IM SO DOING IT NEXT YEAR AGAIN ;P

Var : Åkersberga
Deltagare ;D : Linda, Alex, Fredrik, Milad, David, Danne, Thomas & en kille från musikklassen ..


Hahha, började väl klåpa redan från början. Skulle ju egentligen paddla med Alex, men Fredrik ville tydligen jättegärna (host) paddla med honom, så jag paxade Danne istället ;D (men att jag skulle paddla med honom efter lunchen) okej, jag och Danne gick ju asbra ihop. Sen efter lunchen, då ville jag sitta där bak, eftersom jag suttit där framme med Danne. Danne bara Linda, det är typ ingen bra ide .. den starkaste ska sitta där bake, inge illa menat. Mansgris, som att jag inte kan sitta där bak :D WATCH ME, ALEX PUTTA UT BÅTEN OCH SÄTT DIG DÄR FRAMME ! ;P uumm, njee .. okej, Danne hade rätt ;) jag kunde faktiskt inte sitta där bak ;) eftersom Alex's tag var dubbelt starkare, så svängde ju kanoten dit han paddlade ;) allt slutade med att vi fick paddla sick-sack, eftersom vi var tvungna att paddla på samma sida ;);) haha, undrade ifall han inte önskade att han skulle stannat med Fredrik ;P - Nej, man jag önskar att jag hade satt mig bake ! ;P aajjaa, lite flummelull och skratt har ju aldrig skadat ngn ;)

Haha, så kommer orienteringen då. Seriösa vi (jag, Alex, Fredrik) var ibörjan då :P sparkade boll och grejer. Men vi gick ju faktiskt varken vilse eller fel ! ^^ så det är ju nice .. Lite mys att grilla köttet vid elden sen på kvällen :) asfint ställe vi var på. INGA MYROR FANNS DET HELLER ! :D haha, nej .. ärligt så har jag skitit i min myrskräck denhär helgen, skulle va lite svårt att oritentera i skogen som kryllar av myror om man ska få svettningar och börja frysa vid varje myrjävel man ser. så det är jag ärligt lite stolt över ^^

image92 image93

Lyllo mig så hade Fredrik, Alex och Danne snarkorkester på natten. Först började Alex, då flyttade jag mig närmare Fredrik. Då började Fredrik, så flyttade jag mig närmare Alex, som tystnade .. äähh sen måsta jag gå och kissa, trots att jag typ totalvägrade först ;P värsta var ju nog att vakna mitt på natten, måsta kissa, och sen krypa ner i sovsäcken och återfå värmen. OCH att försöka somna med alla snarkningar ;P borde satt mig med Milad, David och de 2 killarna från musikklassen som satte vid elden hela natten. Haha, mysigt morgonhumör jag har då ;) vaknar såhära kl 5, kunde inte somna om, för David och Milad pratade värsta mkt. Så vaknade Danne, och undrade om jag sovit gott. Jag lackar värsta ur : NEEJ, FÖR DEDÄR BABBELKAJJORNA KAN JU INTE HÅLLA KÄFTEN, SÅ JAG KAN INTE SOMNA OM ! .... Danne smart nog att hålla käften, le och gå bort ;) haha, tydligen trodde han att jag skulle vakna upp med samma taskiga humör igen också ;P men jag gjorde itne det .. Killarna fick lite roligt åt min morgonfrisyr ;) ;P inte för att jag är nån som står och glor på mig sj i spegeln hela tiden, men jag har nog aldrig varit utan en spegel i ett dygn förut ? :P Sen kom ju den efterlängtade orienteringen från Stora Harsjön till Åkersberga. Är egentligen inget långt, men när vägen går : UUUPP FÖR "BERGET", NEEEER FÖR "BERGET", AAKTA VATTNET, OJDÅ .. DET VAR VISST INTE VATTEN, DET VAR TYDLIGEN ETT KÄRR - ALLA HOPPAR HÖGER ? ;P synd att det är jag som just nu håller i kompassen så jag måste offra mina fötter för att kolla var kärret är och var man istället kan gå. Men men, helt ärligt tycker jag att Danne kunde ha plågat oss lite mer ;) = jag kommer lätt med nästa höst, när jag egentligen ska göra min övernattning. Nice att ha det överstökat bara, ifall det är regnigt eller kallt nästa höst när jag egentligen ska göra övernattningen, så kan jag ju skippa det då :)
image94image95

Trots att jag sa en massa att nej nej, jag ska minsann inte sova när jag kommer hem ! Hrm, okej .. jag kommer hem, går i min uppskattade dusch (you have no idea hur jävla varmt och svettigt det var att orientera i skogen i lördags. Jag som dessutom inte hade med t-skirt, iofs fick jag låna Alex peel my banana ;) utan den hade jag inte existerat längre, vore bara en vattenpöl) well, slängde i mig mat, satte på James Bond - Casino Royal, slocknar efter 5 minuter. Hade lovat Matte att jag skulle ringa honom runt 11-12, men .. jag somnade ju, så ringer han och väcker mig runt halv3 ;P så då var det bara att slänga i sig kaffekopp och le ;) haha, men vi hade ju roligt iaf .. gjort en massa jävla planer till sommaren nu ;);) vi är fan bra om vi ens gör hälften ;P neeej, dethär är saker som man verkligen kan göra, som inte är så himla jobbiga att planera och så ;P Åkte till Haninge, och kollade på hans mammas nya villa. FUSK FUSK FUSK ! Huset var helt underbar, speciellt deras badrum ;) Plus att hans mammas pojkvän har en helt uunderbar huund ! ^^ goosigoos ;P
ååå, vad niiice att få soova i min sääng ^^ min underbara dux-säng .. slår ju lätt granris och sovsäck (nästa år lär jag ju uppfinna en NÄSVÄRMARE till övernattningen.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0