händelserikt. Haha sant, men sen fick jag raseriutbrott för att ngn jävel skickade sms till mig kvart över 2 på natten, som sedan visade sig vara Cesar. Som hade väntat på mig i en timme. DÅ är det bara FUCK FUCK FUCK ! .. Men han kom igen ! :) Så då blev jag glaaad ^^ så nu sitter vi och snackar massa glädjegörande (ööh är det ett ord; jag blir glad iaf) skit :) sovdags får det bli senare ! (;

HAHA ÖÖH OKEJ ? :P

Såg en kopia av Omar på tunnelbanan idag. Äldre större och fulare. Men ändå en kopia. När jag sedan gick in för att kolla lite vimmelbilder på blå's hemsida, ser jag helt plötsligt massa bilder av killen all over. Jag menar, jag med mitt minne ? :D hur kan jag ens komma ihåg att det är han ! .. "A men kolla, där är ju killen jag satt bredvid för 6 timmar sedan." Mitt minne må vara dåligt, men satan mitt ansikts-minne är gryyyyymm ! :)

CESAR LAZARTE <3 TE ADORO


HMM BÖRJAR JAG FAKTISKT BLI SENIL ?

Idag tyckte Danne att han skulle ta mitt pass när vi var i Tyskland. Jag trodde han drev med mig, men sen tyckte han att han faktiskt var seriös, och att han inte vill lämna mig kvar där, så det kanske vore bäst ifall jag skulle tappa bort det. Ska jag vara ärlig så har jag tänkt exakt samma tanke. Att ge mitt pass till honom under resan alltså. För det skulle faktiskt suga big time om jag tappar bort mitt pass när jag är i Tyskland.

Jag förstår inte hur jag lyckas. Jag försöker sätta alla saker på samma ställe, ha rutiner, inte ha så mkt saker, hålla koll. Men även om jag försöker så lyckas jag nog inte.
Jag har ju bett min lärare i grafisk att ha min ide-design-bok eftersom jag inte haft nyckeln till mitt skåp sedan skolan börjat. I tisdags hade jag äntligen köpt nytt lås, och jag var rätt glad att faktiskt kunna ha min egen bok haha :D hmm jonä, redan igår var min nyckel borta så jag var tvungen att be henne ta den tillbaks efter en natt i mitt eget skåp. Men jag hittade den senare på min matta, hur min skåpnyckeln kommit på mattan är ju en annan fråga. Och mina "nu ska jag sätta den så jag hittar den". Baahh, tror ni jag hittade min nyckel idag ? :D neej, för den var ju i en speciell ficka, så jag skulle hitta den. Lite senare innan lunch upptäckte jag att min kamera inte hade blivit uppsamlad av läraren så jag satte den i min ficka, för jag kunde ju inte sätta den på ngt besvärligt ställe - jag ville ju hitta den. Efter lunchen hade jag totalt glömt bort allt som hade med kamera att göra och jag kom sedan på det när jag såg hennes dörr. Men då var ju allt minne om att kameran är i min fick aborta, och jag får ju panik över tanken att jag kanske slarvat bort kameran. Efter hysterispring till nedre våningen så hittade jag den sedan i min ficka. Pinsamt. När jag sedan skulle hem från skolan, så kunde jag inte hitta min mössa. Och jag trodde stenhårt på att Emil & Philip hade tagit den för att jävlas. Men se nej, efter två varv i hela skolan så hittade jag den ööh, under "disken" i cafeterian. Brevid min tröja. Skulle aldrig tänkt på att leta där om jag inte i misstag skulle sett min tröja, som jag faktiskt TYVÄRR hade glömt att jag ens hade tagit på mig på morgonen. Där låg den helt bortglömd och övergiven. Tillsammans med min älskade mössa.
Dethär måste ju verkligen få ett slut ! ;S jag kan inte fortsätta leva på dethär sättet. Allt jag håller i mina händer försvinner. Jag förstår inte. Jag tror stenhårt på att jag kommer bli en av idioterna som glömmer sina barn på biltaket och kör iväg när de handlat, eller lämnar dom på parkeringen, eller lekplatsen. Näe, men allvarligt. Om mitt minne är såhär nu. Jag menar, tänk vilken virr-panna jag kommer vara när jag blir gammal :D uueeff, inte najs att tänka på, haha jag är senil redan som 18åring.

LÅNGHELG ! :)

I see your face, yet everyone around me thinks that Im going crazy, maybe maybe.
I dont care what the say Im in love with you. They try to pull me away but they dont know the truth. My heart's crippled by the vein that I keep on closing you cut me open and I keep bleedin in love.


Även om det är lite tråkigt att inte bo med mummy längre, så måste jag säga att det är jävligt skönt faktiskt. Att slippa dendär hjärndöda åsnan. Han får alltid min närvaro är verka så tung och jobbig. Och alltid alla kommentarer. Som idag. Mamma har lovat att köra cola-burkarna till min skola. Pappa skulle ta med dom idag. Det var 12 jävla burkar uppe, resten var nere i förrådet. Han stod och gnällde till mamma i telefon och till mig, hur jävla jobbigt det är. What ?! Det är 12 cola-burkar ! Gubbe, varför tränar du varenda jävla dag om du sedan ska gnälla över 12 burkar ?! JAG SPRANG TILL TÅGET MED 12 BURKAR I MIN HANDVÄSKA IMORSE !! och han klarar inte ens av att ta ner det 3 trappor. Jag lovar, han gör allting med flit. För att få gnälla på min existens. Hur jävla dum får man satan bli att man sätter en låda med colaburkar på RÄCKET ?! Klart som fan alla burkar ramlar ! T.o.m en 5åring har hjärnceller nog att räkna ut hmm, vi är på tredje våningen. Jag har en låda med burkar. Att kunna sätta lådan på räcket eller inte, det är frågan. Inget gick sönder, men han stod och skrek som satan hur allt var MITT fel. Ööh, ursäkta - jag satt i mitt rum ?! Sen när jag gick ut och sa att om man sätter en låda med colaburkar på ett jävla räcke så får man satan skylla sig sj, för då är man riktigt jävla dum i huvudet ! Nej, då blev han arg för att jag pratade i trapphuset. Alltså förlåt men näe. Jag orkar inte med den jävla kukhuvudet längre ! Jag är så trött på dig, fattar du ? Riktigt jävla pisstrött. Jag vill inte ha ngn som helst kontakt med dig och de gånger jag träffar mamma så får hon fan komma hit istället, för dig träffar jag då aldrig mer mer än nödvändigt. Mår du liksom bättre av att skylla allting må mig, alla saker du gör fel ? Att säga hur oduglig jag är. Förstört så många år i mitt liv. Lämnat mig med alla äckliga minnen. Och vara otrevlig dag ut och dag in ? Förstår inte hur vissa människor tänker faktiskt. Men en sak är ju klar - du tänker fan inte. Isf skulle du kunna hålla käften och sluta få mig att bli vertygad om att ja, jag kanske är så himla oduglig som du säger, vad ska jag ens leva för ? PAMM, där levde inte jag längre. Tack gode gud att jag inte låter mig påverkas, vilket många många andra skulle göra.

Haha, spelade biljard med Bank idag. Han ville ha bordet lite åt sidan, och han som jobbade där tyckte det var väldigt roligt, höhö vad ska ni hitta på ? Och jag fick bara skratt tillbaks när jag sa att vi faktiskt inte var tillsammans och att det verkligen inte kommer bli ngt höhö vad ska ni hitta på ! .. När han sedan frågade när vi kom upp, HUR GICK DET DÅ ? ;) fattade ju jag noll och var fett stolt över att det trots allt blev 5-5 :P han bara kollade på mig, och kollade på Bank "blev det ngt mm-hmm-hmm" ? ;) ... KILLAR ...

TUUT TUUUT HERE I COME ! ^^

Hade min första körlektion idag. Haha, den var ju sjukt rolig :D vi satt och skrattade & pratade om våran jul, mina borttappningar och hans börja supa i flyget - varje dag - tills han kom hem igen - Spanienresa ;D plus att dude, han är jävligt söt ! :) Han är som Danne. Superdupermegalärare, som lär en för att det är roligt och man älskar att vara där. Haha, skulle smygköra uppför en backe, jag bara HELL YEAH FAST AND THE FURIOS !! :D Åå, jag längtar tills nästa måndag och onsdag ! :)

Hursomhelst, turbodag ! :) och allt slutade med att jag fick prata med Cesar också ! ^^ så jävla länge sedan vi som pratat på riktigt, inte bara via alla sms. Har lite svårt att få in detdär i skallen att han bor i ööh, regnskogen. Jag menar hur verkligt är det i mitt huvud ? ;S Glömde fråga bilder, som jag ska göra till mitt spanska arbete om regnskogen men det får väl bli en annan gång ! :) måste gå och duscha nu. Btw så är Ken Rings nyaste (?) album gryyymt bra ! :)

LADIES AND GENTLEMEN .. I DID IT AGAIN

Jag fattar verkligen inte HUR jag lyckas ? ;S
Jag höll stenhårt i mina vantar när jag skulle köpa cigg till Moa, men på ngt sätt .. ööh .. så ja, jag har tappat mina vantar. Finns mkt ledsen faktiskt. Först och främst för att jag verkligen försökte stenhårt att INTE tappa bort ngt, och för det andra så har jag inga mer vantar nu .. Har tappat alla 4 ;S finns mkt sug ! *tyckasyndommig?*

HEJ GOOSE, ÄLSKAR DIG

Jeff är allt bra att ha han ! (; förbannad som jag är så har jag suttit och pratat av mig över alla killar ! :) och han sitter snällt och stilla och lyssnar på, utan att sucka eller säga emot. Go honom ! Träffade mummy idag, hon undrade hur allting gick. Tyckte att det är jävligt skönt att veta att jag bara kan prata hur länge som helst - utan att bli avbruten. Ironiskt nog så så fort vi kom in genom dörren var pappa där före oss och avbröt oss direkt. Han han han. Han har så bråttomt, det vi pratar om kan vi ta senare & det han säger är ju så himla viktigt. Jag har blivit avbruten av honom i hela mitt liv så pass på honom, najs att ha en vettig kille som inte flirtar & försöker imponera på mig hela tiden och samtidigt veta att ingen jävel, förutom min mobil, kan avbryta mig. Haha och ja, jag visade henne mitt vattenskallebildcv :D Jag hade ju hoppat spå att hon skulle säga "nej gumman, du har inte alls vattenskalle på bilden" haha men nej, istället garvar hon som stan och tycker jag är dum i huvudet som ens ger ut ett sånt cv :D men hon höll iaf med mig om att OM ngn anstället mig, så är det för att de tycker synd om mitt huvud ;S ajajaj, varför var jag tvungen att fixa dit bilden ? :P

Hej goose, älskar dig / bamsekram mamma.
Min mamma är lätt sötaste människan i världen. Får väl också pigga upp henne med ngt mejl då och då i veckan :)
Denhär veckan kommer gå supermegasnabbt eftersom jag är ledig på fredag. Så då blir det långhelg : fredag - lördag - söndag - måndag. Wee :) Ska försöka att göra ngt också så jag inte bara latar bort hela helgen, vilket kanske vore najs eftersom jag verkligen hållt mitt nyårslöfte att inte dissa kompisar längre, och det flyter .. :)

Räknade just ut att det är 17 dagar kvar till Romme, och 20 dagar kvar till Berlinresan :) iofs kan ju verkligen inte tjejerna i vår klass typ hållas sams, men jag har inga problem med ngn i vår klass så för mig är det rätt chill ;P Mysigt nog blev vi informerade om att skolan är invaderade av löss ! :D mysigt ? ingenstans faktiskt. Haha jag & Moa tänkte att om man kanske kliar sig mkt i huvudet, så backar alla från oss för då tror de att vi har löss - och på så sätt så lär vi ju inte få de små satygen ! :D Goood joooob Moa, smart idé faktiskt ;) Var hursomhelst och spelade biljard med Tobias en liten stund idag. Alexandra, Emil & Bank var också där. Men det blev inte så mkt socialiserande med dom :P Och som sagt, efter att jag slände ut Tobias så gick jag till Jeff och muttrade lite :) Så nu ska jag väl bara seize the night, käka och gå och sova ! :)

NATT TANKAR

Ja, jag borde gått och lagt mig för länge sen.
Men jag & Jeff har suttit uppe, käkat min bästa kladdkaka jag nånsin gjort, pratat om allt mellan himmel och jord som franska accenter, korsikansk musik och skit. A och kollat på Google Earth, kollat hans hus, mina hus och regnskog.

Hmm, undrar hur länge vi kommer ha det såhär perfekt, för förr eller senare brister det, vi kommer inte orka vara lika trevliga hur länge som helst :D jag kommer inte orka vara såhär jävla duktig ? :) och han kommer bli irriterad på mig, tro mig ! :D haha men det är ju iaf trevligt så länge det varar, jag är iaf glad att det är han, och ingen annan, som jag bor med ! :)

HAHA MIN FÖRSTA EFFEKTIVA DAG PÅ FLERA MÅNADER

Haha började morgonen med att få kommentaren "Du är mkt sötare nu när du nyss vaknat än du var igår".  Hmm antingen var jag jävligt ful igår eller så är jag söt när jag vaknar :P
Sen åkte jag iväg till Norrviken, trodde jumin favoritkörskolelärare skulle vara fullbokad som han var förut också men näe nu på våren var han typ helt tom, så jag hade ju bara behövt ringa :D men jag har iaf körlektion på onsdag, jag måste verkligen ta itag med mitt körkort innan jag glömmer bort det lilla jag lärde mig i teoriskolan. Sen åkte jag till skolan, skrev ut mina cv och snacka lite skit med Sara .. Haha jag åndrar faktiskt bilden jag satte med på min cv, verkligen vattenskalle nr 1 :D och jag tyckte ju det redan när jag fixade dit den men tyckte ändå den var rätt okej .. baahh haha efter att lämnat cv i Solna & Kista började jag ångra att jag använt den bilden :D:D menmen, de kanske tycker synd om min vattenskalle och anställer mig för det ? ;) duktig som man är så släpar man sig till Sumpan också och simmar lite kände verkligen att jag hade i mig 2 chipspåsar, godis och kebab som jag ville ha bort :) inte det att jag kan bli fet, det blir jag ändå inte men man känner sig äcklig inuti. Mamma skulle komma hit ikväll, men hon hann inte så .. nähäe, jag känner kärleken ;D höhö nä, skojar bara. Men hur som helst måste jag nog fixa mat nuue ^^

STOP CRYING YOUR HEART OUT ..

Eftersom att jag vaknade när hela lägenheten var tömd igår så behövde jag tydligen inte hjälpa till med att flytta, så jag åkte och ööh .. köpte ett simkort :D får se om jag går på minus iår igen eller om jag faktiskt lyckas åka dit 1-2gånger i veckan. Simmade hursomhelst 2 km igår och åkte direkt till affären och svullade en chipspåse ;P saker mellan mig & Jeff blir ju allt bättre nu när de flyttat ut, vi har liksom tid att prata och lära känna varann .. Men sen kom Belgien, och när han åkte kollade jag på slutet av Sagan om Ringen. Haha, Jeff är söt. Han skulle säga SAGA i pluralis ! :) "sagannen" .. Han har ju iaf fransk accent vilket är rätt söt så det spelar ingen roll fast det han säger är lite tokigt ibland. Klockan tolv kom Tobias hit för han hade lsutat jobbet. Ingen aning varför, jag sov ju bara ändå :D haha men jag hade lite roligt åt hans söta försök att prata engelska ;) Får lite dåligt samvete att vara med mina kompisar, när jag borde koncentrera mig på min rumskompis, men jag kan ju inte gå i exil heller så. Ska försöka få killarna att spela monopol med mig ikväll, så slår jag två flugor i en smäll. Social med Tobias - social med Jeff ! ;P Så slipper jag få dåligt samvete för ngn av dem.

Btw förstår jag inte hur vissa åsnor tänker ? Du flyttade för några månader sedan. Vad hade du trott ? Att jag inte skulle prata med en enda kille på ett år, för att du KANSKE kommer tillbaks. Det finns bara en enda kille som jag skulle kunna vänta på i ett år, och det är Cesar. Och så är du så jävla generös och säger en "tanke" bara ?! Jävla cerdo machista fanskap ! ;S och vadå "Linda, jag trodde du var annorlunda men pass". Ändå är det du som knullat runt och säger det också, men för att jag rört EN kille nä, då är det mig det är fel på. Eftersom han är så himla generös, så delade jag också på en tanke, att jag fan inte trodde han va speciell så jag vosste att han hade knullat runt och fortfarande tycka att jag int eens skulle få kyssa en kille. Och bara för att han är så jävla manlig så drar han direkt det blir svårt, och försöker inte ens neka det heller. Jag förstår inte hur du kan va så jävla sönderknullad i hjärnan ;S palla ens försöka få mig att få dåligt samvete över ngt sånt ? .. Nä, pass på dig din åsna ! Du kan bo hos dina pundarkompisar/strul när du kommer tillbaks i höst !

THE BITCH IS MOVING OUT ..

Hmm, 10 sekunders samtal med X och jag har nog kommit fram till att glädjen över att äntligen slippa bo med dendär hjärndöda åsnan är större än vad jag kommer sakna mamma. Baaahh ! .. Aja, hursomhelst så håller de på att flytta ut nu, och jag ska väl också med till Kungsängen och hjälpa mamma plocka upp saker :)

Har inte riktigt hunnit blogga denhär veckan men jag kan ju iaf säga att jag inte haft otur en enda gång ! :) A förutom att jag lyckades få tvåfärgade bollarna varje gång när jag spelade biljard med Belgien i onsdags, och att vi sedan upptäckte att tvåfärgade var 8 medans han bara hade 6 - EFTER att vi hade slutat spela ! :P sj tycker jag det är jävligt fusk, men jag har rätt stor förståelse för att han inte tycker det :P
Och torsdagen måste ju vart min gliiiiiidardag ! :D åkte in till stan för att lämna in SL-kortet jag fick från skolan, och woila - så var jag 720 spänn rikare ! ;P och för det fick jag min älskade mössa ! :D jag är sviiinglaad att jag vekrligen hittade ungefär en likadann ! För jag får verkligen vattenskalle i alla mössor, passar inte alls, men den modellen passar jag i ;P a hittade wranglersjeans på 70% .. precis rätt storlek :P höhö sj fattade jag fan inte vad som hände .. Och inte fanns det nåra Everest-jackor kvar i affärerna heller .. men så hittade jag en helt annan jacka på rea, för 400 spänn ! ^^ hahaha jag tror ngn har förväxlat mig med en annan turlig person där uppe i arkivet i himlen ;P höhö nej jag är inte bäng .. Hursomhelst så är jag jävligt glad att jag fick allt detdär för mitt SL-kkort .. så i princip har skolan just köpt mig jeans, vinterjacka och mössa ;P sen att det är mamma som köpt mitt pluskort är ju en annan sak, känns bättre om det är skolan som gett det ;)
Och igår var jag hemma hos Mattes mamma och myste lite :) kulkul .. bara att det inte var ett dugg jävla roligt att spela ett Sverigespel när man knappt vet var Göteborg ligger ;S hahaha :D men jag fick iaf bricka genom att kunna säga sosvovenonsoskok och ööh ngt annat :D kom iaf bara nästsist så det är jag iaf lite glad över ;P Haha när vi var på väg till honom från skolan, så trodde jag att jag hade glömt mina vantar på tåget ! :D jag verkligen hetsspringer till tåget, knuffar undan alla feta rövar soms tår mellan mig och mina vantar. Men näe, inga vantar ;S höhö sen kom jag på att jag hade dom i min väska. Och Matte tyckte jag var rätt hetsig eftersom det trots allt bara är ett par vantar. Men nej, förstår ni inte ?! Det är inte bara ett par vantar. Det är krig. Krig mellan mig och .. ja whatever det är jag krigar mot. Jag ska göra ALLT för att inte tappa bort nånting längre ! .. Så fort jag får min nya nyckel ska jag fan operera fast den i handen. Haha, som Danne tyckte .. Han tyckte jag skulle kedja fast passet på mig när vi åker till Tyskland ;P Han måste verkligen vara en av de sötaste jag vet. Hans morgonhumor stinker verkligen. "Linda, vad skulle du välja ? Bli skjuten eller ihjälslagen med en pingvinstång ? .:" - Ööh, pingvinstång tror jag ;) .. Haha, så tar han en pingvinstång och börjar slå mig aslänge :P han bara "du skulle ha valt pistolen ;) .." Haha sötpoäng till verkligen världens bästa lärare. Btw älskar min mobil för att klara alla smällar varje dag .. Jag tappar den verkligen i golvet så skalet, knapparna och battiet flyger varje dag .. Och fast den jämnt piper när batteiret är slut, så klarar den ändå non-stop smsande från Haninge till mig ! :) kom föresten på att jag verkligen saknat Alex sjuuuukt mkt igår ! :) vi har inte umgåtts som förut på några månader och sen är det ju alla mediaperioder som gör att han är i studion och jag är i datasalen och så har det ju varit jullov ! :)
A och mera kul är ju att jag verkligen bestämt mig att imorgon ska jag fan i mig gå och köpa simkort ! :D jag ska, jag ska, jag ska ! :) Och jag fick pang-ide till inträdesprovet till min skola, som jag verkligen verkligen vill in till ! :) men den skolan tänker jag fan inte skriva hit, för det är en relativt ny skola och ju mindre som söker in dit, desto större chans att jag slipper in ;) smart va ? haha ingenstans faktiskt :D nej men vi får se om jag klarar av att göra det ;P eftersom det inkluderar invecklade skills på en hemsida, och jag var sjuk när vi gick igenom Dreamwaver (?) & Flash .. Men på ett eller annat sätt ska jag fan få till det :D har iaf gjort klart min logga till uppgiften som jag faktiskt är rätt nöjd med ^^ nu ska jag bara som sagt lära mig programmen, bli kung, fixa en hemsida till uppgiften .. Och jo, jag måste göra en portfolio också. Det var inte obligatorisk, men klart man har störra chans om man skickar in portfolio, hmm .. jaa, om det är en BRA portfolio ! :D ett litet problem är ju att jag verkligen inte är fotartypen, så jag har ju inga bilder .. Och de skolarbetena vi har gjort .. jaa, vissa kan jag ju sätta upp :) men långt ifrån alla ;P

Hmm men jag borde nog gå och äta och duscha, eftersom jag knappast hinner duscha innan Belgien kommer hit ikväll .. Kungsängen .. Hmm .. vem kommer fan ens på att flytta dit ut ?! Rätt najs att bo så nära en badstrand men ändå .. Haha vi kollade flygbilder på eniro, hahahaha .. det är ju bara SKOG ! Visst, hus också .. Men sjukt mkt skog ! :D tycker faktiskt lite synd om mamma, eftersom varjen hon eller jag ritkigt vill bo i en villa där det bara finns skog ! ;P Borde kanske stanna hemma nästa vecka, och umgås lite med Jeff .. Men jag vet inte riktigt ;S jag känner mig taskig för att jag är med mina kompisar .. och han bara är i sitt rum .. ;S visst kan han ju vara med mig & mina kompisar. Men som Belgien t.ex .. Vafan ska Jeff göra med oss två ?! :D nä, precis ! ;) enda killkompisarna jag skulle kunna tänka mig att han skulle kunna passa med är väl Alex & Matte .. och det är för att de är de ändå väluppfostrade och som ändå skulle kunna prata med honom ! ;) aa jag & Woule ska på basketmatch om 2 veckor ! :D basket är verkligen sjukt roligt att se på ^^ jag kanske borde lära mig alla regler, och börja dömma matcher som Belgien ! :) hur kul som helst jue .. Haha, taskigt att kalla honom Belgien ;P men vissas namn vill jag inte sätta ut på min blogg .. och då är ju Belgien jävligt bra smeknamn, eftersom det var det enda jag kunde få hans namn till när vi träffades första gången :P anyway, vad jiddrar jag om ? ;S måste gå och seize the day, som vanligt ;)

HÖHÖ STACKARE SOM MÅSTE HA SKOLA ;)

Jag gillar mina 3dagars-helger ! ^^
Hittade ingen vinterjacka igår, de har ju ingen REA vafan .. För jag MÅSTE ha lång jacka och på de jackor det var rea på var det bara på snowboardsjackor .. Aja, är väl bara att köpa en Everestjacka, den är ju inte alltför dyr :) började verkligen på allvar försöka fundera ut vart jag ska leta jobb, I dont care how - men jag MÅSTE ha ett nytt jobb .. hmm ungefär .. NU ? :P får väl ta tag i det nästa måndag ! ;P orkade inte stiga upp imorse för att leta jobb ;) och Belgien kommer hit om två timmar så ja .. inge jobb idag :P

En av Cesars "beundrare" (hmm, han kallar det kompisar, jag kallar det desperata finnebeundrare) skrev till mig idag och var orolig för honom, eftersom hon inte hört ngt av honom och frågade om vi gjort slut. Jag förstår att han är ledsen men nu får han fan skärpa sig ;S han har en hel hög som han inte sagt att han inte kommer till, klart de blir oroliga. Ibland har jag svårt att förstå hur människor tänker /; eftersom jag sj började tro att han var allvarligt skadad eller död eller vafan vadsomhelst (eller mest trodde jag ju att allt varit en lögn) .. han borde ju lärt sig efter mitt jävla utbrott .. Aja, detdär är deras problem, enda jag kan göra är väl att säga till honom att han borde berätta för dom innan de får samma utbrott på honom som jag fick. Jag är verklien jätteledsen över allt dethär. Fel saker hände på fel tidpunkt. Och hur mkt jag än vill, så ropar ändå min hjärna bara lita inte på honom, lite inte på honom .. Du lever så jävla skyddad i din värld där borta, han har svårt att fatta hur många det faktiskt är som blir lurade .. Jag vet inte, jag får se hur det blir på nåt av loven - om det är hjärnan eller hjärtat som vinner

Btw lite tråkigt att all snö är borta :( jag var så glad när det var vitt överallt :) menmen, det kanske kommer igen ^^ kan man ju iaf hoppas .. aja nu måste jag seize the day faktiskt, duscha och laga mat ! ;P

HAHA VAD FAN HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DETHÄR ? :D

image242
Kvällen var hysteriskt rolig, verkligen ! :) först myste vi hemma hos Sophia och åt tårta, och sen gick vi ut .. Nästan så jag började undra varför jag inte går ut så ofta ;P Hmm men jo .. Efter 2 blev Jeff utslängd hahahahaha :D för en kille hade knuffat till honom, och då hade han sagt fuck you, och så hade vakten tyckt att han var för full :D okej, mig gjorde det inget .. jag kunde åka hem :P ja nå satan heller - min bricka var borta ! Och såklart hade ngn jävel tagit ut min jacka !! :D Alltså .. jag orkar inte ens tycka det är jobbigt. Det är bara så jävla ironiskt ! :D som tur är så hade jag tömt ALLA fickor, och jo - gett nyckeln till Jeff ! :D så ingen skada skedd, men vafan .. En ny Everestjacka kostar faktiskt 1200:- och jag har inte dom pengarna ! :D jag menar : 2 vinterjackor på 5 dagar ? ;S jag lovar, jag försöker så jävla hårt att ingenting ska hända. Men ändå händer det ! ..

Som TUR är så hade min familj just då landat .. Så de kunde skjutsa hem oss. Men dock lite jobbigt ändå ! ;P men nu är mummy hemma, satt uppe och pratade till 5 ! :) haha, och så sov jag med henne. Nej, jag är inte stor & tuff nånstans - jag ska sova med mamma ! :D Haha, och hela min familj är matförgiftade ! ;P så LITE tur har jag ju. Jag menar ja, det har hänt MYCKET skit medans de har varit i Spanien, men skulle jag kommit med .. så skulle jag också blivit matförgiftad ! ^^ hmm, synd bara att allt dethär har kostat mig några tusen men ändå, man måste ju se det från den ljusa sidan - ingen matförgiftning ;) haha har feting sugmärke efter att Sara knuffa ner mig på scen och hoppade på mig ! :D Haha, mys ngn ? >< Dessutom påminde mamma mig om en till possitiv sak : DET ÄR JU JULREA ! ^^ såå .. jag får en NY jacka .. för aningen BILLIGARE pris iaf ;P måste åka och handla mat med Jeff idag, eftersom mamma & pappa är matförgiftade :P så då äre väl bara att svänga förbi Kista också, för hur kul är det på en skala att inte ha vinterjacka när det är -10 och snö ?! :P

PIRR PIRR :)

Jeff ringde just, han kommer hit om en halv timme. Haha, han måste ju ha världshistoriens sötaste röst jag nånsin hört ! :D jag har fortfarande lite svårt att inse att jag inte bor med mummy längre, utan med en helt random människa ? ;D men jo, det pirrar lite ;) ähh, vi kommer säkert överens ! :) btw så kommer mamiii hem ikväll *saknat* ^^ otroligt hur kaos allt blir så fort hon åker bort ..

Och sötis-Sophia fyller 19 idag ^^ grattisgrattis till henne [v] vi ska dit ikväll .. ingen aning vad vi ska göra ännu, måste nog ringa Sara och se (; hur som helst najs med en födelsedag mitt i just nu när jag verkligen känner mig vedervärlig (hur det nu än stavas) Jag må vara blessed with bad luck, men jag har iaf inget att gnälla på .. Jag vill bara vara där och krama dig, och få dig att inse att alla dina drömmar inte behöver krossas .. att det kommer bli bra igen, förr eller senare [v] du är fortfarande samma underbara människa, och jag borde kanske inte sagt att jag skulle skämmas över dig om jag vore din mamma men .. du sårade mig, och jag visste att den meningen skulle såra dig som fan. Ibland gör man mindre bra saker, men allt kommer blir bra .. hoppas jag ! (;

Haha, btw vet jag inte hur jag ska tolka "Linda förlåt, men du måste verkligen vara den mest misslyckade människan jag känner" :P jag känner kärleken iaf ;) som fan ! .. Haha näe, jag är inte misslyckad :D haha .. jag bara har .. sån jävla otur hela tiden :D hmm, kan väl även kallas misslyckad :P gårdagen spenderades med kladdkaka, Pirates of the Carribean 2 och tvättstugan ! :D glamourös som man är .. självklart ska lakanet fastna i manglaren också .. haha sen söndrade jag en bit av manglaren och tvingade ner luckan :D kom fan gnistor från den .. men jag har min tendens att inte fråga om hjälp, så jag sliter hellre sönder både lakanet & manglaren än fråga hjälp, realistiskt ? :D hmm nå, ingenstans faktiskt .. men men, nu måste jag nog gå ! (;

FAN FAN FAN ?

Ne, glöm att jag ens ska röra ett finger idag.
Ja, jag ville ha ett ärligt svar av dig. Men det var exakt det svaret som X psykat mig med att du skulle säga och som jag hade varit rädd för skulle hända ända sedan du började berätta för ngn månad sedan. Ett idiotsäkert svar, som jag aldrig kan kolla upp. Ett svar som gör att du blir offret, att det är dig det är synd om. Och jag vet inte om det är sanning eller inte. Ja, jag bad dig ta bort mig från din sida - inte att du skulle ta bort hela din sida. Jag är ledsen att du inte kunde skriva ett litet ynka sms och förklara, för det skulle ha gjort mig så himla mkt gladare, och dig med fördendelen. Då skulle jag aldrig sagt alla saker till dig. FAN ! Jag var ju så säker på att det skulle va over and out, att jag kunde börja glömma, så ska du slita upp allting .. Some tt sår som vägrar sluta blöda, när det äntligen slutat blöda så ska du riva upp sårskorpan och det bara väller ut massa blod från såret igen. (nice liknelse ? ..) Om det du säger är sant, så är jag iaf så jävla ledsen för din skull [v]

FOCKER .. OUT !

Tobias ringde mig igen när jag var på väg hem från Kista ! (; Så han kom och hämtade mig från Prisextra och så åkte vi hem till mig, beställde pizza och pratade ! :) och spelade piano. Även om jag kanske tycker det är lite töntigt, så har jag ändå en viss thing för killar som kan spela piano, även om det bara är en sång ;P faktiskt rätt glad att du föreslog att vi skulle träffas after all this time, för det var riktigt kul faktiskt ^^

Hmm, men eftersom jag tillbringat hela dagen med Tobias och var i Kista mellan, så har jag inte hunnit tvätta. Haha, så imorgon är jag illa tvungen att tvätta eftersom hela badrummet är täckt av smutskläder :D borde kanske fixa bort det tills Jeff kommer .. kanske :P Just nu gliider det faktiskt också ! :) ni ser .. grejen med min blogg är, att den är lite av en klagohörna, jag har inget behov av att göra modekollage och jag vet inte vad. Jag föredrar att gnälla av mig på min blogg, sen kan jag logga ut, och go on with my life :) utan alla negativa tankar .. Haha, men jag ser ut som en pundarpundish nu så jag ska nog gå och sova ;) T har suttit och skrattat lite åt mig och min mascara som är under ögonen och mitt hår och tyckte väl det var bäst att lämna mig nu innan jag blev ännu värre ;P scheeexy maama ! ^^

Btw, blir man inte glad när man idag får höra "höhö, du kunde ju bara ringt mig, jag bor där .. Jag var nykter, jag skulle lätt ha skjutsat hem er." Jaha, men jag vill inte göra livet så enkelt :D jag visste inte att du bodde där borta ! ;P

VAD FAN HAR HÄNT MED TIDEN ? :D

Jag kom just på att .. Jeff kommer hit på lördag ! :) alltså om 2 dagar .. Jag hoppas vi komme rlika bra överens som på msn ;P för det skulle faktiskt vara så jävla najs att äntligen trivas hemma .. Liksom inte behöva vara på dåligt humör hela tiden, och slippa höra alla jävla kommentarer :) Så han är lite av en räddande prins faktiskt ! ^^
A och samma dag som han kommer så fyller ju även Sophia ! :) får se vad vi hittar på till sötnosen ! (;

WEEEHEEE, SNOW ALL OVER ! ^^

Vaknade av ett DET SNÖAR sms ! >< kan man bli väckt bättre ? Flög snabbt som satan ur sängen och ut i snön ! (; jo, jag vet .. jag har mina sophistikerade stunder ! ;P aja, nu ska jag iaf fixa ihop en kladdkaka .. som jag & T ska äta på .. om jag har ingridienser ;P

Sen ska jag fika lite med Tobias, som sagt ! (; hoppas det blir trevligt .. Sen måste jag verkligen gå och handla mat ;S och åka till Kista för att lämna Alexandras kläder, ge tillbaks låset och byta syrrans julklapp (fel strl) .. Och försöka se om jag mot förmodan skulle hitta en likdann mössa :( RIP [v] Du var en underbar mössa, haha ! (;

DUDE, I DONT NEED YOU ! SO FUCK OFF !

image239

Fattar ni hur jävla arg jag är ? Jag var glad. För Belgien var inget psycho, han var faktiskt en av de normalaste jag träffat på senaste året. Det som gör mig arg är att jag faktiskt fick lite .. ånger att jag skulle träffa Belgien, för "HAN" har ju inte varit inne på sin sida på 1 vecka .. "Tänk om det faaktiskt har hänt ngt". Men ghaa, pass på dig !! Inte ett meddelande och min sida var tydligen inte ens värd att gå in på. Jag förstår inte vad ditt jävla problem är ;S men som sagt : YOU ARE SO LAST YEAR ! ;P = jag ska ju glömma bort 2007, så jag borde inte tänka på det. Så vet du vad ? Ta dina ord och sätt upp dom i din röv !

2008 ! >< HUR FAN LYCKAS JAG AALLTIID ?!

Okej, ska jag börja med det dåliga .. eller bra ? Inte för att det finns ngt bra, men fan .. på nåt sätt så lyckas jag ändå tänka på det bra nu ? ;P

image240
Okej kan börja med det dåliga : nyåret firades ute i Valsta, ingen aning hur fan vi gjorde där ute :D dum som jag är så tog jag min Canada Goose jacka, och glömde tömma ur fickorna på allt onödigt .. Tack gode Gud att jag tänkte lite, och satte mitt nya SL-kort, bankkort, ID och mobilen i min kjoilficka. Hittade söt kille att mysa med också, som Alexandra sa ; nu behöver jag inte ha dåligt samvete, men nån timme efter tolvslaget fick jag väl reda på att jag hånglat upp en kille med seriösa problem. Och då menar jag SERIÖSA ! .. När vi äntligen skulle åka hem runt 2, ne då hittade jag inte min jacka. Så ja, där var min nyckel. Jag är ensam hemma. Kul. Inklusive min mp3, headset, 120 spänn, kläder, min älskade mössa jag letat efter 2 år och äntligen hittat, och då även på 50% och mina 2 vantar plus massa småsaker. Tjejen som hade festen vägrade låna ut kläder, enda hon brydde sig om var VARFÖR och NÄR Sophia hade åkt hem. Så den jävla blåsfisken tyckte jag skulle åka hem mitt på natten från Valsta i minikjol och linne !!! SUG MIN KUK ! .. När jag sedan ringde polisen kl 4 fick hon fingrarna ur röven och lånade ett par mjukisbyxor och en tunn college .. Så ja, jag gick till nattbussen i Valsta till Kista med tunna mjukisbyxor och 2 tunna collegetröjor .. LYCKA ?! Och inga vantar ! .. Förlåt, men det är bara för mkt. Dagen efter kunde jag ju inte heller ringa låssmeden eftersom de tar ca tusen spään extra att komma på en röd dag, så nej - jag vill inte batala 2000 spänn till en snubbe att låsa upp dörren ! Vi kom hem runt halv 7. Nejdå, vi var inte alls hungriga & trötta. Så jag stannade hos Alexandra igår, men fick åka till Solna och hämta en laddare av Damien eftersom Alexandra pratat upp hela mitt batteri (jag hade laddat upp det precis innan jag åkte på kvällen). Eftersom Gud älskar mig så mkt, så var det ju snöslask all the way, och efter ca 200m plaskade ju mina fötter i vatten. Så Damien fick ju träffa en extremt possitiv Linda. Så där satt jag och gnällde konstant i ca 2 timmar .. Stackars Damien, men förlåt .. Jag försöker se det possitiva på saker och ting .. men jag vet inte om jag orkar med det ! Speciellt inte igår ! .. Så ja, därför var bara Damien på fel plats på fel tidpunkt helt enkelt ! .. Och att sen sitta och lyssna på sin kävla förvaltare & pappa. Det komme rkosta 3000-4000. Och jo, på nåt jävla sätt så var det ändå MITT fel ?! .. Så pappa vägrar betala. Men annat kan man väl inte förvänta sig fårn den jävla människan. Sj tycker jag jag är jävligt oskyldig eftersom det först och främst inte ens var MIN ide att komma tillbaks till Sthlm. Dessutom har jag inga egna kläder, utan fick gå hem med blåsfisken byxor och Alexandras jacka ..
Men .. som Moa sa : nu kan det ju bara bli bättre ! :P

Ja, så jag gick till Kista och köpte ett lås för 430 spänn, sen åkte jag hem och låssmeden tog 780 spänn för att öppna dörren ! :) Så det är väl bra ? .. Bara 1300 this far, sen måste jag fixa specialportnyckel, som kommer bli lite dyrare .. Men jag lånar portnyckeln som Jeff ska ha tills vidare ! :) Så det är ju possitivt ? .. Att det bara kostar 1300 spänn, för mamma är söt .. Så hon ska betala hälften ! :) Ifall ni inte fattar, så är det nu allt possitivt kommer .. När gubben äntligen öppnat dörren så frågade jag om det kostade 800, åsnan skriver 800 på kvittot, och jag påpekar honom att hans chef faktiskt sa att det skulle kosta 780 ! :P ey, försök inte blåsa mig på 20 spänn ! .. Han mumlar "jaha, så du får det billigare priset .." Sen försöker han ge tibaks 20 spänn på en 1000lapp och går iväg. Jag upplyser honom om att han nog ska ge 200 spänn till .. Han skyller på öroninflammation. Okej, here's the deal ! - Nu har världen retat upp mig så jävla mkt ! Så jävlas fan inte med mig ! Jag hade lust att knuffa ner honom för trappan för hans jävla öroninflammation ! .. Anyway, efter mkt om och men med mamma & pappa i telefon, så kom iaf jag & pappa överens om att jag ska gå efter säkerthetsnyckeln till min dörr .. och sen använda mamma&pappas dörr till sde kommer hem, för då ska pappa fixa ett lås som går till både min lägenhet och till portdörren .. Men jag hittade inte säkerhetsnyckeln, men sen är ju jag så jävla smart ! :D så jag kom på att det ju bara är att låsa dörren från insidan och så är problemet löst ! Halleluja, vad jag är smart ! :) då blev jag ännu gladare .. Sen när jag kom in, märkte jag att jag faktiskt lyckats fixa mitt värmelement ! Eftersom mitt värmelement gillar att va på full värme fast jag har den på 0 så har min pappa alltid fixat det med en tång .. Svårt att förklara hur .. Men märk att varje gång han gör det så är det saå jävla mkt skrik och gnäll, och jag måste hålla i lampan och gardinen, och pust och stön ! Okej, innan jag åkte iväg på nyår så råkade jag knuffa till stången så det blev kokhett igen .. Istället för att pusta över det, så fixade jag tillbaks stången ! Utan pust, utan stön, inga gnäll - ingenting ! Så power to me för det ! ^^ Det är ju det jag säger : VEM BEHÖVER MÄN ? Som när jag & Soffi skulle gör aen hylla till henne spojkväns städskrubb .. Första problemet som kom upp var att SÅGA plankor i bitar .. Hon gick efter sin pojkvän direkt för att såga den i sågmaskinen - jag gick efter en såg och sågade itu biten för hand ! .. Jag gillar inte dendär attityden "jag är tjej, kom och hjälp mig, jag är hjälplös" .. Bara man vill så kan man fan allting ! .. Vad är mer bra i livet just nu då ? :P joo, jag ska träffa Belgien idag ! :) för att .. ööh, dela lite tankar & åsikter ! ;P Han må ha problem (när han är full), men jag är inte den människan som backar från folk bara för att de ha problem, han kallar det svaghet .. Jag tycker bara det fick mig att se att han bara inte är en kaxig förortskille, utan faktiskt är en människa med brister. Dessutom sa alla andra på festen att han inte är sådär när han är nykter .. Så jag ger väl killen en chans och ser hur han är i verkligheten ::) Han kanske är psycho, men han kanske inte alls är det heller .. Men men, nu ska jag duscha (har ni en aning om hur äcklig jag känner mig), äta, och städa hela lägewnheten .. Haha, t.o.m åsnelåssmeden sa "nu tycker jag du ska gå in och städa din lägenhet" NO SHIT :D haha den är kaos jao ! ;P efter att ha slöat hela dagen, så ringde Alexandra sedan halv 6 (när jag hade gått och lagt mig) att vi skulle vara hos Sophia kl 8 .. Så go me då att duscha, laga mat och hitta på vad jag ska sätta på mig och göra mig iordning, gå till tåget och åka till Rosersberg på den tiden ! ;P så såklart har jag rivit ut ALLA kläder ur mina väskor, och det är KAOS ! >< Men jo fan, livet gliider just nu, denna sekund ;D jag ska ju glömma bort 2007 .. Så jag kan ju leka att ngn snodde jackan före 00:00 så då ska jag glömma bort det också ! (; jag tjänar inget på att sitta hemma och tjura .. Som mamma skrev ; Allt blir nog bra en dag ska du se du kan inte behöva ro i motvind hela tiden.

RSS 2.0